- Poruka
- 51.813
sredoje - stop
Tab - good
jbt ili daj br dilera ili brt Brnabe

Tab - good

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта Ви добри мој господине имате против нас поштених дигитално писмених сељана?sredoje - stop
Tab - good
![]()
А шта Ви добри мој господине имате против нас поштених дигитално писмених сељана?
treci put ove godineod sutra skuplji gas i struja
opet krenule demonstracije?Због ових скотова који опет протестују је такав кркљанац настао...Седим у бусу који мили Светогорском јер багра не зна шта ће од себе.
Сваке суботе су, ваљда знаш.opet krenule demonstracije?
nemam pojmaСваке суботе су, ваљда знаш.
Опет су живнули.nemam pojma
znam da su bili do leta.
Kaonemam pojma![]()
uvek si neupucensta kao?
stvarno nisam imao pojma da su opet krenule demonstracije.uvek si neupucen
Zovi ih i reci da je majka stara i malo dementna pa da ces ih tužiti i da po isteku ugovor. Ako nije prošlo 14 dana od kad je potpisala lako ces to rešiti. Imala sam sličan slučaj za mnogo veće pare.moju majku obisla ekipa i uvalili joj dusek za 48000 din na dve godine...( na kp dusek do 5000max)Ko zna sta je potpisala![]()
hteo sam ali mama nece..Kaze "gde nisu otisle 2000din?"(mesecno naravno) samo smo se dogovorili da vise bez mene ne trguje i ne potpisuje nista ali neka ljudi budu oprezni Njen komsija kupio neku kutiju sto masira stopala mislim da je 80hiljada...Zovi ih i reci da je majka stara i malo dementna pa da ces ih tužiti i da po isteku ugovor. Ako nije prošlo 14 dana od kad je potpisala lako ces to rešiti. Imala sam sličan slučaj za mnogo veće pare.
Mojoj majci bili utrapili neki masažer za ledja, bolo tada oko 800e, a ona penziju 15.000,00 u to vreme, haos. Ali srećom sredila sam na vreme. Stoka vara stare ljude.hteo sam ali mama nece..Kaze "gde nisu otisle 2000din?"(mesecno naravno) samo smo se dogovorili da vise bez mene ne trguje i ne potpisuje nista ali neka ljudi budu oprezni Njen komsija kupio neku kutiju sto masira stopala mislim da je 80hiljada...
to pricam ,dusu nemajuMojoj majci bili utrapili neki masažer za ledja, bolo tada oko 800e, a ona penziju 15.000,00 u to vreme, haos. Ali srećom sredila sam na vreme. Stoka vara stare ljude.
Dato pricam ,dusu nemaju