- Poruka
- 28.777
bukvalno svuda mora biti po neka budala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стари људи су им циљна група.moju majku obisla ekipa i uvalili joj dusek za 48000 din na dve godine...( na kp dusek do 5000max)Ko zna sta je potpisala![]()
Mom komsiji uvalili nekakav masažer za 40000 a svuda ga ima za 2-3 hiljademoju majku obisla ekipa i uvalili joj dusek za 48000 din na dve godine...( na kp dusek do 5000max)Ko zna sta je potpisala![]()
Ja sam na tom duseku vidjao neku zenu.Клошари у подземном пролазу на Зеленом венцу. Један спава на мадрацу на самој станици доле. Има јастук и покривач, само му нахткасна и будилник фале.
Jel si siguran da je isti?moju majku obisla ekipa i uvalili joj dusek za 48000 din na dve godine...( na kp dusek do 5000max)Ko zna sta je potpisala![]()
Isto pitanje.Mom komsiji uvalili nekakav masažer za 40000 a svuda ga ima za 2-3 hiljade
Takodje neke flastere za reumu, 100 u apoteci, on platio 3000
razumela sam da pricamo o akviziterima...kucnoj poseti, prodaji na 'vrata", ili pozivi na nekakve promocije uz zakusku pa usput prodaju nestoIsto pitanje.
Koliko si sigurna da su isti?
I ja sam sokovnik u Gorenju platio 25.000 iako imas u Lidlu za 3.000
Prosto nije isti kvalitet ni nacin rada.
Има и жена, она је у ходнику. Ту свира и син Љиље Смајловић.Ja sam na tom duseku vidjao neku zenu.
Да. Невен Коговић, то му је уметничко презиме.Onaj sa gitarom?
nisam.ali 10 puta nije bolji jos ako se zove kao teblete za spavanje na biljoj bazi "Tensi..."Onda sta da mislimJel si siguran da je isti?
divno peva, mada sad kad znam da je sin od one spečene uspijuše, više mi se ne sviđaДа. Невен Коговић, то му је уметничко презиме.
postavite kameru i snmajte pa podonosite tuzbe.Мој улаз испишан од стране паса, чијим власницима баш погодује да туда прођу до кеја. Баш ме занима да ли им дозвољавају да то раде испред сопствених врата.
Pogledajte prilog 1433535
Шта да снимам, десетине паса који дигну ногу.postavite kameru i snmajte pa podonosite tuzbe.
psi imaju gazde pored njih.Шта да снимам, десетине паса који дигну ногу.
Ти се шалиш, јел да. Шта да радим са тим материјалом, мајке ти.psi imaju gazde pored njih.
to je redovna trasa tim ljudima, lako ces naci bar 70% snimljenih.
kamere sad snimaju samo pokrete tako da neces imati visak materijala za gledanje..samo se snima "akcija"