Negativa

Ada mol juče... Zadremao malo na ležaljki pored punjača za telefon
Kako njega roditelji primaju u kuću? U školu? Kako ga igdE puštaju da uđe?
On nema ni 18 godina? Jel uopšte zna šta nisi na sebi i šta prvo bide ljudi na njemu?

ezgif-3-e9b458fbf3.gif

'tigar' je negativa.
cula sam da u sloveniji i hrvatskoj nema poreza na nekretnine
Nema, ali ima reket, koji oni zovu "pricuva". Kvarna fora de firme koje navodno odrzavaju zgradu, uzimaju 0.36 evro do evro po kvadratu,
svaki mesec. Moj drug iz zg placa 100 evra mesecno za stan od sto i kusur kvasrata u centru Zagreba. Fora je da ako dug predje
2000 evra oduzimaju ti stan.. Dakle njemu je porez na stan 1200 evra godisnje, iako kao ne placa porez na nekretninu....

Nema, ali ima reket, koji oni zovu "pricuva". Kvarna fora de firme koje navodno odrzavaju zgradu, uzimaju 0.36 evro do evro po kvadratu,
svaki mesec. Moj drug iz zg placa 100 evra mesecno za stan od sto i kusur kvasrata u centru Zagreba. Fora je da ako dug predje
2000 evra oduzimaju ti stan.. Dakle njemu je porez na stan 1200 evra godisnje, iako kao ne placa porez na nekretninu....
Код нас постоји нешто слично... 10 и кусур динара по квадрату месечно, ради одржавања... Сасвим је јасно да не плаћамо толико.

Код нас постоји нешто слично... 10 и кусур динара по квадрату месечно, ради одржавања... Сасвим је јасно да не плаћамо толико.
Mi placamo upravnika zgrade nesto 4 evra i fond za odrzavanje zgrade 1000 din. dakle negde oko 1500 din ukupno.
Daleko je to od 0.36-evro po kvadratu...

Плаћате више него ми, прилично више.
Tako smo hteli, ali dobijamo uslugu za to sto placamo, za razliku od zagrepcana, gde je cist reket, bez usluge...
edit: sve sto trazimo, urade. Recimo za mene su stavili gelendere da izlazim i ulazim, posto sam invalid,
i promenili vrata i interfone.

Tako smo hteli, ali dobijamo uslugu za to sto placamo, za razliku od zagrepcana, gde je cist reket, bez usluge...
edit: sve sto trazimo, urade. Recimo za mene su stavili gelendere da izlazim i ulazim, posto sam invalid,
i promenili vrata i interfone.
Добро, договор по потреби.

Ми смо додали пар гелендера још пре ере професионалних управника.
Често људи из суседног улаза користе наш гелендер... Не наплаћујемо пролаз :)

Добро, договор по потреби.

Ми смо додали пар гелендера још пре ере професионалних управника.
Често људи из суседног улаза користе наш гелендер... Не наплаћујемо пролаз :)
Ovi u zg, kad je bio zemljotres nista nisu popravili, a uzimaju evro po kvadratu u centru...
ne znam samo kakvi su to poslusni ljudi, da se niko ne pobuni?

Ovi u zg, kad je bio zemljotres nista nisu popravili, a uzimaju evro po kvadratu u centru...
ne znam samo kakvi su to poslusni ljudi, da se niko ne pobuni?
Е... хтели су стандард... Као, околина их гњави и слично. Сада нека певају, са све стандардом.

Back