- Poruka
- 396.600
danas mi je nesto negativa a sama ne znam sta..valjda sto sam se premorila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oće to "s'godinama"danas mi je nesto negativa a sama ne znam sta..valjda sto sam se premorila![]()
Понедељак. Зато је Средоју сваки дан среда..danas mi je nesto negativa a sama ne znam sta..valjda sto sam se premorila![]()
danas mi je nesto negativa a sama ne znam sta..valjda sto sam se premorila![]()
Тако је фина госпођо. Ако смем да додам да вам је слика баш лепа, подсећа на родну груду.ne ocekujem neku vajdu od kartice u smislu popusta, ali mi treba da je imam eto, negde da dokazem penzionerski status
A šta misliš da su ti dali ime KresojeПонедељак. Зато је Средоју сваки дан среда..
Имамо ми у селу једног. Зовемо га луди Кресоје.A šta misliš da su ti dali ime Kresoje![]()
А ја намеравам да идем нешто до града... Срећа па не преко Трга и слично...zao mi mog nekadasnjeg grada , Beograda , sutra ...
neki tamo sareni setaju
a pred skupstinom
Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije 9. septembra 2023. u Beogradu
Пазите уважени господине шта облачите да вас не помешају тамо.А ја намеравам да идем нешто до града... Срећа па не преко Трга и слично...
Класично и културно, не бринем.Пазите уважени господине шта облачите да вас не помешају тамо.
Будала... табула раза.Ada mol juče... Zadremao malo na ležaljki pored punjača za telefon
Kako njega roditelji primaju u kuću? U školu? Kako ga igdE puštaju da uđe?
On nema ni 18 godina? Jel uopšte zna šta nisi na sebi i šta prvo bide ljudi na njemu?
Pogledajte prilog 1409658
Падају цене, Руси се повлаче из Србије.Katastofa koliko su poskupeli stanovi za iznajmljivanje. I svi izdaju nameštene za "braću ruse"
Đavo ih odneo sve pridošle.
Uništiše nas
Nema, ali ima reket, koji oni zovu "pricuva". Kvarna fora de firme koje navodno odrzavaju zgradu, uzimaju 0.36 evro do evro po kvadratu,'tigar' je negativa.
cula sam da u sloveniji i hrvatskoj nema poreza na nekretnine
Код нас постоји нешто слично... 10 и кусур динара по квадрату месечно, ради одржавања... Сасвим је јасно да не плаћамо толико.Nema, ali ima reket, koji oni zovu "pricuva". Kvarna fora de firme koje navodno odrzavaju zgradu, uzimaju 0.36 evro do evro po kvadratu,
svaki mesec. Moj drug iz zg placa 100 evra mesecno za stan od sto i kusur kvasrata u centru Zagreba. Fora je da ako dug predje
2000 evra oduzimaju ti stan.. Dakle njemu je porez na stan 1200 evra godisnje, iako kao ne placa porez na nekretninu....
Mi placamo upravnika zgrade nesto 4 evra i fond za odrzavanje zgrade 1000 din. dakle negde oko 1500 din ukupno.Код нас постоји нешто слично... 10 и кусур динара по квадрату месечно, ради одржавања... Сасвим је јасно да не плаћамо толико.
Плаћате више него ми, прилично више.Mi placamo upravnika zgrade nesto 4 evra i fond za odrzavanje zgrade 1000 din. dakle negde oko 1500 din ukupno.
Daleko je to od 0.36-evro po kvadratu...
Tako smo hteli, ali dobijamo uslugu za to sto placamo, za razliku od zagrepcana, gde je cist reket, bez usluge...Плаћате више него ми, прилично више.
Добро, договор по потреби.Tako smo hteli, ali dobijamo uslugu za to sto placamo, za razliku od zagrepcana, gde je cist reket, bez usluge...
edit: sve sto trazimo, urade. Recimo za mene su stavili gelendere da izlazim i ulazim, posto sam invalid,
i promenili vrata i interfone.
Ovi u zg, kad je bio zemljotres nista nisu popravili, a uzimaju evro po kvadratu u centru...Добро, договор по потреби.
Ми смо додали пар гелендера још пре ере професионалних управника.
Често људи из суседног улаза користе наш гелендер... Не наплаћујемо пролаз![]()
Е... хтели су стандард... Као, околина их гњави и слично. Сада нека певају, са све стандардом.Ovi u zg, kad je bio zemljotres nista nisu popravili, a uzimaju evro po kvadratu u centru...
ne znam samo kakvi su to poslusni ljudi, da se niko ne pobuni?