- Poruka
- 49.839
Е... па мора да се једеko jos kuva na ovoj vrucini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е... па мора да се једеko jos kuva na ovoj vrucini
Ne znam kako možete da se kupate u Adi, ne bi kad se nikad van kuće ne bi okupala. Ta Ada mi je uzas, leglo zaraze.juce su na adi/jezeru cistili travu (ovo slikano juce)..kao ..
i danas trave u izobilju, fujj
Pogledajte prilog 1399717
brate, pljeskavica, pomfrit, feta i salataА како да окренем кување ручка?
За климу не брини.
nisi ovo smela da kazesNe znam kako možete da se kupate u Adi, ne bi kad se nikad van kuće ne bi okupala. Ta Ada mi je uzas, leglo zaraze.
Ja je obozavam, ali su je dosta zapustili, ranije je bila cistija, i sljunka je bilo vise.Ne znam kako možete da se kupate u Adi, ne bi kad se nikad van kuće ne bi okupala. Ta Ada mi je uzas, leglo zaraze.
Не могу два месеца да једем само то. Није здраво.brate, pljeskavica, pomfrit, feta i salata
sta ces vise po vrucini..nisi lood da kuvas.
zato uzmes kukuruz sad ga ima i klopas po klip za crevaНе могу два месеца да једем само то. Није здраво.
Poštujem ko voli, ali ja nema šanse da prst stavim u tu vodu.Ja je obozavam, ali su je dosta zapustili, ranije je bila cistija, i sljunka je bilo vise.
Ja se npr.grozim bazena
svake godine je tako..dobro je da je skupljajujuce su na adi/jezeru cistili travu (ovo slikano juce)..kao ..
i danas trave u izobilju, fujj
Pogledajte prilog 1399717
mora ali ne mora da se kuva..isprzis jaje, sir, paradajz, ili samo sopsku salatu , tunjevina salata..ima tu jos varijantiЕ... па мора да се једе![]()
Dobro je da je skupljaju naravnosvake godine je tako..dobro je da je skupljaju
ne znam kako da ti kazem, ali trava raste ninada li to znaci da nisu odradili kako treba ili te trave ima toliko da i kada se pokupi izgleda kao da nije ?
ti kada ne bi ..ne bi bio zivne znam kako da ti kazem, ali trava raste nina![]()
oni su cirkus...uzimaju se pare ljudima na sve moguce nacinebas peronska karta 220 d![]()
A skupljaju travu zbog nekog prvenstva koje organizuju.Dobro je da je skupljaju naravno
Ali je nisu skupili. Trava je i sutradan bila bukvalno na istom mestu kuda je on i prolazio
a da ne pricam o sljunku koji je ranije bio deblji sloj (imam i slike)....A skupljaju travu zbog nekog prvenstva koje organizuju.
Nije zbog nas.
predizbornaa kakva je to kartica?
U zdravom telu,zdrav duh.brate, pljeskavica, pomfrit, feta i salata
sta ces vise po vrucini..nisi lood da kuvas.
U junu je bila 200bas peronska karta 220 d![]()
Vala jesu mogli to da odrade. Moja majka ne može da hoda.trebala sam danas da preuzmem penzionersku karticu cak u mz 'banjica'
msm svasta, zarad cega nas maltretiraju, sto nam nisu dali postom ili sto ne podizemo blize mestu stanovanja...
nisam otisla, mrzelo me da se klackam cak do tamo. Bas me briga.
ne ocekujem neku vajdu od kartice u smislu popusta, ali mi treba da je imam eto, negde da dokazem penzionerski statusSećam se da je jedina pogodnost koju je iskoristila po pitanju takve kartice pre 4 god bilo sniženje cene ulaznice na vidikovac avalskog tornja.