- Poruka
- 28.777
nemoj da mi javljas, vec procitaj nekad post, nemoj samo da ga preletis radi redaproslog meseca mi nije uzeta provizija, sad cu uskoro platiti za ovaj pa ti javljam.

od jula.....juuuu la

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da mi javljas, vec procitaj nekad post, nemoj samo da ga preletis radi redaproslog meseca mi nije uzeta provizija, sad cu uskoro platiti za ovaj pa ti javljam.
mislila sam da se ne uzima provizija samo za struju (kad se plaća u distribuciji) nisam znala da još neko vrši usluge naplate gratisod jula naplacivace se provizija na uplatu infostana
e moj brajko![]()
kad direktno placas preko linka u mejlu racuna (ne "e" ili "m" banking) ne naplacuju provizije
tako placam SBB, VIP, komunalije.
za struju se prosetam do masarikove.
ma jok, nego imam razlog za setnjuKoji si ti sitnicar cccc
![]()
onda bar javi, da pristavim kahvuma jok, nego imam razlog za setnju![]()
i ja,kad direktno placas preko linka u mejlu racuna (ne "e" ili "m" banking) ne naplacuju provizije
tako placam SBB, VIP, komunalije.
za struju se prosetam do masarikove.
a ja?onda bar javi, da pristavim kahvu![]()
pa ti ne ides u Istribuciju
moju drugaricu iz ZemunaГлава ме боли већ други дан. Још неко?
zasto nam kvaris vezupa idem.
obavezno
![]()
'uzmi racun i pobedi'
ne uspevam da ubacim podatke sa fiskalnog iz 'skroz dobra pekara' (samo sam jednom uspela, ranije)
Ovo nece ni rucno!Да, и ја скенирам. Тачно знам из којих радњи и локала неће па морам ручно.
da ... ali sa Dove young atajlШетала вечерас са другарицом кејом до ушћа, поједоше нас комарци. Прска ли ико те гадове?