Negativa

Гомила станова и пословног простора, један тржни центар... Бетон и стакло.

Да те неко постави на обалу, ту код свих тих солитера, не би погодио ни у којој си земљи...
isto kao i 25. maj ali je za razliku od donjeg dorcola cistije i lepse za setnju.

isto kao i 25. maj ali je za razliku od donjeg dorcola cistije i lepse za setnju.
Тачно, наравно. Треба згазити оне опозиционе бираче, хоће рећи сумњивце, сплеткатоше, лопове и издајнике, а наш понос и дику Куплерај на води треба да сија као... куплерај, шта би друго. Браво, вођо.

Dugacak red za besplatnu porciju pasulja i 3 parceta leba...
20221223_145212.jpg

Тачно, наравно. Треба згазити оне опозиционе бираче, хоће рећи сумњивце, сплеткатоше, лопове и издајнике, а наш понос и дику Куплерај на води треба да сија као... куплерај, шта би друго. Браво, вођо.
u stvari za to je kriva uprava starog grada sto nisu sredili dorcol... zato su i izgubili vlast..demokrate su vodile stari grad i u vreme najjace slobine vlasti pa su dozvolili da to izgube.

skoro sam nesto isao peske ..ono..psi lutalice, prljavo..strasno..a pricam o potezu od pasarele gde je okretnica 26 pa do prve beogradske

u stvari za to je kriva uprava starog grada sto nisu sredili dorcol... zato su i izgubili vlast..demokrate su vodile stari grad i u vreme najjace slobine vlasti pa su dozvolili da to izgube.

skoro sam nesto isao peske ..ono..psi lutalice, prljavo..strasno..a pricam o potezu od pasarele gde je okretnica 26 pa do prve beogradske
https://www.starigrad.org.rs/izborn...bornike-skupstine-gradske-opstine-stari-grad/

Пронађи ДС:

Ред. бројНазив изборне листеБрој гласова који је изборна листа добилаБрој мандата које је добила изборна листа
1.АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ. 702927
2.ЧУВАМО СТАРИ ГРАД – УЈЕДИЊЕНА ОПОЗИЦИЈА (Чувари Старог града, Нова странка, Уједињена демократска Србија, Грађански демократски форум, Демократски блок)

2322

9
3.ИВИЦА ДАЧИЋ – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“

1592

6
4.СРЦЕ ГРАДА – Покрет слободних грађана и нестраначких комшијских иницијатива за очување Старог Града

1348

5
5.АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ – ПОБЕДА ЗА СТАРИ ГРАД

1329

5
6.МЕТЛА 2020-МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ-ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА СРБИЈЕ12884

Није то било пре стотину година него је опозиција бојкотовала изборе (ваљда се неко тога сећа :roll:). Не мислим да је то било паметно, али приметићеш да су на брзину склопљене коалиције ипак освојиле пристојан број гласова (људи који нису хтели вођи да поклоне Стари Град).

Вођа ће изгубити на следећим изборима ако опозиција не буде бојкотовала. Чекамо 2024., а 2023. само што није.

Прича о лошем раду је "кадија те тужи, кадија ти суди".
Да ли постоји општинска чистоћа? Не.
Општинско зеленило? Јок.
Општински шинтери? Ни случајно.

Шта град да општини, то ти је.

negativa je koliko loopaju oko sutjeske.
kao da je za kupovinu sustjeske trebao pozar.
da li je iko bio tamo i video pre pozara tu zgradu?
to je bila ruina i rusevina bez stakala sa delimicno srusenim zidovima u kojoj su se okupljali narkomani i beskucnici i iskreno,. meni kasno nocu nikad nije bilo prijatno da prolazim pored nje i uvek sam isao suprotnom stranom ulice.

taj pozar su sigurno ti beskucnici napravili paljenjem vatre da se ugreju.

za neupucene..fabrika sutjeska vec ima vlasnika i investitora a to je delta real estate tako da oni sigurno ne pale sopstvenu imovinu da bi je kupili jos povoljnije od sebe ..koja boodalastina
.. ali nas covek voli da loopa i pravi teorije zavera o stvarima o kojima nema pojma..to mu je dusevna hrana.

Пала киша и открила незнање.

Колико сам зграда, хоће рећи темеља, видео код мене по крају, не уз куће него уз друге целе зграде, па се ништа није догађало.

Истини за вољу, ми отприлике једном годишње добијемо овакве вести, што значи да већина ипак ради по стандардима. Или барем довољно добро.
Што наравно није алиби за дилетанте.

negativa je koliko loopaju oko sutjeske.
kao da je za kupovinu sustjeske trebao pozar.
da li je iko bio tamo i video pre pozara tu zgradu?
to je bila ruina i rusevina bez stakala sa delimicno srusenim zidovima u kojoj su se okupljali narkomani i beskucnici i iskreno,. meni kasno nocu nikad nije bilo prijatno da prolazim pored nje i uvek sam isao suprotnom stranom ulice.

taj pozar su sigurno ti beskucnici napravili paljenjem vatre da se ugreju.

za neupucene..fabrika sutjeska vec ima vlasnika i investitora a to je delta real estate tako da oni sigurno ne pale sopstvenu imovinu da bi je kupili jos povoljnije od sebe ..koja boodalastina
.. ali nas covek voli da loopa i pravi teorije zavera o stvarima o kojima nema pojma..to mu je dusevna hrana.
Оно што нисмо чули је да ли је облик зграде био под неком врстом заштите. Не верујем да био, нисмо ништа чули у том смислу.

Уосталом, тај комплекс пропада већ доста времена - зашто се ту ништа не (г)ради?

Срећан сам што око моје зграде нема никаквих старих кућа, него су само друге зграде.

Чим падне јача киша, или да барем довољно траје, види се дилетантизам...

Градња треба да буде под озбиљном финансијском гаранцијом. Инвеститор (ко год то био, пошто ми често видимо неко име а паре су ко зна чије) треба да буде обавезан да положи гаранцију нпр. пола вредности тога што хоће да прави. Да држава има паре да интервенише ако се укаже потреба.

Back