Negativa

realno trg je sad bolji.
one ogromne nefunkcionalne zardinjere su zauzimale pola trga.
Бољи за шта?

Да се постави комотно клизалиште са једном "петљом" око самог споменика кнезу Михаилу? Историја треба да буде јефтина забава? :roll:
Ако је до жардињера - што нису неке функционалније ставили, ако је баш то био проблем?

bolji je, prostraniji je, mogu razna desavanja da se naprave na njemu.
sustinski mi smo samo emotivno vezani za stari izgled trga ali on nije bio funkcionalan, koja je bile poenta onih ogromnih zardinjera u kojima je rastao korov? pre je na trgu bila guzva, sad je daleko komotnije na njemu.

mi smo narod koji ce pljuvati sve novo..ovde na forumu uvedemo neku funkcionalnu novinu i odmah 90% njih skace kako je to grozno i ruzno.
mi smo narod vezan predrasudama i navikama..od politike pa nadalje...naviknemo se na nesto i to trpimo...prosto ne zelimo da napredujemo..zato nam i jeste ovako

Бољи за шта?

Да се постави комотно клизалиште са једном "петљом" око самог споменика кнезу Михаилу? Историја треба да буде јефтина забава? :roll:
Ако је до жардињера - што нису неке функционалније ставили, ако је баш то био проблем?
I par komada javnog WC

sustinski mi smo samo emotivno vezani za stari izgled trga ali on nije bio funkcionalan, koja je bile poenta onih ogromnih zardinjera u kojima je rastao korov? pre je na trgu bila guzva, sad je daleko komotnije na njemu.

mi smo narod koji ce pljuvati sve novo..ovde na forumu uvedemo neku funkcionalnu novinu i odmah 90% njih skace kako je to grozno i ruzno.
mi smo narod vezan predrasudama i navikama..od politike pa nadalje...naviknemo se na nesto i to trpimo...prosto ne zelimo da napredujemo..zato nam i jeste ovako
Idealno za skupove SNS

Да ли је и фонтана била лоша?

ona dnk?
jeste, uopste je nisam ni dozivljavao kao fontanu.

mislim da ovom trgu fali neka fontanica i da su trebali da je postave u donjem delu kod onog drveca gde su klupice
А шта ако ју је неко други доживљавао?

Место које предлажеш је само 10 метара од старог места за фонтану.

Не знам за мирис, али видим да је мутно. Нисмо отварали откако је тако. Преко дана је било добро, а можда од 6-7 се смањила видљивост.
чекала сам бусеве данас којекуде....од дорћола до земуна....смучило ми се.

Back