Negativa

pa dobro, to uopste nije iznenadjenje....
nego, bum bi bio da nam vesara avanzuje u ministra, npr umesto tome momirovica...
msm, covek se vec kvalifikovao oko slaganja onih kocki na trgu...
danas je valjda na fejsu objavio da napušta skupštinu grada i to posle osam godina..ejjj 8 godina vesic "preslaze" razno razno kamenje po beogradu

novi gradonacelnik beograda, sjašu kurta da uzjase murta ali to valjda tako treba da bude..a i videcemo kako ce se pokazati
Не знам колико времена је прошло од избора, али пар дана после гласања је било очигледно ко ће да буде у владајућој коалицији и ко ће да буде градоначелник.

Сва "драма" је била само за оне који се слабо сналазе.

pa dobro, to uopste nije iznenadjenje....
nego, bum bi bio da nam vesara avanzuje u ministra, npr umesto tome momirovica...
msm, covek se vec kvalifikovao oko slaganja onih kocki na trgu...
Не бих рекао... Шта год да вођа хоће, ипак су потреби неки резултати, што рада што на гласању.
А Изногуд нема ни једно ни друго. Казниће га тако што ће да наместити (истина, опет на државну плату) на место на ком неће бити видљив у јавности. Можда буде неки секретар при министарству или тако нешто...
Једино сам сигуран да неће гњавити Београђане. Биће неко лево сметало.

rezultati potrebni? :lol:
Да... или резултати рада или резултати на изборима. Гњавеж Београда нема ниједно и зато ће да иде, надам се што даље.
Однос снага у градској скупштини је 56:54... То је јако далеко од слике у републичкој скупштини и на неким другим местима.

Нека гњавежа пошаљу за амбасадора на Нови Зеланд.

vesara je ponovo poceo da se farba...i nekako ozaren. Bice on miniatar....tipujem - infrastrukture
IMG_20220619_105817.jpg

Да... или резултати рада или резултати на изборима. Гњавеж Београда нема ниједно и зато ће да иде, надам се што даље.
Однос снага у градској скупштини је 56:54... То је јако далеко од слике у републичкој скупштини и на неким другим местима.

Нека гњавежа пошаљу за амбасадора на Нови Зеланд.
зашто тамо...тамо је прелепо, то би баш била награда.

зашто тамо...тамо је прелепо, то би баш била награда.
Јесте, тако кажу...

Али не може да се добије све за ништа. Корист од престанка бављења тог гњавежа Београдом је огромна. Па ако нешто мора и да се плати, то није скупо.

Јесте, тако кажу...

Али не може да се добије све за ништа. Корист од престанка бављења тог гњавежа Београдом је огромна. Па ако нешто мора и да се плати, то није скупо.
on se nece baviti beogradom, to je prevazisao...sad je na red doslo da mu se pokloni poverenje na nivou srbije

Veliki kvar u centru bgd nema struje do 17
https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/4855674/siri-centar-beograda-bez-struje.html

Шири центар Београда без струје
Због квара на трафостаници "ТС Београд 14" од 13 сати и 30 минута без струје је део потрошача на подручју општина Стари Град и Палилула.

У току је пренапајање корисника, који ће постепено поново добијати електричну енергију.

Пренапајање корисника успорава велика саобраћајна гужва у граду, која отежава кретање екипама огранка "Електродистрибуције Београд центар", наводи се у саопштењу.

Sapic klaif umesto kalifa... nadam se da se nije jevtino prodao da ce
sluziti "gospodaru" kako valja i da ce zato sto je alav
da zavrsi kao zrtveni magarac...

koliko me je covek razocarao ja ne mogu da vam opisem.
Kao sportista je bio pravi covek, a onda se oprobao u politici ...

majkomoja i svi sveti ... od traca do istine samo pola mandata ... uzas ko je sve u politici
не капирам што се чудиш....на пример, ко се увек и у школи гурао да буде председник одељенске заједнице или тако нешто...такви су то мозгови, васпитање, шта знам...просто гарантујем да иолле нормалан човек не може да себе замисли у политици. све друго је последица тога.

ljut na sebe sto nisam politicar pa da me ogovarate a ja sad na
plazi uz koktel sa nekom kubankom smisljam kako da
poplocam i njenu plazu pa pravac Ipanema i nju pola da poplocam sa brazilcima
pa da idem kod gospodara da se hvalim internacionalnim poplocavanjem...

ma sta ser.... negativa je kako smo dosli do toga da opet OVE postavimo gde im mesto nije.
dokle ce "vecina" da bude slepa kod ociju ?

ma sta ser.... negativa je kako smo dosli do toga da opet OVE postavimo gde im mesto nije.
Док толики многи чекају да неко други предузме нешто или да они барем не буду први у предузимању... прође воз...

Ништа се неће променити док прво сами за себе не учинимо макар нешто. Милион људи пута макар нешто - то је незаустављива маса.
Али то предузимање нема везе са блокирањем, лупањем, отимачином и сличним асортиманом, него да учинимо нешто ново сами са собом.

Док толики многи чекају да неко други предузме нешто или да они барем не буду први у предузимању... прође воз...

Ништа се неће променити док прво сами за себе не учинимо макар нешто. Милион људи пута макар нешто - то је незаустављива маса.
Али то предузимање нема везе са блокирањем, лупањем, отимачином и сличним асортиманом, него да учинимо нешто ново сами са собом.

ja se za pocetak preselio u Novi Sad :D
i sad zamisli da svi imaju snove koji nisu vezani iskljucivo za Beograd ... kako bi bilo lepo...

pa evo pogledaj mene samo na forumu. kako koja tema tako se i ponasam
a nekada sam ratovao, pljuvao, divljao, ovo ono i skapirao da treba
prvo sebe da promenim ...

ista pravila vaze za zivot van ovih vl "zidina" ... NECE ljudi da se menjaju to je problem
sve vise upoznajem "bogomdanih" za sve ... i naravno da ih zaobilazim

већина је увек слепа код очију. зато је и смишљена ова модерна верзија демократије :lol:

Back