Negativa

већина је увек слепа код очију. зато је и смишљена ова модерна верзија демократије :lol:
ne postoji moderna verzija demokratije.
demokratija je sistem osmisljen da bi vladala manjina
najlakse je manipulisati slabo edukovanom vecinom stanovnistva.

kad ti je lose, ides kod lekara, kad zidas kucu odes kod inzenjera, kad ti je pas bolestan odes kod vetrinara, ni u jednom od tih slucajeva ne odes na pijacu, izlozis problem i sta vecina odluci da radis, ti poslusas.
a ovamo za najvaznija pitanja u drzavi se biraju ljudi na taj nacin.

Screenshot_2.png

U poslednjih 5 godina treći put nam zatvaraju ulicu za saobraćaj :evil:

ne postoji moderna demokratija u Srbiji vec autokratija
нисам причала о србији.
а о модерној верзији демократије говорим, јер је изворна демокартија суштински и концептуално другачије функционисала него ово што се данас зове демократијом.
и јалово је о политици уопште говорити, бар за мене је јалово. извињавам се - нећу више.

ne postoji moderna verzija demokratije.
demokratija je sistem osmisljen da bi vladala manjina
najlakse je manipulisati slabo edukovanom vecinom stanovnistva.

kad ti je lose, ides kod lekara, kad zidas kucu odes kod inzenjera, kad ti je pas bolestan odes kod vetrinara, ni u jednom od tih slucajeva ne odes na pijacu, izlozis problem i sta vecina odluci da radis, ti poslusas.
a ovamo za najvaznija pitanja u drzavi se biraju ljudi na taj nacin.
па демократија, табе.... :lol:

došla keva sa snimanja i dali joj samo disk.
rekoše joj da ne može da dobije i snimak jer nemaju čitač.
pregled na banjici zakazan za daleko, zovem euromedik oni kažu ni oni ne mogu da pogledaju disk nego mora ponovo da snimi kod njih
šio mi ga đura...
ne mogu da opišem koliku sam averziju dobila prema svemu što ima veze sa zdravstvom.
bukvalno mi treba nekoliko dana psihičke pripreme kad moram da idem u neku zdravstvenu ustanovu

verovatno bi svi privatnici tako odgovorili, ali mi je euromedik posebno odvratan, jos odavno.
kad bas mora, onda milenijum medik....ja i moji bliznji smo koristili par x, imam samo reci hvale, prijatan ambijent, nenametljivo i ljubazno osoblje, cene nize, i lekari ne izmisljaju neka dodatna nepotrebna snimanja kod njih, kao u pomenutom

pa "crna rupa" sta ocekujes od takvog dela grada?
imate i liftove koji se naslanjaju na zgradu, nadogradnje toliko mastovite
da ne moze da se prepozna Darvinova i jos i ha ha haj cuda
mala Kolumbija - ne zove se za dzabe tako

Ne lupetaj ako nemaš šta pametno da kažeš!
Ti ćeš da mi pričaš kakav je ovo deo grada!
Pametnjaković koji ovde nikada nije bio nego slušao urbane legende.

Ne lupetaj ako nemaš šta pametno da kažeš!
Ti ćeš da mi pričaš kakav je ovo deo grada!
Pametnjaković koji ovde nikada nije bio nego slušao urbane legende.
U Slavici sam gledao gomilu filmova, kasnije zavrsavao "ketove" znam malo vise o "crnoj rupi" od prosecnog stanovnika Beograda.

Sve koje znam su ok likovi sa druge strane naselje vam je krs htela da priznas ili ne :D

U Slavici sam gledao gomilu filmova, kasnije zavrsavao "ketove" znam malo vise o "crnoj rupi" od prosecnog stanovnika Beograda.

Sve koje znam su ok likovi sa druge strane naselje vam je krs htela da priznas ili ne :D

Ja ovde živim 40 godina i ti ćeš da mi pričaš kakvo je naselje???
Ajde oladi bre...

To što rade i zatvaraju ulicu nema nikakve veze sa tim kakvo je naselje.
To je stvar organizacije posla.

Na 15 min pešaka su mi Dunav i Zvezdara, za 15 min takođe sam u bilo kom delu grada, zelenila koliko hoćeš,
svuda između zgrada ima mobilijar za decu, koševi, mala igrališta...

A Slavica ne radi 20 godina...

Ne dozvoljavam da mi iko ko ne stanuje ovde, a pri tome je pobegao iz "divnog" Novog Beograda, pljuje naselje!

A bioskop imamo, eto koliko si informisan!!!
Ako je današnji bioskop osnova kulture tebi, svaka čast!

Ne dozvoljavam da mi iko ko ne stanuje ovde, a pri tome je pobegao iz "divnog" Novog Beograda, pljuje naselje!

A bioskop imamo, eto koliko si informisan!!!
Ako je današnji bioskop osnova kulture tebi, svaka čast!
uuu ala si opasna :)
smiri se malo i prihvati cinjenicu da neko ko je u Bg ziveo 41 god ima stosta da kaze za svaki deo grada od Grocke do Surcina...a o ucutkivanju mozes sa svojim ukucanima mene preskoci nisi me rodila da bih ti ukazao i mrvu postovanja a tek nakon takvog nadobudnog nastupa.
O mom zivotu i izborima slobodno mastaj i pravi konstrukcije koje god zelis.
Nisi deo mog kosmosa

:bye:

uuu ala si opasna :)
smiri se malo i prihvati cinjenicu da neko ko je u Bg ziveo 41 god ima stosta da kaze za svaki deo grada od Grocke do Surcina...a o ucutkivanju mozes sa svojim ukucanima mene preskoci nisi me rodila da bih ti ukazao i mrvu postovanja a tek nakon takvog nadobudnog nastupa.
O mom zivotu i izborima slobodno mastaj i pravi konstrukcije koje god zelis.
Nisi deo mog kosmosa

:bye:

Zašto mi se ti uopšte obraćaš i citiraš moj post? Ko je tebe pomenuo?
"Specijalista opšte prakse" koji sve o svemu "zna" ali je o tome samo čitao na netu, a nikada bio nije.

Maštam?
I to kaže čovek bez ogledala... :hahaha1:

Back