- Poruka
- 399.686
ovo je za darvinovu nagradu za gluposti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je za darvinovu nagradu za gluposti
a sta je ovde negativa?
a sta je ovde negativa?
stoci koja ne ume da ocisti za svojim psom treba lica namazati istim.

Prvi deo poruke je dovoljan da se razume šta da se radi...a sta je ovde negativa?
Zamisli taba.Samo oštro!![]()
Biće sve gore.генерално ми је негатива непрекидна гужва по граду...нема више тзв ''шпицева''...гужва је увек радним данима. од ујутро до 7-8 увече.
на нбгд је стварно лудница.

..bila pre podne na nbgd i haos je u saobracajuгенерално ми је негатива непрекидна гужва по граду...нема више тзв ''шпицева''...гужва је увек радним данима. од ујутро до 7-8 увече.
на нбгд је стварно лудница.
imala sam psa ..nemam vise ali se slazem sto se tice skupljanja psecih govancaa sta je ovde negativa?

sledece obavestenje bice "dragi kupci, možete kupiti maksimalno 100 grama"

И у темпу и у максију... Ограничење на 6 комада/паковања неких ствари и слично.
kontam da je to da ne bi preprodavali....И у темпу и у максију... Ограничење на 6 комада/паковања неких ствари и слично.

Zasto su ta ogranicenja ?И у темпу и у максију... Ограничење на 6 комада/паковања неких ствари и слично.
da si procitala sta sam napisao znala biZasto su ta ogranicenja ?

Нисам баш детаљно читао, искрено... Само знам да је писало да се може купити 6 нечега. Било је на акцији, као што Таб каже.Zasto su ta ogranicenja ?
ima logike.
sta ce nekome za normalnu upotrebu vise od sest komada?
ovako dodje njih dvoje troje i pokupuju sve i posle se ljudi bune kako nema proizvoda na akciji
sad je bila linolada kvatro na akciji 50% a on je mozda i najbolji kvatro (dobro i ovaj nov najlepse zelje je dobar)![]()
i uzeo sam 6 komada..
zamisli da je neko pre mene dosao i uzeo za svoju prodavnicu sve iz frizidera..ne bi onda bilo za mene![]()
a neko posle tebe nije mogao ni 2?