Negativa

Pa ulazila sam tu sto puta od kada ne radi, a ja nisam nešto plašljiva...
ali 101. put ti se nesto desilo.

to je poenta..nekad imas srece, nekad nemas.

sutra mozes tako da naletis na ko zna koga i da te opljacka, prebije ..

na neka mesta se prosto ne ide.
na kraju, ne mora nista ni da ti se desi u smislu napada psa ili coveka..moze bas ovo sta ti se i desilo.. da upadnes u rupu, da ti padne na glavu neki labavi deo konstrukcije.. mislis da radnici na gradilistima nose slemove zbog mode?

ali 101. put ti se nesto desilo.

to je poenta..nekad imas srece, nekad nemas.

sutra mozes tako da naletis na ko zna koga i da te opljacka, prebije ..

na neka mesta se prosto ne ide.
na kraju, ne mora nista ni da ti se desi u smislu napada psa ili coveka..moze bas ovo sta ti se i desilo.. da upadnes u rupu, da ti padne na glavu neki labavi deo konstrukcije.. mislis da radnici na gradilistima nose slemove zbog mode?

A jbg tabe, 101 put mogu i kola da me pregaze na pešačkom prelazu na zelenom...
Nije ta zgrada toliko sklona rušenju, bila bi ograđena da jeste...

Mene su opljačkali 90-tih u sred bela dana, mislim da je za jedan život i previše...

Priznajem da si u pravu, ja nisam plašljiva, a imam avanturistički duh, pa o takvim stvarima ne razmišljam kao mogućim...

a kao glasala bi za Vesara da je grejao :lol:
volim ja njega, svestran je covek
FIhZ9eaXwAg5RFC.jpeg

kao kilometarski redovi za izbore a ovamo izlaznost ... smesna ako nesto zelimo da menjamo :(
Да су редови били од сабајле, излазност би била 90%.

И код мене је био ред, није километарски, мада је највећи који ја памтим, а на сваком гласању сам ево већ преко 20 година... Али папир на којем сам се потписивао је био "промаја"... Једва да је неко пре мене гласао. Ја сам гласао нешто пре 1 (касније него што то обично чиним).

Back