Negativa

moramo biti odgovorni i disciplinovani, to je jasno ko dan
nije mi jasno zasto se dibidus ne zatvore restorani, kafici i kockarnice/kladionice
nije mi jasno zasto se resorni ministri ne obracaju narodu, svako po potrebi, zasto i dokle on on i samo on....ustvari jasno mi je....ali zaista, meni licno je dozlogrdilo da se covek non stop pojavljuje i sve on objasnjava, moli, grdi, vice....znaci-katastrofa
cak i mojim matorima, koji ga vole vise od zivota pocelo to da smeta

A sta nas od 45 do 55 jos moze iznenaditi.
I vidimo i znamo sta se iza brda valja.
не ради се о изненађивањеу него о томе да ли долази до замора, психолошког итд.
чини ми се да су ови млађи више сморени, уморни и депресивни...у њиховим годинама нисам била таква уопште, а било нам је много много горе.

није пријатно, али коначно у да ишчитам књиге које одавно желим да прочитам, а за које нисам имала времена последњих скоро годину дана...а и опеглаћу пун орман веша :lol: миц по миц.

Poslednja izmena:
не ради се о изненађи
чини ми се да су ови млађи више сморени, уморни и депресивни...у њиховим годинама нисам била таква уопште, а било нам је много много горе.
Mi nismo stigli da budemo depresivni.Mozda sam i bila al nisam znala da jesam.
A imali smo i vesele 80-te.
Muziku,film i sve sto je islo uz to

не знам до чега је, само констатујем да им живот протиче у расположењу које је безвезе.
имам колеге од 38, 39, 40 година са лепим платама, кровом над главом, здрави су...од прошлог четвртка не излазе из станова, пију вибер кафе и кукају какав је живот. просто ми их је жао.
кад пошаљем на вибер групу фотку пролећа , кажу да сам неодговорна јер излазим из стана.....миссим се ''па неко мора да доврши посао који сте ви 'ладно напустили пре 8 дана''....при чему ја немам негативну емоцију, а они је имају :zcepanje:

Па добро, то и нису баш најмлађи људи.
у овом друштву се третирају као ''млади''
на пример, ''младић од 39 година направио прекршај''...за мене је младић до 25, на пример...али, прилагођавам се, јер видим да се вређају ако их не титулишем адекватно.

на пример, ''младић од 39 година направио прекршај''...за мене је младић до 25, на пример...али, прилагођавам се, јер видим да се вређају ако их не титулишем адекватно.

Мој отац је са двадесет седам добио мене и није био сматран младићем.

A ako zena. Od 39napravi prekrsaj ona je zena nije devojka

Back