- Poruka
- 398.030
generalno me demonstracije sile nerviraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nina i ja uvek imam asepsol ali kupujem one male, flašice pa rastvorim u malu bočicu sa fajtalicom i stoji u kupatilu ali ja imam još frtalj te male bočice i htela sam da kupim jednu flašu od litar ili kolika je već. ali nema ga danima. prvi put sam htela da ga kupim kad sam otišla osmog da iskoristim vaučer koji sam dobila od direktora za dan žena. nije ga bilo ali nisam ni pridavala neki veliki značaj jer ovde još uvek nije zavladalo ludilo.asepsol je zakon..srecom imam ga uvek jer prskam wc solju i dasku i tus kabinu nakon ciscenja
ali ne u toj kolicini da mogu da natopim krpu , pa radim isto sto i ti..iznesem obucu na terasu pa je posle operem
centar zemuna, idioti u prisustvu dece lepe macu u kutiju
https://www.facebook.com/groups/usvoji.ne.kupuj/permalink/1526491624197513/
KIćo, na rukavcu nije marina, nego prema Višnjici iza teniskuh tetena...brte..ne znam o čemu oni...Tamo gde je onaj splav/restorančić je i sasvim ok marina. bio sam pre 2 god. više puta.
Bakić kaže da, gde je sada rukavac, da je još pre Drugog rata bila deponija, ne znam da li verovati...
Ja marinom smatram mesto gd su usidreni brodići, čamci i malo jače mašine, to je samo tamo kod splava..tu su vezovi..i tamo ništa ne smrdi, osim ako nekom curi nafta.....a rukavac baš rukavac toponimski kad se krene ka šetalištu, nlizu puta i Biga, pa je desno dalje karting.staza...Munjo, izgleda da nemaš dobru orijentaciju. Marina počinje otprilike kad povučeš liniju od teniskih terena, preko onog puta koji vodi do njih pa preko rukavca sa suprotne strane. Znači to je rukavac.
Da li si išao u Supernatural do samog špica, koji se nalazi oko 1km iza teniskih terena? Znači sva ta dužina je i dalje rukavac...
Tu je i ostrvce Paradajz koje se videlo na ovom videu.
Ma i sada je deponijamislim na onaj deo oko rukavca ne na šetalište.
Ja marinom smatram mesto gd su usidreni brodići, čamci i malo jače mašine, to je samo tamo kod splava..tu su vezovi..i tamo ništa ne smrdi, osim ako nekom curi nafta.....a rukavac baš rukavac toponimski kad se krene ka šetalištu, nlizu puta i Biga, pa je desno dalje karting.staza...
rukavac-zemljani put-šetalište
Ma, neka zatrpavaju taj rukavac više.
Jesu li iselili one.cistetne gradske čistoće.kod rukavca?
to je pljačka i to sam i prosli put rekla .kao ona prastari fazon sa metlom pored kaseponovo mi se ista stvar desava, opet na istom mestu u amanu....meni je ovo totalna misterija.....mereno i nalepljeno, na kasi samo kaze bip i ocita se, ali na fiskalnom racunu se prikaze ista gramaza ali druga cena i iznos...kako je to moguce?
mozda ce se setiti @tab503 kad sam jednom kacila isto desavanje, ni njemu nije bilo jasno...tada sam se povratila u trgovinu i pitala za objasnjenje...jedna radnica mi je tada vratila 100din,...i na moje `razlika je 50 a ne 100din`, ona mi kaze `neka, to mi castimo jer je nasa greska`
Pogledajte prilog 665513
meni nikako nije jasno zasto sve svaljuju na osobe starije od 65 godina ..zatvaraju ljude u njihove kuce i stanove , ogranicavaju im kretanje , prete im kaznjavanjima ..malte ne oni su krivi sto su zivi a ovamo je dozvoljeno kretanje svih drugih koji mogu da su kliconose i da zaraze sve druge ili budu zarazeni ..u vreme ovakvih pandemija sta znaci ako neko ima 65 godina a neko drugi 62 na primer..kakvu zastitu od virusa ima ovaj od 62 godine u odnosu na onog od 65 ili neko ima 64 godine i moze da se slobodno krece a ovaj od 65 neMene zanima ako muskarac od 65 ima dete od ne pr 12 godina,da li treba da se izoluje od svog deteta
Ako zemljoradnici stariji od 65 godina ne smeju van dvorista ko ce da seje i da li cemo sledece godine da jedemo.GMO
A ona reklama sa bolesnom zenom.meni nikako nije jasno zasto sve svaljuju na osobe starije od 65 godina ..zatvaraju ljude u njihove kuce i stanove , ogranicavaju im kretanje , prete im kaznjavanjima ..malte ne oni su krivi sto su zivi a ovamo je dozvoljeno kretanje svih drugih koji mogu da su kliconose i da zaraze sve druge ili budu zarazeni ..u vreme ovakvih pandemija sta znaci ako neko ima 65 godina a neko drugi 62 na primer..kakvu zastitu od virusa ima ovaj od 62 godine u odnosu na onog od 65 ili neko ima 64 godine i moze da se slobodno krece a ovaj od 65 ne
ili sta cemo na primer..neko ima 68 godina ili 70 i pozli mu ili mu proradi zucna kesa ili ga zaboli zub ..i treba lekarsku pomoc a ne sme da izlazi iz kuce a hitne pomoci nema ili sta cemo sa taksi sluzbom kada se zna da medju njima ima i onih koji rade a stariji su od 65 godina ili vozaci gsp-a ima ih i preko 65 godina
Zamislite hiperaktivno dete zatvoreno 24 casa u stanu bez terase.Veceras na jednoj od bezbroj konferencija ili razgovora u studijima ministar za rad rece onom sindikalcu koji je rekao kako mu je cerka rekla da ce sada imati vise vremena da se druze da bi trebao da on bude izolovan a ovaj mu odbrusi..to moze kada budem imao dva stana
Zamislite hiperaktivno dete zatvoreno 24 casa u stanu bez terase.
Po kucnom redu ne sme da skace i uznemirava komsiju ispod.
Po spislu zeljenih namirnica doce do bogatih penzinera.Nije isto naruciti prsutu i podrigusu
Profesorka fizickog od 65 godina"bolja je i zdravija od nekog debeljka sa pivskim stomakom od 55
I odaklje precedniku i premijerki pravo da ljude zovu bake i deke.
Nije politicki korektno .Kad nju uporedjuju sa onim fudbalerom ona se ljuti.pa sta! sta te briga!
![]()
Necu da Zdravko Colic bude dekapa sta! sta te briga!
![]()
iskreno ne kapiram sto si toliko "siznula"Na ADI ima penzionera koji plivaju u februaru
Mogu preplivaju Adu u cugu
Da li bi on mogao
On je metiljaviji od njih