Znači, neko će po zadatku u ZadruguE pa onda, morace to nadomestiti ucestalijim pojavljivanjem na nacionalnim frekfencijama..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, neko će po zadatku u ZadruguE pa onda, morace to nadomestiti ucestalijim pojavljivanjem na nacionalnim frekfencijama..........
Kako si pogodilaZnači, neko će po zadatku u Zadrugu
Pa ja sam ekononski analiticar
ko bi drugi bio nego Djilas
jel otvorena?prvi put prodjoh pored ulaza u ono cudo, palilulska pijaca...isla sam nesto zamisljena i za tren se nadvi neka azdaja blizu mene....e tako mi je ta gradjevina izgledala
Deluje mi da je Vesic projektovao
jel otvorena?
prvi put prodjoh pored ulaza u ono cudo, palilulska pijaca...isla sam nesto zamisljena i za tren se nadvi neka azdaja blizu mene....e tako mi je ta gradjevina izgledala
Deluje mi da je Vesic projektovao
Mene i uplasioЛоше уклопљен објекат. Не приличи околини, само смета.
Mene i uplasio
dobro je da si svesna jer onda mozes da kontrolises.Мене полако хвата параноја и хипохондрија.
meni sad u 9 topli..znaci ukljucili su negde oko 6 ujutru najverovatnije.u 5,30 se probudim, pipnem - radijatori hladni
fino ce bogme da ustede lopovi![]()
Jos da se pojavi Avram Izrael.Мене полако хвата параноја и хипохондрија.
u 5,30 se probudim, pipnem - radijatori hladni
fino ce bogme da ustede lopovi![]()
dobro da si rekla...ja gledam jutros, pa pomislih - nije mi dobro, manta mi seJedva nađoh Beograd, Tab se opet igrao![]()
Da li je taj još živ?Jos da se pojavi Avram Izrael.
I krece