Negativa

jutros na kalenicu,kupih sremski sir,i umalo me nije prevarila za 100din...srecom,dobra mi koncentracija bila,pa primetih,i opomenuh je...ufff,al` se izvinjavala.ma,nije problem,desava se-kazem ja
jutros na kalenicu,kupih lep paradajz,praziluk i crni luk....ona se prevari,pa mi vrati kusur za 300din.vise...ne opomenuh je.cutala sam ko qrva.

jutros na kalenicu,kupih sremski sir,i umalo me nije prevarila za 100din...srecom,dobra mi koncentracija bila,pa primetih,i opomenuh je...ufff,al` se izvinjavala.ma,nije problem,desava se-kazem ja
jutros na kalenicu,kupih lep paradajz,praziluk i crni luk....ona se prevari,pa mi vrati kusur za 300din.vise...ne opomenuh je.cutala sam ko qrva.

..:rotf::rotf::rotf:

zamisljam grebo kako te seljanke jure po pijaci da im vratis pare..a ti brises sa sve paradajzom i 300 din....:rotf:

Volim te zeno..ulepsa mi dan..:D

jesi srecna sad shto si prevarila seljanku za 300 dinara?
msm,izvini shto to pitam,al meni je to jadno...:roll:
da je 300 miliona pa i da kazhe chovek,reshila si egzistencionalni problem,
al prodati obraz za 300 kinti...e moj Beograde...

..:rotf::rotf::rotf:

zamisljam grebo kako te seljanke jure po pijaci da im vratis pare..a ti brises sa sve paradajzom i 300 din....:rotf:

Volim te zeno..ulepsa mi dan..:D
ih kako me poznajes...brzinski sam klisnula sa mesta dogadjaja,preskocivsi da kupim preko potrebni somun.pa ti vidi koliko je gorelo pod nogama :zper:

jesi srecna sad shto si prevarila seljanku za 300 dinara?
msm,izvini shto to pitam,al meni je to jadno...:roll:
da je 300 miliona pa i da kazhe chovek,reshila si egzistencionalni problem,
al prodati obraz za 300 kinti...e moj Beograde...
Beograd na vezi...meni pare,niti hrana nisu problem....ne volim kad mene neko prevari,niti kada se neko sam prevari-a u moju korist (posto se nikada ne moze desiti da ja sama nekoga prevarim)...ali,kad videh da se zena zbrojala....odmah mi na um pade prethodna koja se zabrojala ali u svoju korist (a ja je korigovala)....
suma sumarum=tek sa 50 godina sam shvatila da ne vredi biti preterano posten,kakva sam celog zivota bila.ne misim da sam i ovim gestom bila nepostena.......ona radi na `kasi`...i to je to

svakako stavih u negativu,jer nisam navikla da NE PRIJAVIM nepravilnost....setih se one stare `cutanje je zlato`...od nikoga nista ne trazim,ali ona mi je sama pruzila:hvala:

Back