Negativa

Mislim da nije isao samo zbog toga, ali kad je vec bio tamo, hajd' nek mu bude.

Aha..sam Lausevic izjavio da je iznenadjen...

(al nije uvredjen)

:rotf:

p.s..mi smo morali i dalje moramo da stojimo u redovima od 6 h ujutro za pasos.
o bus plusu i da ne pricam...kao ni o mnogim drugim redovima
ne kapiram cime je kaznjenik-glumac-pisac zasluzio da mu ministar policije licno
urucuje pasos bez obzira sto je isao na molitveni dorucak

meni je to negativa..

Aha..sam Lausevic izjavio da je iznenadjen...

(al nije uvredjen)

:rotf:

p.s..mi smo morali i dalje moramo da stojimo u redovima od 6 h ujutro za pasos.
o bus plusu i da ne pricam...kao ni o mnogim drugim redovima
ne kapiram cime je kaznjenik-glumac-pisac zasluzio da mu ministar policije licno
urucuje pasos bez obzira sto je isao na molitveni dorucak

meni je to negativa..

To je princip kako kod nas stvari idu... Sef / direktor / ministar i ne mora da bude tako los... njegovi pomocnici i zamenici jos kako tako, pa dok dodjes do prostog saltera, na njemu je ajkula...
Lausevic ima srecu da se za njega culo - i zato mu je pomognuto, samo zato sto je ministar cuo. Da je ostalo pri tome da treba da uradi bilo sta sa onom ajkulom sa saltera - nista od toga ne bi bilo.
Glupa, nepismena i tupava birokratija radi na salterima i zamajava narod (ne mogu da upotrebim pravi izraz jer bi bio oznacen sa *****).

Ono što nas je preseklo je nagla promena temeprature pad cza nekih 10 stepeni...Plus hladan vetar...Interesantni su mi oblaci pare kade sam se jutros tuširao i posle otvorio prozor...

nema grejanja,smrzoK se ko krompir

Da nije za tebe nadlezna toplana Dunav, kao i za nas u njenoj blizini?

http://www.beoelektrane.rs/?p=1979

Прекид у снабдевању корисника из топлане „Дунав“

Због прекида у снабдевању топлане „Дунав“ електричном енергијом, дошло је до квара на прекидачу за пријем електричне енергије у том производном постојењу. Због тога су данас, 4. фебруара 2012. године, око 10.30 корисници који се снабдевају из тог топлотног извора остали без грејања и потрошне топле воде.

Стручне службе „Електродистрибуције Београд“ и „Београдских електрана“ су тренутно на терену и отклањају настали квар. Очекује се да ће корисници прве ефекте грејања осетити у касним поподневним сатима.

Молимо кориснике за стрпљење до нормализације у испоруци топлотне енергије и потрошне топле воде из топлане „Дунав“.

Београд,
04. фебруар 2012.

3 informacije koju mediji vrte vec neko vreme,uvek razlicitim redosledom (sneg/led apel gradjanima,tamo neki diler ili ubica lociran u JA republici,zatvorenici iz zemunskog klanna osujeceni u pokusaju bekstva)...a za sve to vreme,ko zna sta nam rade iza ledja.`psi laju karavani prolaze`

znaci negativa je manipulacija ljudima
PREUSMERAVANJE PAŽNJE
Pažnju javnosti preusmeravati sa važnih problema na nevažne. Prezaposliti javnost poplavom nebitnih informacija, da ljudi ne bi razmišljali i stekli osnovna saznanja u razumevanju sveta.

U nekoj meri mogu da razumem manipulatore. Ako bi se potpuna istina odjednom 'sasula u brk' ovoj ovakvoj publici... Mi bi se rasuli potpuno. Mnoge stvari oko drzavnih pitanja su nasminkane da bi ih mi lakse progutali.

A sto se snega tice - bio haos dan, dva, vise nije.
Kazu da ce da produze raspust za jos 7 dana jer su se setili da u sredu stize dan drzavnosti - koji je produzen na 2 neradna dana (da ne bude manje od nove godine) tako da bi radili ponedeljak, utorak i petak... A nama praznici nekako uvek zgodno padnu z:D

U nekoj meri mogu da razumem manipulatore. Ako bi se potpuna istina odjednom 'sasula u brk' ovoj ovakvoj publici... Mi bi se rasuli potpuno. Mnoge stvari oko drzavnih pitanja su nasminkane da bi ih mi lakse progutali.
blago tebi ako mozes da razumes.onda cu i tebe da turim pod negativu.
manipulacija koju pomenuh gore datira od davnih dana,pa sve do danas.za ranije i nekako,ali su nam danas dostupne razne informacije i sa drugih strana,pa se pitam kako ih nije sramota da vise manipulisu,kad znaju da znamo

blago tebi ako mozes da razumes.onda cu i tebe da turim pod negativu.
manipulacija koju pomenuh gore datira od davnih dana,pa sve do danas.za ranije i nekako,ali su nam danas dostupne razne informacije i sa drugih strana,pa se pitam kako ih nije sramota da vise manipulisu,kad znaju da znamo

Ako razumem neku pojavu - ne znaci da je odobravam.

Back