- Poruka
- 50.073
negativa je kada pocne ovoliki sneg da se topi
Samo ako se brzo topi... al kako su najavili nece to tako skoro. Iducu nedelju ima da boravimo u minusu temperature. Istina, moze da se otopi ako se sneg posoli, ali do minus 6-7 stepeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
negativa je kada pocne ovoliki sneg da se topi
Samo ako se brzo topi... al kako su najavili nece to tako skoro. Iducu nedelju ima da boravimo u minusu temperature. Istina, moze da se otopi ako se sneg posoli, ali do minus 6-7 stepeni.

(baš me ozračila iz priče)Samo ako se brzo topi... al kako su najavili nece to tako skoro. Iducu nedelju ima da boravimo u minusu temperature. Istina, moze da se otopi ako se sneg posoli, ali do minus 6-7 stepeni.
Pa, druze, mi smo zaboravili kakve su zime, razmazili smo se........Nedelja od sv. Jovana do sv.Save najjaca je zima u toku godine...ceric puca od mraza...
U to vreme, 2002. ili 2003.g. zaboravih sad, bilo je - 24 par dana.
Secam se da je bilo par jacih zima - ali se nesto ne secam da je bilo toliko mnogo snega.
Inace, tih -24 nikako ne pamtim. Ovde po centru Beograda nije silazilo nize od -15.

sto mi i dalje branite da dajem reputacije kako ja hocu. Ali ja ne bi bio ja da ne uradim sta sam naumio pa evo javno dajem reputaciju g. Divilacu za tekst o limunu na pozitivi, i mozete samo da me mrzite![]()

i sa nama
jutros oko 9h pekara tripkovic..prijede mi se burek,i cekam doog red
debelgooza prodavacica lupa kroz izlog dvojici u uniformi murije da udju unutra
obraca im se sa TI....znaci poznaje ih
covek pre mene,ote mi rec iz usta i kaze `treba da se postuje red`
debelgooza proavacica kaze-`milicija ima prednost`
ja se pitam,kako oni sami to nisu znali,vec im ona lupala masicama o izlog
utom,mladoj muriji...preko reda se na TI,od strane debelgooze daje poruceno....tip ispred mene s pravom kaze kakv je to nacin,a deca i starci cekaju...
a moodobja u uniformi kaze `sreca tvoja....oces da idem da se presvucem pa da ti POKAZEM ko ima prednost
negativa e murija
negativa je i debelgooza prodavacica
a burek je![]()
kad neko podesi opciju da se ne vidi da je online
licno me bas briga ko je kad,ali cemu skrivanje?da ispadne da samo greba `visi` ovde..
lele,ako se naljutim
kad neko podesi opciju da se ne vidi da je online
licno me bas briga ko je kad,ali cemu skrivanje?da ispadne da samo greba `visi` ovde..
lele,ako se naljutim