Negativa

Samo ako se brzo topi... al kako su najavili nece to tako skoro. Iducu nedelju ima da boravimo u minusu temperature. Istina, moze da se otopi ako se sneg posoli, ali do minus 6-7 stepeni.

Pa, druze, mi smo zaboravili kakve su zime, razmazili smo se........Nedelja od sv. Jovana do sv.Save najjaca je zima u toku godine...ceric puca od mraza...:D
U to vreme, 2002. ili 2003.g. zaboravih sad, bilo je - 24 par dana.

Pa, druze, mi smo zaboravili kakve su zime, razmazili smo se........Nedelja od sv. Jovana do sv.Save najjaca je zima u toku godine...ceric puca od mraza...:D
U to vreme, 2002. ili 2003.g. zaboravih sad, bilo je - 24 par dana.

Secam se da je bilo par jacih zima - ali se nesto ne secam da je bilo toliko mnogo snega.
Inace, tih -24 nikako ne pamtim. Ovde po centru Beograda nije silazilo nize od -15.

...je sto glupost caruje na svakom cosku.

DakleM, svako normalan se raduje da njegovi brojevi lotoa budu izvuceni, a ja cu veceras moliti Boga da ne izadju moji brojevi...

...Izmislim tih sedam brojeva, zapisem ih na papirce i odjurim u trafiku da uplatim, negde oko pola sedam..Pitam radnicu jel zna ovako bez tiketa da ucuka u masinu, kaze, bolje vi napisite na tiket. Ok. daj mi tiket.. Ona me pogleda smuseno i kaze - nema !....Dobro, 'ajde onda, ukucaj mi brojeve bez tiketa u masinu.....Sad vec uplasena,....procedi da ne zna., pa onda pokusa da se opravda, kaze, ja sam nova, tek sam pocela da radim.. Mislim, djevojko, mene ne zanima da l si ti nova ili stara, imas u trafici masinu za loto, znaci da moras znati kako se uplacuje loto i sa, i bez, tiketa..! Koji ti je to sef sto te posla neobucenu na posao, i bez odgovarajuceg pribora, da ne kazem, alata? Odgovora, naravno, nema...
.I, sta sad, ako ne daj Boze, izadje svih sedam mojih brojeva sa papirceta? Nit da tuzim Stampu, nit da prezivim....ima naprasno da mrem..

jutros oko 9h pekara tripkovic..prijede mi se burek,i cekam doog red
debelgooza prodavacica lupa kroz izlog dvojici u uniformi murije da udju unutra
obraca im se sa TI....znaci poznaje ih
covek pre mene,ote mi rec iz usta i kaze `treba da se postuje red`
debelgooza proavacica kaze-`milicija ima prednost`
ja se pitam,kako oni sami to nisu znali,vec im ona lupala masicama o izlog
utom,mladoj muriji...preko reda se na TI,od strane debelgooze daje poruceno....tip ispred mene s pravom kaze kakv je to nacin,a deca i starci cekaju...
a moodobja u uniformi kaze `sreca tvoja....oces da idem da se presvucem pa da ti POKAZEM ko ima prednost

negativa e murija
negativa je i debelgooza prodavacica

a burek je
droolsmiley-1.gif

sto mi i dalje branite da dajem reputacije kako ja hocu. Ali ja ne bi bio ja da ne uradim sta sam naumio pa evo javno dajem reputaciju g. Divilacu za tekst o limunu na pozitivi, i mozete samo da me mrzite:rtfm:

jutros oko 9h pekara tripkovic..prijede mi se burek,i cekam doog red
debelgooza prodavacica lupa kroz izlog dvojici u uniformi murije da udju unutra
obraca im se sa TI....znaci poznaje ih
covek pre mene,ote mi rec iz usta i kaze `treba da se postuje red`
debelgooza proavacica kaze-`milicija ima prednost`
ja se pitam,kako oni sami to nisu znali,vec im ona lupala masicama o izlog
utom,mladoj muriji...preko reda se na TI,od strane debelgooze daje poruceno....tip ispred mene s pravom kaze kakv je to nacin,a deca i starci cekaju...
a moodobja u uniformi kaze `sreca tvoja....oces da idem da se presvucem pa da ti POKAZEM ko ima prednost

negativa e murija
negativa je i debelgooza prodavacica

a burek je
droolsmiley-1.gif

U odnosu na starce, sigurno ima prednos' ako bi se pokazao svucen....
Sto mu niko ne zapisa broj sa plocice....

Negativno je sto jos nisam probala Tripkovicev burek...vecito je guzva kad dodjem u pekaru.

kad neko podesi opciju da se ne vidi da je online
licno me bas briga ko je kad,ali cemu skrivanje?da ispadne da samo greba `visi` ovde..
lele,ako se naljutim

Nemo' se ljutis Grebo... Ne znam ko je u pitanju, al ako ga dohvatis, ima da ga pretvoris u rusku salatu... A ovde nema takvih koji to zasluzuju.

kad neko podesi opciju da se ne vidi da je online
licno me bas briga ko je kad,ali cemu skrivanje?da ispadne da samo greba `visi` ovde..
lele,ako se naljutim

Meni je negativa sto nema opcija da se vidi da si onlajn i kada nisi :D Nek vide dusmani da smo Greba i ja nopstop na Krstarici...i negativa je sto ne mogu da dajem reputacije pet puta za redom.

dobila sam desetak mejlova gde mi se ljudi obracaju uz psovke u vezi nekakve farme...nista mi nije jasno o cemu se radi.da nisu neki virusi u pitanju?
nisam nigde komentarisala a jos manje email ostavljala,a i to je davno zavrseno.bas mi nije jasno

Back