Negativa

Danasnja pucnjava u Maderi
i policija koja nije uspela da je uhvati..
na vreme..
procitala sam u presu komentar citateljke koja se potpisala kao `dugogodisnja prijateljica`....prosto-verujem joj.zao mi je zene ubice koja je ustvari zrtva.a stvarno,secam se kako je ona bila slatka (`plesala` u lokicama)

pa što je zatvorena tema ''beograde, dobro jutro''....missim....stvarno nije fer. bez objašnjenja.
esmo mi ovde neki magarci, šta smo? provedeš ovde cca 5 godina, ako ne i više ako uračunam i druge nikove i neko ti zaključa vrata, da ne moš ni ''dobar dan'' da kažeš.

sto kao retko kad osetih dozu ljubomore prolazeci mojom cuburom dans. Sretoh par poznanika kako cavrljaju neobavezno ispred kuce gde sam ziveo i zapitah se koliko kvadrata soba evra coveku treba dati da napusti taj opustajuci i relaksirajuci nacin zivota i preseli se u zgradurinu u kojoj su odnosi i poznanstva na nultim tackama o emocijama i da ne govorim, Ima tu jos ali da ne uprskam bas do kraja ovaj lep dan

sto kao retko kad osetih dozu ljubomore prolazeci mojom cuburom dans. Sretoh par poznanika kako cavrljaju neobavezno ispred kuce gde sam ziveo i zapitah se koliko kvadrata soba evra coveku treba dati da napusti taj opustajuci i relaksirajuci nacin zivota i preseli se u zgradurinu u kojoj su odnosi i poznanstva na nultim tackama o emocijama i da ne govorim, Ima tu jos ali da ne uprskam bas do kraja ovaj lep dan

...e, baš ti hvala...sad me dotuće skroz....upravo u takvom okruženju živim,
gde jedni drugima jedva i dobar dan da kažu...:(

Back