Negativa

Blago tebi. Mnogo su tamniji, kad ih spljeskaš nisu crveni nego crni a ono što je interesantno je to da mnogo više "hodaju" nego što je uobičajeno...
Komarac leti pa stane, leti pa stane, ovo bukvalno šeta po nekoliko sekundi.Ili su oni mutirali ili su neki drugi isekti počeli da zuje kao oni.
Inače juče sam bila u topčideru, pa sam svratila do crkve. Zapanjila sam se kad sam videla koliko osa ima tamo. One su bukvalno IZBUŠILE zidove i tu se nakotile...

Popovi vode politiku umesto da vode brigu o svojim hramovima...

Ja sam rekla to prodavcu sveća... Prošle nedelje sam negde u novinama videla broj na koji može da se kontaktira udruženje pčelara zbog ove najezde, ali ne verujem da pčelari imaju veze sa osama, takođe ne znam dal je za to nadležan zavod koji postavlja otrove za miševe i pacove.

Jedna jedina...

Picture895.jpg

25 dinara

Meni se to dešava na bermudama na *turu* kad se penjem na bajs uglavnom...
I opet vezano za bajs hrpa razbijenih flaša i stakla kod Brankovog mosta i niže uz samu reku...A deca se šetaju po srči biciklisti već mesec dana stoji niko da skloni...Juče primetih i izlivanje cementa i drugih hemikalija u Savu kod starog železničkog mosta iz cementare...O tome sam ovde pisao i pre neke 2,3 godine ništa se nije promenilo...A voda začudo čista koliko je to moguće bistra i živa...

Back