Nega sobnog cveća

Dobar dan svima...imam sobnu paprat, nedavno je kupila...saksija stoji na frizideru, presadila je u vecu...zalivam je redovno odstojalom vodom i prskam listove ali pochela je da se sushi...ne znam da li ima previshe ili premalo vode...josh sam ispod saksije stavila kamenchice i opet nishta,...mnogo sam se obradovala kad sam je nashla a sad ispada da ce se osushiti:sad2:jel zna neko kako da je povratim?

Možda može stavi je na televizor ako možeš i ne zalivaj je puno ako nije velika.

Možda može stavi je na televizor ako možeš i ne zalivaj je puno ako nije velika.
:pod kada mora biti taj tv? tj koja godina proizvodnje??moj tv je tanak i visi na zidu, kao slika... i koaj je fora sa tv-om.Odmah sam zamislila kako od staticnog elektriciteta ili tih starinskih katoda biju munje i zena dobije frankenstajnsku paprat:zper:

Poslednja izmena:
Spatifilum /moj/ :D
jq49.jpg

Prelep je!Moje sad napolju,malo ka oprljilo sunce,ali dobro je,ubi se od cvetanja!
A ljubispice su ti ekstra!

Jel tesko gajiti orhideje Pero?

Nije teško ,leti svake dve nedelje saksije potapam u vodu da se napiju a zimi jednom mesečno
A ova gore što nezna šta je cveće može samo da priča
Danas mi je procvetala bela koju sam kupio kao plavu ali kasnije primetio da su ofarbane bojom koja se stavlja u saksije.Pošto nisam našao tu boju pustio sam je da ostane bela.Slikaću sutra.

- - - - - - - - - -

Kad bi on znao ... :roll: to njegova tetka sve, on samo slika :hahaha:

Laje kera vetar nosi.:hahaha:

Back