jolanda18
Početnik
- Poruka
- 23
A ko kaze da ga nema u Pet centru u BG???
Ja kazem jer sam i bila i pitala telefonom da li su dobijali i da li ce dobijati i odgovor je bio negativan. Imas li ti drugo iskustvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko kaze da ga nema u Pet centru u BG???
Ово није моја област, случајно сам видео ову тему. Можеш и сама да набавиш све што ти треба из те линије производа, директно из Америке, онако како ја купујем својим мацама (понекад и себи) разне суплементе. Имаш времена до нове сезоне, а када уђеш у систем, после је све једноставно. Ако си заинтересована како, јави ми се приватном поруком, детаљно ћу да ти објасним. Та прича већину чланова вероватно не занима.
Joj bre mngo je komplikovano to, sa drugog kraja sveta da naucujem ima to i blize samo se treba potraziti![]()
Понекад мораш, али видим да су јој људи јавили где може да их набави код нас. Понекад ти затреба нешто што нико не увози, или увози па претерује са ценом. Ја купујем неке суплементе из Америке, веруј де се и те како исплати, скоро је дупло јефтиније него када их купим овде. 150-200 еура уштеде није за бацање.
Понекад мораш, али видим да су јој људи јавили где може да их набави код нас. Понекад ти затреба нешто што нико не увози, или увози па претерује са ценом. Ја купујем неке суплементе из Америке, веруј де се и те како исплати, скоро је дупло јефтиније него када их купим овде. 150-200 еура уштеде није за бацање.
E pa ovako: nije mi niko javio vec sam sama nasla opet zahvaljujuci tvom objasnjenju kako da narucim preko onog sajta koji isporucuje robu u ime nekih kuca. dakle dok sam popunjavala narudzbenicu otisla sam na sajt all systems i pretrazujuci cene po proizvodima koji me zanimaju naisla sam na distributere po svetu i tamo nasla da je za srbiju to firma niva pet iz beograda i njene trelefone. na fixnom se nije niko javljao a na mob se javila osoba koja rece da to vise nije tel te firme ali da mi moze dati mob vlasnice. kako sam stupila u kontakt sa osobom koja je vlasnica i koja mi rece da je upravo u fazi obnove svoje maloprodajne kuce u ilije garasanina 29 dogovorila sam se da mi naruci ono sto nema na zalihama i stici ce oko nove god a da na zalihama od ranije ima par proizvoda koje sam i kupila od nje. zenska je sjajna bas od velike pomoci. radi se u stvari o pet sopu jet set koji je svima dobro poznat i na ciji se broj niko nije javljao vec mesecima. eto tako ako nekoga zanima jos mogu na pp da posaljem broj telefona.
u svakom slucaju veliko hvla deda ziki jer bez njega ne bih nista upsela. ali samo da kazem da sam recimo za iste proizvode koje sam preko zagreba htela da narucim mogla da platim 160e a ovde mi je preko sajta sa taksama i postarinom iz usd napravljena kalkulacija od 280 eur. tek da se zna da je vrlo nepovoljno ali ako se mora sta se moze. da napomenem da sam u beogradu prosla jos povoljnije.
izvinjavam se sto ne koristim velika i mala slova jer me to smara. kako je neprimereno da sve pisem velikim koristim priliku da i pored svoje pismenosti budem lezerna i ne ukljucujem velika slova. nadam se da to nije protivno nekim pravilima.
Pomagajte,
pronašla sam štene pre nedelju dana kod kontejnera kako se smrzava.Ko zna koliko je proveo na onom mrazu od minus 15.Pošto se česao mnogo kupila sam u prodavnici kućnih ljubimaca Fleatox prašak protiv buva kako oni rekoše za štenice.Nanela mu gomilu istog ,ali ni jedna buva nije crkla a on se drpao kao lud.Okrenem veterinara on mi kaže samo da mu to sperem, jer je to prejako za njega i da čekam.Kučence se sve više drpalo pa sam ga odvela kod drugog koji je rekao da ima malo i šuge i dao mi neostomosan.Natrljala sam mu to vaticom i ostavila ga da se suši.Počele su da ispadaju meni se čini vaške jer nisu bile debele i crne nego providno žućkaste.Posle ovde na forumu čitam kako je taj preparat otrovan a moja ga je kuca lizala jer se non stop drpala.Koža joj je sva u krastama i ne znam više kako da joj pomognem.Dajte molim vas neki savet.