Nega kose

Kada smo kod kose, odoh da se ofarbam pa da je perem. Joj što to mrzim. Radije bih sad prozor neki oprala, pitu smotala, veš prostrla, nekog zagrlila... a to je druga tema.

Kakva si slatkica. Moje lokne su sitne kao federi.
Pranje je malo drugačije od vašeg. Stavim masku prije pranja i držim satak,onda pranje i regenerator.
Ne da se ne feniram nego ni ne susim kosu fenom, samo umotam u neki frotir da upije vodu i ostavim da se sama suši.
Stavim neke preparate za lokne i to je to .
Čitav život želim skroz kratku kosu ali ne ide. Bila bih ko djecacic iz Afrike. Sa loknama zalijepljenim za glavu.

Pranje je malo drugačije od vašeg. Stavim masku prije pranja i držim satak,onda pranje i regenerator.
Ne da se ne feniram nego ni ne susim kosu fenom, samo umotam u neki frotir da upije vodu i ostavim da se sama suši.
Čitav život želim skroz kratku kosu ali ne ide. Bila bih ko djecacic iz Afrike. Sa loknama zalijepljenim za glavu.
Hvala :heart:
Te sitne mnogo volim :heart:

Evo i jedne sa kratkom. Tu nemam mnogo lokni.
https://ibb.co/mDY4Syr

Da li si nekada probala? Difuzerom kada sušiš kosu ona se ne slepi.

Back