- Poruka
- 27.772
Kada smo kod kose, odoh da se ofarbam pa da je perem. Joj što to mrzim. Radije bih sad prozor neki oprala, pitu smotala, veš prostrla, nekog zagrlila... a to je druga tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni brže kosa raste od njega.Meni je oporavilo kosu, jer moja kosa trpi svašta. Odkako ga mažem i perut mi je skoro pa nestala.
Полако с то грљење, иди фарбај те локне.Kada smo kod kose, odoh da se ofarbam pa da je perem. Joj što to mrzim. Radije bih sad prozor neki oprala, pitu smotala, veš prostrla, nekog zagrlila... a to je druga tema.
Ja sam se godinama fenirala (mada najvise volim kad me friz. isfenira) a sad stajlerom oblikujem kosu.E da, mi se ne feniramo!![]()

Полако с то грљење, иди фарбај те локне.
Koga?Kada smo kod kose, odoh da se ofarbam pa da je perem. Joj što to mrzim. Radije bih sad prozor neki oprala, pitu smotala, veš prostrla, nekog zagrlila... a to je druga tema.

И оћу да видим локнеIh, što si neka! Evo idem!

eeeee...Koga?
Btw, najvise od svega mrzim da se farbam![]()

Čula sam za nju ali nisam probala.da li si možda probala rosen kozmetiku, oni imaju šampone bez sulfata, prirodna ulja, maske...
Postavih ih neki dan na kratko.И оћу да видим локне![]()

А мене ако се сете, сетеeeeee...
I ja mrzim farbanje.
Čula sam za nju ali nisam probala.
Postavih ih neki dan na kratko.![]()

Ček hajde, ne kmeči mi. Na kratko da se udenem.Па, ништа, идем да гледам филм...видећете ви кад ја турим мини-вал![]()
Kakva si slatkica. Moje lokne su sitne kao federi.
HvalaKakva si slatkica. Moje lokne su sitne kao federi.
Pranje je malo drugačije od vašeg. Stavim masku prije pranja i držim satak,onda pranje i regenerator.
Ne da se ne feniram nego ni ne susim kosu fenom, samo umotam u neki frotir da upije vodu i ostavim da se sama suši.
Stavim neke preparate za lokne i to je to .
Čitav život želim skroz kratku kosu ali ne ide. Bila bih ko djecacic iz Afrike. Sa loknama zalijepljenim za glavu.

Divna ti je ova frizura.
Da li si nekada probala? Difuzerom kada sušiš kosu ona se ne slepi.Kakva si slatkica. Moje lokne su sitne kao federi.
Pranje je malo drugačije od vašeg. Stavim masku prije pranja i držim satak,onda pranje i regenerator.
Ne da se ne feniram nego ni ne susim kosu fenom, samo umotam u neki frotir da upije vodu i ostavim da se sama suši.
Stavim neke preparate za lokne i to je to .
Čitav život želim skroz kratku kosu ali ne ide. Bila bih ko djecacic iz Afrike. Sa loknama zalijepljenim za glavu.
Prelepa si
a i kosa ti je divna 
Nema sta da probam,kod mene nisu lokne nego federiDa li si nekada probala? Difuzerom kada sušiš kosu ona se ne slepi.

Zavidim ti! Da znaš!Nema sta da probam,kod mene nisu lokne nego federi![]()
Skroz je jednostavno kad se dobro osisa.Zavidim ti! Da znaš!
Šišanje je najvažnije kod takve kose.Skroz je jednostavno kad se dobro osisa.