NEED FOR SPEED

grafika je vrhunska to me raduje, takodje raduje me i to sto su konacno u NFS ubacili i prave licencirane staze, bice i nekih poznatih svetskih staza a bice i gradskih voznji kroz neke gradove poput Londona il Tokija.
Resili su konacno da malo "uozbilje" igru i priblize je pravim ljubiteljima motosporta a ne samo klincima sto su kao gledali Fast & Furious pa se primili i koji pritom ne razlikuju kvacilo od kocnice.
Mislim ono dosad je stvarno smaralo, tamo nadju kao jedan izmisljen grad i sad vozis po svim onim ulicama koje su prakticno iste, jos pogotovo kad ne iskljuce ni saobracaj sa staza, totalno veze sa mozgom nema.

Sad jedino me brine fizika i osecaj za voznju, da ne bude opet previse arkadno, pa da sad automobili lete kao da su od papira i da se bri brzini od 500 km/h kad pritisnes kocnicu momentalno u mestu ukopavaju.
Samo da ne bude fizika kao u Gridu, eto ne mora da bude kao Gran Turismo il Forza Motorsport (ni ne ocekujem od njih da naprave pravu simulaciju) ali eto nek bude barem kao u Project Gotham Racing-u, barem neka polu-simulacija.

Kao sto sam i mislio, Shift je nastavak propalog Pro Streeta....Nakon odigrane jedne trke, igra je vec otisla na uninstall, ne svidja mi se uopste, mada grafika jeste lepa, ali previse podseca na GRID...I sto je najgore, kad zapocnes jednu trku a smori te, escape ne vredi, ponudi samo resume i restart sto nas dovodi do ctrl-alt-delete. Znaci kome se nije svideo Pro Street, ovo slobodno moze da zaobidje. Steta, velika steta ako NFS nastavi ovim stopama...:thumbdown:

ako vam igra izbaci cim pocnete da je igrate uradite sledece:

za sve koji imaju probleme probajte ovo, meni je barem pomoglo...

u My Documents u folderu NFS Shift gde stoji save game ima file "graphicsconfig" otvorite preko Notepada i pri dnu ima
"<prop name="ShadowDetailLevel" shadowdetaillevel="0" />"
i samo umesto 0 upisite 2...

dok to nisam uradio pucalo je kad god krenem da igram...

(ovo sam procitao na svetu komputera i stavio sam ovde zato sto je meni pomoglo pa hociu da pomognem i drugima) :)

Sinoc sam skinuo sa interneta, instalirao i stigao sam odvesti samo dvije voznje. Ono prvo sta sam primjetio jeste da se auti drugacije ponasaju u odnosu na prijasnje dijelove, a veceras cu znati i nesto vise. Uglavnom ne izgleda lose, grafika je fino odradjena, ima dosta auta i tako...vidjet cemo..

Slične teme

Back