Нигде нису поменули да ће услов за продају бити употребна дозвола.
Види, знам гомилу ових, који су на твојој страни, и који држе фирме и глуме то исто твоје лудило, и имају објекте у којима им фирме раде у објектима који никад нису прошли технички пријем, а употребне дзволе су добили подмићивањима и мувањем; и у вези са тим, имам само једно питање.
Има ли и једног принципа у тој вашој агенди?
Осим овог општег- уа, Вучић?
Ти ниси глуп човек, и слажем се да има много лошег у раду овог режима.
Али ми никако није јасно да ти и теби слични не виде колико је безизгледно методологију борбе свести на ово идеолошко врлудање и оправдавање свих булажњења која се чују са ваше, Уабучић- стране, без да се чује било какав алтернативни план.
Како, рецимо- да разумемо ми, без ангажмана на било којој страни- да је Антифа, као организација, прво здушно подржавала Бајдена током изборне трке са Трампом, иако је он здушно помагао израелски режим у терору према Палестини, а чим је он изгубио- кренула да урла о геноциду над Палестинцима у Гази, и да пљује по Трампу који је наставио да сарађује са Нетанијахуовим плановима?
Зашто мислиш да Србија треба да се слаже са хрватским оценама режима у Београду?
Како то да ми Срби треба да се сложимо са виђењем стања које износи НАТО, који нам је за 78 дана причинио више штете него Вермахт за 4 године?
Шта треба да се деси, па да схватите да никад нећете победити у том вашем "рату сенки" са режимом, све док не будете поштени према неопредељенима, уместо што их вређате, и да увидите колико је погубан тај метод- "ко није са нама, тај је против нас", што је, иначе, технологија елементарно фашистичка?
Да чујем неки смислени одговор, ако је могуће...?