Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.474
I ja mislim da je zidao na crno.ni jedno ni drugo
A De Sisti kaze da je predao za legalizaciju po starom.
Gde je zidao na crno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da je zidao na crno.ni jedno ni drugo
A De Sisti kaze da je predao za legalizaciju po starom.
Gde je zidao na crno?
Што'но рече Доланц, ономад- "не слажем се са питањем"!Основно питање је да ли је зидао 50 квадрата у Београду или 400 квадрата у Кули.
Ma ne samo to, nego njih nikakav na brzinu donet zakon nece i ne moze spasiti.
За употребну дозволу ти треба Извештај грађевинске комисије, технички преглед објекта; ово је само евидентирање у катастру.Мене занима, хоће ли након овог озакоњења, за све те објекте да се тражи употребна дозвола, или ће то бити непотребно, као у случају железничке станице?
Upravo to. Ali ipak, i bez obzira na ovakav zakon, nekada kasnije bi trebalo sve to opet "prelistati".Ne bojim se ja za takve.
A i sami se oni međusobno tamane, neka ih onima koji treba s njima da se maju.
Ima jedna zgrada ovde u Neznanog junaka kad kreneš od Pinka ka VMA.
Sigurno je preko 20 godina stajala poluzavršena i prazna, vlasnik se ubio u njoj, setiću se imena, sada vidim da je neko završio, vrh izgleda.
Spomenuh apropo ove tvoje primedbe, rešavaju oni već kako ko, na svoje načine.
Verujem da je to već legalizovano, milionska vrednost na Dedinju, a da nema koju desetinu, stotinu hiljada da tutne nekome, nismo deca.
Хоће, ако види даље од носа...Хоће ли купац овакве некретнине да тражи и употребну дозволу од власника
Upravo to. Ali ipak, i bez obzira na ovakav zakon, nekada kasnije bi trebalo sve to opet "prelistati".
За употребну дозволу ти треба Извештај грађевинске комисије, технички преглед објекта; ово је само евидентирање у катастру.
To za sledeće izbore upotrebna dozvola 10.000€ ili ne smeš da živiš u objektuМене занима, хоће ли након овог озакоњења, за све те објекте да се тражи употребна дозвола, или ће то бити непотребно, као у случају железничке станице?
Da, ali rec je o tome da sa promenom sistema treba da "padne" i mafija...e, to je najteze i zato se ovako "zbijaju u redove".Ali opet bi nadrljao običan čovek, recimo zbog neke nadogradjene terase ili šupe.
Lopine, mafiju niko ne bi dirao, oni se zaštite dok nekom jačem ne porastu apetiti.
Baš grozna vremena ako nisi umrežen, a opet i ako jesi, tvoji te pojedu.
За употребну дозволу ти треба Извештај грађевинске комисије, технички преглед објекта; ово је само евидентирање у катастру.
Хоће, ако види даље од носа...
Људи су радили легализацију да би се уписали у катастар као власници.
Ако овде преко реда могу да се упишу као власници, који мотив имају да спроводе поступак легализације? Једноставно, то нико неће да ради. Имаћемо милионе објеката без употребне дозволе.
To su sve objekti od pre 100-200 godina
Мене занима, хоће ли након овог озакоњења, за све те објекте да се тражи употребна дозвола, или ће то бити непотребно, као у случају железничке станице?
Бар ће бити евидентирани, и сваки нов ће бити "упадљив".Имаћемо милионе објеката без употребне дозволе.
Netačno, upotrebnu dozvolu izdaje komisija kada pregleda kompletnu dokumentaciju predatu za legalizaciju (ili dozvolu) sa stanjem na terenu. Dakle komisija pregleda kompletan objekat i ako se podudara sa dokumentacijom - izdaje upotrebnu dozvolu.ako sam ja razumeo dobro, automatski se dobija, znaci nepotrebno
Шта је смислено у томе што више никоме неће требати употребна дозвола?Бар ће бити евидентирани, и сваки нов ће бити "упадљив".
Од нечег мора да се почне; ако се добро одради- може да буде корисно и смислено.
ako sam ja razumeo dobro, automatski se dobija, znaci nepotrebno