- Poruka
- 89.439
pa bila sam, neko vreme..Nisam ni znao da je @Jasna srećno udata žena.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bila sam, neko vreme..Nisam ni znao da je @Jasna srećno udata žena.![]()

Ah, nisi više.pa bila sam, neko vreme..![]()

e pa ne bih ga pitala nikad..Šta se krstiš, da joj nije rekoa posle tri godine, izdržala bi još 5 i onda pitala. Znači 8 godina.![]()
ako treba lepo da živimo bez volim te i to
Jeste. Posle mi je pričao da nije smeo da kaže, jer sam stalno gunđala
na romantične komedije kad se zavole posle par viđenja. Ne znaju ni
ko je onaj drugi, a kao vole se..
a šta je to mogao drugo da joj kaže ?Зар није могао да каже нешто друго уместо "Волим те"?
Uvideo i pragmatičnu stranu romantike i usladilo mu see pa ne bih ga pitala nikad..ako treba lepo da živimo bez volim te i to
može..
i tako se to posle pretvorilo u ''izvini''.. kad napravi neko sranije kaže
''volim te''
Nemoj molim te tako da me voliš.

Kako odgovoriti kad ti posle tri godine kaze da te voli?Pa bolje i posle 3 godine nego da te posle 3 dana veze pita: "Jel tako da ti mene voliš?"
Kako samPa ne moraš da odgovoriš, to nije pitanje već izjava.Kako odgovoriti kad ti posle tri godine kaze da te voli?
Aha, pa dobro?
Ok?
Znam?
Sta?
E jesi naivnakad smo kod romantike.. setih se nečeg apsolutno romantičnog..
komšija ima ženu koja odlazi u grad povremeno da čuva unuče
jednom meni stiže poruka
gde si ženo nedostaješ mi digo mi se volim te
izvini komšika pogrešio sam broj
izvini komšika još jenom molim te
A sve velikim slovima, nema tačke nema zareza. Mislim se, ne
da mi ne treba izvini, nego si mi život ulepšao.Kako sam
ja srećna jedna žena koja nikada s takvim balvanom nije bila.
Pa i na izjave se reaguje majka mu stara.Pa ne moraš da odgovoriš, to nije pitanje već izjaava
Ma to mi je nebitno poptuno. Poruka je genijalna.E jesi naivna
Koliko samoljubivog samopouzdanjaPa bolje i posle 3 godine nego da te posle 3 dana veze pita: "Jel tako da ti mene voliš?"

Što je balvan, super je romantičankad smo kod romantike.. setih se nečeg apsolutno romantičnog..
komšija ima ženu koja odlazi u grad povremeno da čuva unuče
i jednom meni stiže poruka
gde si ženo nedostaješ mi digo mi se volim te
izvini komšika pogrešio sam broj
izvini komšika još jenom molim te
A sve velikim slovima, nema tačke nema zareza. Mislim se, ne
da mi ne treba izvini, nego si mi život ulepšao.Kako sam
ja srećna jedna žena koja nikada s takvim balvanom nije bila.
To ' Volim te' ne znači ništa ako je isprazno.Зар није могао да каже нешто друго уместо "Волим те"?
Pa šta? Da mu odgovorim: "Volim i ja tebe!" ili još gore: "Hvala!"Pa i na izjave se reaguje majka mu stara.
Sta ces, da ga gledas i cutis?
Osećaj je... čudan. I bio je smrtno ozbiljan. Odgovorila sam mu da dok njega nisam upoznala moj život nije imao smisao... Nije znao da li sam sarkastična, ozbiljna ili ga zajebavаm...Koliko samoljubivog samopouzdanja![]()
WatMudri pre te izjave nagoveste da će nešto da kažu, izjave ali da ne odgovaram ništa.
Srodne duše se brzo prepoznaju, pa reči idu lakoOsećaj je... čudan. I bio je smrtno ozbiljan. Odgovorila sam mu da dok njega nisam upoznala moj život nije imao smisao... Nije znao da li sam sarkastična, ozbiljna ili ga zajebavаm...

Bila sam sarkastična.Srodne duše se brzo prepoznaju, pa reči idu lako![]()
ali da... kada su srodne sve je drugačije.Možda si instiktivno ipak osetila ali ti je sarkazam bio mehanizam odbrane.Bila sam sarkastična.ali da... kada su srodne sve je drugačije.
Ma ne, pobegla sam vrlo brzo.Možda si instiktivno ipak osetila ali ti je sarkazam bio mehanizam odbrane.

e jbg, ja sam mislila srodne dušeMa ne, pobegla sam vrlo brzo.![]()
Zeznula si me 
Nije bilo namernoe jbg, ja sam mislila srodne dušeZeznula si me
![]()