Nedostaješ mi

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

44460ecf0a2054cd05fb6235c8d6ec5d.jpg

"Nedostaješ mi silno, jako i svakako ... Sve više, sve jače i sve bolnije... Bojim se, jako se bojim, ovog krika u grudima nagomilane tišine ... Guši me ta čežnja, a suza, ta prokleta muška suza, k`o najveće zrno graška velika, klizava i teška, mi tu moju tugu pojačava, do bola... Da, nedostaješ mi, moja jedina, ali neka i tuga je iskušenje za jakog čoveka ... Nedostaješ mi, ali ipak ne toliko da ti to osetiš i da te ta moja muka zaboli ... Ne, moje najmilije, ne opterećuj se time, jer ovo iz mog srca izletelo je poput ptice koja šmugne putevima svoje slobode iz kaveza u kojem je imala sve, ali je u njemu gubila sebe ... Da li si ti ta moja odlutala ptica golubica !? Ne, zaboga, ne, jer to se ne pita, a nije mi više ni važno - meni je najvažnija tvoja sloboda, sreća i neko ko će da te usreći onako kako sam želeo, a nisam znao ja ... "
✍️
😢
~ KĐK
SUZE - muške.jpg

"Zavetao sam se da ću Te čekati, da ću se nadati, stalno Te dozivati i Tvom povratku uvek radovati... I onda kada sam bio hiljadama kilometara daleko nisam te ostavljao - uvek bila si tu, na istom mestu - u mom srcu, duši i razumu...

I sada kad mi se topi i poslednja nada da ćemo opet biti zajedno i voleti se kao nekada - sada kad nisam više u Tvom srcu, za mene si našla zamenu - Ti si još uvek tu, na istom mestu ...

Boli me, jako me boli, sve to, ali još više bi me bolelo da nam Gospod nije puteve ukrstio i da nisam pravu ljubav okusio...Da, da, mala, bela i uvek vesela gospođice, moja dušo, srećo, moje srce, ja Te još uvek volim, čekam, dozivam i opevavam ... Ne, čekanje me ne zamara - još mi srce greje ljubav stara ..." ❤️✍️🤫 ~ KĐK

NEBESKA DAMA - ANĐELUŠA SLATKIŠ.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
"Oh, opet onaj osećaj kada postajem svestan da je istina, Iluzijo moja, da od Tebe nikada neću moći da odem, uvek bićeš tu - zaglavljena u mojim mislima, duši i srcu, a još gore će mi biti ako ostanem, jer neću nove rane moći da podnesem ... Previše ih je bilo i još uvek bole me - užasno bole ..."
✍️
😢
~KĐK

MUDROST - JESENJIN ODLAZAK.jpg

"Ljubav ne znači biti nepomičan kao pustinja, niti lutati svetom kao vetar, niti sve posmatrati iz daleka. Ljubav je sila koja preobražava i poboljšava Dušu Sveta. Kada sam prvi put u nju prodro, učinilo mi se da je savršena. Ali kasnije sam shvatio da je ona odraz svih stvorenja i da ima svoje ratove i svoje strasti. Duša Sveta se hrani nama, a zemlja na kojoj živimo će biti bolja ili lošija shodno tome koliko smo mi dobri ili loši i tu stupa na scenu snaga ljubavi, jer kad volimo, uvek želimo da budemo bolji nego što jesmo!" ~
✍
❤️

~Paolo Koeljo ~ "Alhemičar"

VILMICA - ONA I JA2.jpg

Ja gledala sam u ogledalo toliko dugo
da sam počela vjerovati da je moja
duša na drugoj strani.
Svi mali djelići raspadaju se,
lome se..
Moje krhotine,
preoštre da se sastave opet,
premale da bi bile važne,
ali dovoljno velike da me izrežu
na toliko male komadiće.
Ako pokušam da je dotaknem,
i ja krvarim,
ja krvarim,
i ja dišem,
i ne dišem više......
-----------------------------------------------
(Evanescence)

KRVARIŠ LI TI?
DIŠEŠ LI?

"Nedostaješ mi, najmilije moje, malo prečesto, malo pretužno, malo prebolno, malo previše, sve me na tebe još podseća i na tebe miomiriše, da bi to duša mogla da podnese i od tuge zgrčeno srce suzom da opiše ...
✍
😢
" ~ KĐK

Poslednja izmena:

НИСАМ ПРЕСТАО МИСЛИТИ НА ТЕБЕ

Нисам престао мислити на тебе,
Волео бих ти ово рећи.
Желео бих ти написати да се желим вратити,
да ми недостајеш
и да мислим на тебе.

Али не тражим те.

Чак ти и не пишем.
Не знам како си.
Недостаје ми да то знам.
Имаш ли планове?
Јеси ли се данас насмешила?
О чему си сањала?
Да ли си се одјавила?
Где идеш?
Имаш ли снове?
Јеси ли јела?

Хтео бих те пронаћи.
Али ја немам снаге.
А немаш ни ти.
И онда узалуд чекамо.
Размислимо о томе.

И запамти ме.
И запамти да мислим на тебе.
Да, не знаш,
али ја живим сваки дан,
оно што пишем, пишем о теби.
И запамти –
потрага и размишљање су две различите ствари.

И мислим на тебе
Али не тражим те.

-Чарлс Буковски

j.PNG

Back