Nedostajes mi...

Usput: ti verujes, da ce muz da te "ceka" jos godinu i po?

Ona devojka ne kuka samo joj je tesko i zeli sa nekim da podeli svoja osecanja jer ce joj biti lakse.
A ovo pitanje ti je izvini ali mnogo glupo. Kao prvo ne ceka on nju nego ona njega!!!!
I normalno da nece naci neku kineskinju pored nje zive, a uostalom ona ceka njegovo dete, on tamo nije otisao zato da bi se zezao nego da zaradi odredjenu sumu novca kako bi pruzio njoj i svojoj cerkici lagodan zivot.[/QUOTE]

Jao, nisam znala da su Kineskinje niza rasa od rasnih Srpkinja.

Za to vreme, on moze tamo ne da nadje Kineskinju i da prevari Kockicu, nego i da stvori porodicu. Pored zive Kockice.

stanje sa druge strane

..the dark sideeee... :evil: :mrgreen:

A sta bi joj rekla, kad bi posle ona dosla placuci: prevario me, a ti si me ubedjivala, da nece?

Pravi drug ti nikad ne bi dosao i prebacio ti da si govorila za prevaru... to je tako maloumno i detinjasto... :nono: ja nisam debil, pa da ne znam da svi muskarci mogu da prevare i pobogu za to se ne ubedjuju prijatelji... pih koje razmisljanje...

Ja ne znam sta je sa tobom alex, sta to ona ne vidi?
Ti mnogo toga znas kao na primer da je muz nece cekati????lol da ce da nadje neku kineskinju??? lol
Samo joj staje na zulj, hoces da je nateras da se tripuje, da izgubi poverenje u svog muza???
Tvoje razmisljanje je mnogo smesno!

O bozeee... sta si ti? Hibrid, Hitlerovo potomstvo?! :eek: cula sam da postoje zene koje su totalno ne tolerantne prema drugim zenama, ali sam mislila da su mit... kad sam ovo videla sta si napisala, videla sam sve u zivotu...

Ako mislis, da sam ja sve u zivotu sto mozes da vidis, sve mi je jasno...

Kockice, u zivotu ima bezbroj boljih i gorih stvari od Alex i Kine, samo moras malo da se osvrnes oko sebe.

Ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima!!!! Ako neko ne moze da joj pomogne ne mora ni da joj odmaze.
Devojka ima problem trenutno a vi dolivate ulje na vatru. Ako vas smara zasto ste uopste na ovoj temi.
Komentari kao sto su tipa smaras, davis, kukas... su bez potrebni kome se ne svidja moze slobodno da ne posecuje ovu temu. Ne znam koji vam je, nervira te devojku koja je trudna i koja vec ima svojih problema, to joj je dovoljno, jos treba zbog vas da se nervitra iako to ne sme u ovom stanju da radi.

ne znam sto se nervira.....neka gleda na zivot sa malo vedrije strane.....neka ide sa drugaricama da pije kafu....neka se igra sa malom rodjakom.....neka bude srecna sto ce imati bebu....sto ima dobrog muza.....dobru svekrvu......sto ne mora da radi dok je tudna.....ima mnogo lepih stvari......muz ce se vratiti kad bude mogao....sve ce biti ok......

Ako mislis, da sam ja sve u zivotu sto mozes da vidis, sve mi je jasno...

Kockice, u zivotu ima bezbroj boljih i gorih stvari od Alex i Kine, samo moras malo da se osvrnes oko sebe.

Imas pravo... :think: ti si vrh ledenog brega takvih ljudi... :klap:
A gore stvari sam ja i videla vec, samo nisam od kad sam u braku, valjda sam se nauzivala u proteklih godinu dana i primila toliko ljubavi od muza, da nisam vise navikla na takve otrove... :rtfm:

ne znam sto se nervira.....neka gleda na zivot sa malo vedrije strane.....neka ide sa drugaricama da pije kafu....neka se igra sa malom rodjakom.....neka bude srecna sto ce imati bebu....sto ima dobrog muza.....dobru svekrvu......sto ne mora da radi dok je tudna.....ima mnogo lepih stvari......muz ce se vratiti kad bude mogao....sve ce biti ok......

Dobro i?! :dontunderstand: I u trenutku kad mi je lose, kad mi treba podrska i dodjem ovde da se natankujem ponovo, doci ce neko i reci da smaram sa muzem, Kinom i piskenjem?! Wooow koja filozofija... :klap:

Ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima!!!! Ako neko ne moze da joj pomogne ne mora ni da joj odmaze.
Devojka ima problem trenutno a vi dolivate ulje na vatru. Ako vas smara zasto ste uopste na ovoj temi.
Komentari kao sto su tipa smaras, davis, kukas... su bez potrebni kome se ne svidja moze slobodno da ne posecuje ovu temu. Ne znam koji vam je, nervira te devojku koja je trudna i koja vec ima svojih problema, to joj je dovoljno, jos treba zbog vas da se nervitra iako to ne sme u ovom stanju da radi.

Devojka (Kockica) ima problema, jer sama sebi pravi probleme. To je cinjenica. I ako sama sebi pravi probleme, nema smisla, da kuka i zali se po forumima.

Ne mogu normalno da garantujem da on to ne bi uradio posto ne poznajem coveka, ali sam sigurna 95 % da ne bi, jer je tamo otisao zbog njih dve a ne zbog sebe. Uostalom misli sta hoces, ali jednostavno ce te isto zaboleti ako te neko prevari bilo da si sumljao u njega bilo da nisi. A ako sumljas u tog nekog samo se jos vise nerviras i ne znam kako da opisem to osecanje sumlje, ali znam da nije lepo. Meni su kineskinje mnogo smesne isto kao i kinezi tako da nikada ne bi bila sa njima. Mada verujem da je on ne bi ni sa kim prevario posto je voli i ceka sa njom dete. A to sto ti imas debilno razmisljanje to je vec tvoj problem. Ili mozda samo hoces da zajebavas???

Dobro i?! :dontunderstand: I u trenutku kad mi je lose, kad mi treba podrska i dodjem ovde da se natankujem ponovo, doci ce neko i reci da smaram sa muzem, Kinom i piskenjem?! Wooow koja filozofija... :klap:

ako tako nastavis stalno ce ti biti lose i uvek ces imati neki problem......a ti se raduj malim stvarima......svi imamo probleme ali boris se protiv njih i loseg raspolozenja.....to je lose po tebe.....

Ne mogu normalno da garantujem da on to ne bi uradio posto ne poznajem coveka, ali sam sigurna 95 % da ne bi, jer je tamo otisao zbog njih dve a ne zbog sebe. Uostalom misli sta hoces, ali jednostavno ce te isto zaboleti ako te neko prevari bilo da si sumljao u njega bilo da nisi. A ako sumljas u tog nekog samo se jos vise nerviras i ne znam kako da opisem to osecanje sumlje, ali znam da nije lepo. Meni su kineskinje mnogo smesne isto kao i kinezi tako da nikada ne bi bila sa njima. Mada verujem da je on ne bi ni sa kim prevario posto je voli i ceka sa njom dete. A to sto ti imas debilno razmisljanje to je vec tvoj problem. Ili mozda samo hoces da zajebavas???

Realno: Koliko muskaraca izdrzi bez seksa godinu i po dana?

Realno: Koliko muskaraca izdrzi bez seksa godinu i po dana?

Realno: koliko muskarac voli svoje zene?!
Realno: koliko muskaraca voli svoju decu!?
Realno: koliko muskarci dr.kaju?!
Realno: koliko muskarci drk.aju u kameru za svoju zenu?!
Realno: koliko zena vara svoje muskarce?!
Realno: koliko se parova upozna na chatu?!

Eh toliko pitanja a jos vise odgovora... to nuzno ne znaci odmah da se svi muskarci prevaranti (zao mi je ako si ti imala to iskustvo!) i sve zene profuknjare... :!:

Realno: koliko muskarac voli svoje zene?!
Realno: koliko muskaraca voli svoju decu!?
Realno: koliko muskarci dr.kaju?!
Realno: koliko muskarci drk.aju u kameru za svoju zenu?!
Realno: koliko zena vara svoje muskarce?!
Realno: koliko se parova upozna na chatu?!

Eh toliko pitanja a jos vise odgovora... to nuzno ne znaci odmah da se svi muskarci prevaranti (zao mi je ako si ti imala to iskustvo!) i sve zene profuknjare... :!:

Koliko muskaraca razmislja donjom glavom?

Back