Nedostajes mi...

Usput: ti verujes, da ce muz da te "ceka" jos godinu i po?

Ona devojka ne kuka samo joj je tesko i zeli sa nekim da podeli svoja osecanja jer ce joj biti lakse.
A ovo pitanje ti je izvini ali mnogo glupo. Kao prvo ne ceka on nju nego ona njega!!!!
I normalno da nece naci neku kineskinju pored nje zive, a uostalom ona ceka njegovo dete, on tamo nije otisao zato da bi se zezao nego da zaradi odredjenu sumu novca kako bi pruzio njoj i svojoj cerkici lagodan zivot.[/QUOTE]

U potpunosti se slažem!

Samo onaj ko nema poverenja u svog partnera može da ima takvo mišljenje o "čekanju"! Bez poverenja ne možeš ga sačuvati ni da je metar od tebe! A posle svake odvojenosti, ako je veza/brak pravi, postaje jož samo čvršći, a ljubav još više produbljena! :heart: :heart: :heart:

Usput: ti verujes, da ce muz da te "ceka" jos godinu i po?

Ona devojka ne kuka samo joj je tesko i zeli sa nekim da podeli svoja osecanja jer ce joj biti lakse.
A ovo pitanje ti je izvini ali mnogo glupo. Kao prvo ne ceka on nju nego ona njega!!!!
I normalno da nece naci neku kineskinju pored nje zive, a uostalom ona ceka njegovo dete, on tamo nije otisao zato da bi se zezao nego da zaradi odredjenu sumu novca kako bi pruzio njoj i svojoj cerkici lagodan zivot.[/QUOTE]

Eh to sam i ja 100 puta napisala vec, pa mi glupo da se ponavljam... hvala ti! :heart:

Samo onaj ko nema poverenja u svog partnera može da ima takvo mišljenje o "čekanju"! Bez poverenja ne možeš ga sačuvati ni da je metar od tebe! A posle svake odvojenosti, ako je veza/brak pravi, postaje jož samo čvršći, a ljubav još više produbljena! :heart: :heart: :heart:

Nemoj uopste da se potresas zbog takvih komentara.

Eh devojke ma sta su ovako 1 ili 2 osobe naspram vec 20ak koji znaju i shvataju o cemu pricamo! :mrgreen: :heart:

vise ni ne ucestvujem na toj temi......
malo preterujes......nema potrebe da se ljutis sto nekoga davis sa problemima.....stalno nesto kukas...ili kina ili muz ili piskenje.....

Svako ima pravo da piše o svemu i svačemu! A koga nešto od tih tema ne zanima, neka ih ne čita ili neka ih bar ne komentariše! Mene, lično ne zanimaju neke teme, ali neću ni otići da postujem na njima samo da bih druge nervirala ili omaložavala!

Svako ima pravo da piše o svemu i svačemu! A koga nešto od tih tema ne zanima, neka ih ne čita ili neka ih bar ne komentariše! Mene, lično ne zanimaju neke teme, ali neću ni otići da postujem na njima samo da bih druge nervirala ili omaložavala!

Ma tanja bitno je pisati o vracarama na jednoj temi i napisati da ti se svidja ime Vuk na trudnickoj temi, a sve ostalo je samo kukanje o piskenju, mucnini itd. Hahahahaha... genijalnoooo!!! :rotf:

sta sad vas i ja nerviram i omalazavam......mene stvarno zanima sta se desava sa drugim trudnicama ali.....

[/QUOTE]Hvala... izdrzacu zbog i za moju malu bebicu! :heart: a i evo bas kad si spomenula se setih juce me terao da palim kameru i da mu pokazujem stomak na istoj! :mrgreen: pozz i tebi! :cmok:[/QUOTE]

Kazem ti ja. Znam da je mnogo tesko, ja sam mnogo osecajna i mnogo mi je tesko kada se nadjem u takvoj situaciji. Ali ti ne smes i ne zelis da bides tuzna da ne prenosis svoja osecanja na bebicu. Znam da bi ti najlakse bilo kada bi se on stvorio sad pored tebe ali mozda ti pomaze ovo kad znas da je idrugima kao tebi. ja sam na neki nacin u situaciji kao ti mada je moja trenutno malo bolja, nisam trudna a i voljeni mi nije toliko daleko. Mada osoba koju volis moze da ti nedostaji iako sedi pored tebe sto je jos gore nego sto je kod nas situacija.
Podrzavam te i znaj da sam uz tebe ako mogu da ti pomognem na neki nacin.

sta sad vas i ja nerviram i omalazavam......mene stvarno zanima sta se desava sa drugim trudnicama ali.....

Nije bilo upućeno direktno tebi! Žao mi je na nesporazumu! Samo sam govorila u globalu! Jer, ovde se pojavljuju likovi koji upadnu u sred teme ni od kuda (kao alex*), prave se da su popili svu pamet sveta, a to me jaaakooo, jaaakooo nervira!!! :otkacio:

Ma tanja bitno je pisati o vracarama na jednoj temi i napisati da ti se svidja ime Vuk na trudnickoj temi, a sve ostalo je samo kukanje o piskenju, mucnini itd. Hahahahaha... genijalnoooo!!! :rotf:

ja sam i pre tudnoce pisala na mnogim temama nisam trudna od 2006....ne znam sta tu ima lose....a ime Vuk si ti spomenula koliko se secam.....ako bude decak.....lepo je.....

gde je nestala mala slatka devojcica......

ja stvarno zelim da budes sa muzem....ne znam zasto si sada zla.......

Cruela de Ville... ma sve... elem mene licno nervira kad mi neko kaze da samo kukam oko necega, a i sam je to radio za makar jednu stvar... a posto tebe ja specificno nerviram sa muzem, piskenjem itd, onda prosto me ili zaobidjes a ne da jos stajes na zulj ako iole znas kako je osecati se tuzno ili sta god vec...
Mala slatka devojcica sam nazalost shvatila da mogu biti samo prema ljudima koji se pokazu kao pravi prijatelji, a ti si bas lepo pokazala da sve sto sam te podrzavala i bodrila i htela da znam kako su ispali testovi je bilo samo moje uzaludno verovanje u ljude... ako ti smatras da sam zbog toga zla, zato sto sam odlucila da izbegavam ljude koji nemaju nista lepo da mi kazu, vec pljuju po meni so be it...

ja sam i pre tudnoce pisala na mnogim temama nisam trudna od 2006....ne znam sta tu ima lose....a ime Vuk si ti spomenula koliko se secam.....ako bude decak.....lepo je.....

Pa nema nista lose u tome da pitas, da se pozalis, kukas itd. pogotovo ako si trudna, jer je to ipak drugo stanje! Bas zato me i povredilo ovo sto si mi napisala...

nema potrebe da se ljutis sto nekoga davis sa problemima.....stalno nesto kukas...ili kina ili muz ili piskenje.....

Ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima!!!! Ako neko ne moze da joj pomogne ne mora ni da joj odmaze.
Devojka ima problem trenutno a vi dolivate ulje na vatru. Ako vas smara zasto ste uopste na ovoj temi.
Komentari kao sto su tipa smaras, davis, kukas... su bez potrebni kome se ne svidja moze slobodno da ne posecuje ovu temu. Ne znam koji vam je, nervira te devojku koja je trudna i koja vec ima svojih problema, to joj je dovoljno, jos treba zbog vas da se nervitra iako to ne sme u ovom stanju da radi.

Ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima!!!! Ako neko ne moze da joj pomogne ne mora ni da joj odmaze.
Devojka ima problem trenutno a vi dolivate ulje na vatru. Ako vas smara zasto ste uopste na ovoj temi.
Komentari kao sto su tipa smaras, davis, kukas... su bez potrebni kome se ne svidja moze slobodno da ne posecuje ovu temu. Ne znam koji vam je, nervira te devojku koja je trudna i koja vec ima svojih problema, to joj je dovoljno, jos treba zbog vas da se nervitra iako to ne sme u ovom stanju da radi.

Pa pazi mozda u tome i vide satisfakciju! :think: ma ko ce ga znati ima nas raznih... ja uprkos svemu verujem u ljude! :heart:

Back