- Poruka
- 20.599
Jaooo milinaaaa...
lista nepozeljnih je vrh! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pre nego sto nekog optuzis, da je JA, prvo dobro proveri. Da ne bi posle neko treci tebi rekao, da si glupa.

Stvarno, alexice, dušo, da nisi ti tužni patak? ili tandara mandara? ili - ne, sinnke se drugačije izražava....Da znaš, mnogo si sumnjiva....![]()

Kad vec siris neke informacije na forumu, neka bar budu tacne.
Deca zbog alergija ne bi trebala do 6. meseca da jedu nista drugo sem majcinog ili prilagodjenog mleka.
Sva hrana koja moze da sadrzi aditive (sve kupovne kasice i svi sokici, da ne nabrajam ostalo) deci se daje tek posle godinu dana. Takodje su nepozeljni zacini tipa C zacin i slicno. Da skratim: kad kupujes hranu za bebe, obavezno citaj sadrzaj (i onaj najminimalniji tekst).
A alergije su ucestale u zadnje vreme.
.
Ljubav mora biti koliko jaka da bi vam neko bas nedostajao?!
Sta cinite kad je tako?! Dal se vise zatvarate u svoja 4 zida i zelite jos vise da samujete ili izlazite i trudite se da to prevazidjete?!
Koliko udaljen treba neko za vas da bude da bi vam nedostajao?!
Dal biste bili spremni da uradite nesto ludo tad?! U sustini sta radite kad ste takvi?!
Koliko moze tugovanje da traje, kad pocinje a kad prestaje?!
Eto malo (vise) pitanja koja me stvarno zanimaju... muz mi je 11000 km daleko i iako sam u pocetku se dobro drzala odjednom me sve stiglo... ali bukvalno ko da me cigla saznanja lupila u glavu i samo sam propala... on zna kako se osecam, on je jaci od mene, a ja ne mogu da budem tako jaka koliko on trazi od mene... kad pricam sa njim drzim se, ne placem, ponekad znam i da se pravim da je sve u redu a nije, dodje mi da odem kod njega, a necu bebe radi... ipak mi je ona bitna, necu da ugrozim i njeno zdravlje a kad sam ovakva to nije dobro ni za nju... kako se pomiriti sa cinjenicama?! Kako prevazici?!![]()
Volite ste, zivi ste i nadam se zdravi. Ima mnogo gorih "nedostajanja". Budi srecna i volite se i dalje.
da hvala Bogu nek je on meni ziv i zdrav! Ne do Bog... to je najgora vrsta nedostajanja...
ja sam srecna! Kad vec siris neke informacije na forumu, neka bar budu tacne.
Deca zbog alergija ne bi trebala do 6. meseca da jedu nista drugo sem majcinog ili prilagodjenog mleka.
Sva hrana koja moze da sadrzi aditive (sve kupovne kasice i svi sokici, da ne nabrajam ostalo) deci se daje tek posle godinu dana. Takodje su nepozeljni zacini tipa C zacin i slicno. Da skratim: kad kupujes hranu za bebe, obavezno citaj sadrzaj (i onaj najminimalniji tekst).
A alergije su ucestale u zadnje vreme.
Slusaj klonu,mnogo si bre glupa i podla.Ne smes da postujes sa svojim pravim nikom nego se ko lopov pojavljujes sa nekim tako N-tim nikom i pljujes po Kockici.Hajde malo setaj s teme i ostavi zene da postuju na miru.
Po nacinu pisanja i razmisljanja mogu da potpisem ko si,ali necu jos uvek.
Poznata si po tome jos odavno![]()

Ovde ako izneses svoje misljenje a pri tome se razlikuje od misljenja ostalih odnosno vecine dobijes etiketu glup!? Jezivo.....a sve zreli ljudi...u braku ,sa decom....

Ne brkajte pojmove! :nono:
Jedno je izneti svoje mišljenje (to svi radimo), a sasvim drugo je ubeđivati ostale da pogrešno misle i da je njeno/njegovo razmišljanje jedino ispravno!!!![]()
lepo receno
a ja cu da se izvinim za etiketu glup,ali moram reci da je bezveze glumiti nekog drugog i pokretati nekoliko svojih klonova da bi ubedila siru okolinu da si u pravu![]()
@alex
KUKAS kako navodno drugi kukaju...pokusavas da pripises tu "manu" drugim ljudima, kako bi sebe opravdala, posto si u sustini ti ta koja kuka...ljudi sami biraju svoj put...da nisi mozda pomislila da drugi NE ZELE da budu kao ti, NE ZELE da razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas..
Iz tvojih postova izbija licno nezadovoljstvo i dzangrizavost, prosto "bije" u oci...komentari su ti puni negativne energije, gneva..itd....
Covek sa toliko negativne energije u sebi, ne moze nista konstruktivno da uradi...moze samo da potone....tako da sav tvoj trud ( u pokusaju da promenis necije misljenje ) pada u vodu....jer svi izbegavaju da slede i mozda i primene savete koji nisu dani od srca i saopsteni na "pravi" nacin ( sa postovanjem osobe kojoj je komentar upucen ) , pa makar oni bili i "pravi"...
Zato budi kulturna ( pretpostavljam da to jesi ) i napusti temu...da ne bi smarali modove...odrasli smo ljudi....![]()
Koliko samouverenosti u svoje procene nekoga, koga znas preko nekoliko postova na jednoj temi na forumu.
Bas steta sto moram d te razocaram. Ocena ti je za minus keca.

Kockice gde si?

Koliko samouverenosti u svoje procene nekoga, koga znas preko nekoliko postova na jednoj temi na forumu.
Bas steta sto moram d te razocaram. Ocena ti je za minus keca.