Nedostajes mi...

kockice, ja sam imala iskrene i najbolje namere i mada sam nekoliko puta procitala tvoj odgovor upucen meni, ne mogu da se oduprem utisku da imas mnogo gorcine i ironije.Htela sam da te podrzim i ohrabrim i zaista ne znam sta vise da dodam povodom toga. Verujem da ste doneli najbolju mogucu odluku s obzirom na okolnosti.Samo ne mogu da dokucim> jel ce se on vracati ili ne jer ti ne mozes tamo...

Gorcine?! :eek: sorry ako je ispalo tako... malo sam se iznervirala zbog drugih osoba, nisi ti kriva... sorry :sad2: tvoj post sam bas shvatila kao podrsku i ohrabrenje!!! Zato sam se i zahvalila i rekla da se ne dam... :!:
Vratice se on u Martu 2010e... :D

A sto su neki ljudi napasni i nadrndani da ne poverujes..i sire negativnu energiju svojim prisustvom na temi i komentarima...:eek: ako ne umes da pomognes, nemoj ni da odmazes....
Ljudi smo razliciti i razlicito reagujemo na situacije....*** pa zena je trudna em ima neke svoje probleme i sad je jos ti dokrajci svojim komentarima...
Ako ti se ne svidja njeno "kukanje" pa postoje druge teme pa tamo dokazuj kako si jaka i ne salomiva...zena zmaj...:roll:

Njena je tema bre.....:rtfm: Kockice ne nerviraj se...uzivaj...opusteno...sve je kul...:super:

P.s. I uopste nije fora u tapsanju po ramenu kad je neko u problemima...u pitanju je solidarnost, razumevanje neke situacije na koje mozda trenutno nemas neki uticaj pa samim tim ne mozes da je promenis...a ako je vec promenis ide ti na stetu....
Onaj koji nije imao vezu, brak na daljinu tj. koji je manje vise u prilici da bude sa voljenima, ne moze da shvati koji intezitet osecanja se javlja...nit kakve promene raspolozenja..a zena je jos trudna, bem li ga... i sve to dozivljava jos intenzivnije...

Veću narcisoidnost u životu nisam videla! Blago tebi, sestro! :dash: :dash: :dash:

Hahahahhaha genijalne ste!!! :mrgreen: CMOK od Maki i mene... :cmok:

Ma bre....jos malo pa 2009-ta.....:super: brzo ce proc sve...nadji sebi zanimaciju...fotoaparat u ruke, kupi pisma, markice i veselo na posao kad se bebac rodi...pa da tata bude u toku....;)

Ma kakva bre posta, skype i inernet for the win!!! :mrgreen: ima da bombardujem tatu i ostale fotkama male Maki nece se ni osvestiti... evo sad bas nesto razmisljam, ja sam vec u 5tom mesecu, sredinom Oktobra ulazim u 6ti :mrgreen: brzo ce to... I hope :heart:

Gorcine?! :eek: sorry ako je ispalo tako... malo sam se iznervirala zbog drugih osoba, nisi ti kriva... sorry :sad2: tvoj post sam bas shvatila kao podrsku i ohrabrenje!!! Zato sam se i zahvalila i rekla da se ne dam... :!:
Vratice se on u Martu 2010e... :D

e eto ...videces kako ce 2 god brzo da prodje.Ustvari nije ni dve god nego godinu i po.
mozda je tipicno za forum tj za sve pisane reci da dodje do malih nesporazuma jer ovde ne vidimo mimiku, gestakulaciju, izraz lica, ton kojim se prica. U svakom slucaju:klap::bye:
Ipak obozavam forum jer mozemo da se medjusobno podrzavamo i razmenjujemo misljenja

Poslednja izmena:
e eto ...videces kako ce 2 god brzo da prodje.Ustvari nije ni dve god nego godinu i po.
mozda je tipicno za forum tj za sve pisane reci da dodje do malih nesporazuma jer ovde ne vidimo mimiku, gestakulaciju, izraz lica, ton kojim se prica. U svakom slucaju:klap::bye:
Ipak obozavam forum jer mozemo da se medjusobno podrzavamo i razmenjujemo misljenja

Ma da... jos samo 178 dana, brojim ih! :super:
Ma ja sam osoba koja se izvini kad pogresi, to mi nije tesko... da znas i ja obozavam forum! :heart: :klap:

OK, to je TVOJE mišljenje i zaista ne vidim toliku potrebu da u isto ubeđuješ sve oko sebe!

Kako je tesko prihvatiti drugacije misljenje, jel da?

Dok svi trube u jedan rog, kako je jadna i bedna i kako joj je tesko (Kockici), sve je fantasticno, a cim se nadje neko, ko na Kockicu gleda kao na odraslu osobu, uskoro majku i odgovornu za vaspitanje i odgoj celjadeta, kojoj nije mesto da kuka i jadikuje te da na svet gleda samo iz jedne perspektive, onda je to narcisoidnost i ubedjivanje.

Kako ce jadna Kockica da podize svoje celjade tim svojim jednostranim pogledom na svet?
I kako ce Kockica, kojoj je prioriteta u zivotu, da ima paznju nekoga, bilo koga, pa makar i celosrpkog foruma, da podize dete sama, i to bez muza? Njoj treba neko, ko ce da je slusa, podrzava, razume, gleda u nju, cudi joj se, sazaljeva, tapse je po ramenu i slicno.
Treba joj paznja, kao Sahari voda.
A kad dodje bebac, nema paznje za mamu, ***, snadji se, bebac je prvi i jedini koji dobija paznju. Sta ce onda jadna Kockica? Opet na forum, da joj svi tapsu, kako je jadna i kako se hrabro nosi sa svojom jadnocom dok kuka?

ah,...

Ma kakva bre posta, skype i inernet for the win!!! :mrgreen: ima da bombardujem tatu i ostale fotkama male Maki nece se ni osvestiti... evo sad bas nesto razmisljam, ja sam vec u 5tom mesecu, sredinom Oktobra ulazim u 6ti :mrgreen: brzo ce to... I hope :heart:

Pa ti si tek u petom mesecu!!!
Ja sam mislila, da si pred porodjaj!

Ma, pakuj kofere, pa za Kinu! Bez problema si tamo dva meseca!
Ali ipak je lakse kukati u Srbiji...

Dok svi trube u jedan rog, kako je jadna i bedna i kako joj je tesko (Kockici), sve je fantasticno, a cim se nadje neko, ko na Kockicu gleda kao na odraslu osobu, uskoro majku i odgovornu za vaspitanje i odgoj celjadeta, kojoj nije mesto da kuka i jadikuje te da na svet gleda samo iz jedne perspektive, onda je to narcisoidnost i ubedjivanje.

Kako ce jadna Kockica da podize svoje celjade tim svojim jednostranim pogledom na svet?
I kako ce Kockica, kojoj je prioriteta u zivotu, da ima paznju nekoga, bilo koga, pa makar i celosrpkog foruma, da podize dete sama, i to bez muza? Njoj treba neko, ko ce da je slusa, podrzava, razume, gleda u nju, cudi joj se, sazaljeva, tapse je po ramenu i slicno.
A kad dodje bebac, nema paznje za mamu, ***, snadji se, bebac je prvi i jedini koji dobija paznju. Sta ce onda jadna Kockica? Opet na forum, da joj svi tapsu, kako je jadna i kako se hrabro nosi sa svojom jadnocom dok kuka?

ah,...

Da da jadnaaaa Kockicaaa traziiii paznjuuu... hahahaha... :rotf: :mrgreen:
A i nisam jos nikoga videla da me na ovoj temi sazaljevao, jadna ja itd. vec su svi samo rekli proci ce to, prevazici ces, bice ti dobro...

ah,...

Prvo, nemam razloga da prihvatam tuđe mišljenje, jer imam SVOJE!
Drugo, niko iole normalan ne misli da je Kockica niti jadna niti bedna! Mi smo ovde na forumu da bi smo jedni od drugih dobili savete, pružali moralnu podršku u teškim trenucima! Nisam znala da kad je nekom teško treba još više da mu otežaš da bi se sam izdigo iz problema! Da li ti uopšte znaš šta je prijateljstvo? :think: Da budeš uz nekog kada mu je teško, da mu pomogneš da se izdigne iz krize, problema i da mu olakšaš da se vrati u "normalu"! A da pri tom ni jednog trenutka ne očekuješ NIŠTA za uzvrat! Jer pomažeš ne zato jer moraš, već zato što ŽELIŠ!

ah,...
:super:

Prvo, nemam razloga da prihvatam tuđe mišljenje, jer imam SVOJE!
Drugo, niko iole normalan ne misli da je Kockica niti jadna niti bedna! Mi smo ovde na forumu da bi smo jedni od drugih dobili savete, pružali moralnu podršku u teškim trenucima! Nisam znala da kad je nekom teško treba još više da mu otežaš da bi se sam izdigo iz problema! Da li ti uopšte znaš šta je prijateljstvo? :think: Da budeš uz nekog kada mu je teško, da mu pomogneš da se izdigne iz krize, problema i da mu olakšaš da se vrati u "normalu"! A da pri tom ni jednog trenutka ne očekuješ NIŠTA za uzvrat! Jer pomažeš ne zato jer moraš, već zato što ŽELIŠ!

Da, vi ste na forumu, da se hranite pricama kao sto je Kockicina. Ocito svoji prica nemate...

Moras da budes jaka da bi prevazisla sve to. Znam da ti je tesko, ali veruj mi bice ti mnogo lakse kad ti se rodi cetkica. I dalje ce ti nedostajati naravno ali bice tu i ona uz koju ces imati potrebnu ljubav, samim tim sto ces imati dosta obaveza oko nje imaces manje vremena da mislis na to da niste zajedno.
Trenutno jeste mnogo tesko, ali misli na to da je i njemo, njemu mislim verovatno teze nego tebi jer je daleko od zene koju voli, a i bebe koju cekate. verovatno bi voleo da je sada uz tebe i da gleda kako ti raste stomak, kako se beba pomera i ostalo. Bice ti lakse kad budes mislila na to kako je i njemu mnogo tesko.
Pozz.

Usput: ti verujes, da ce muz da te "ceka" jos godinu i po?[/QUOTE]

Ona devojka ne kuka samo joj je tesko i zeli sa nekim da podeli svoja osecanja jer ce joj biti lakse.
A ovo pitanje ti je izvini ali mnogo glupo. Kao prvo ne ceka on nju nego ona njega!!!!
I normalno da nece naci neku kineskinju pored nje zive, a uostalom ona ceka njegovo dete, on tamo nije otisao zato da bi se zezao nego da zaradi odredjenu sumu novca kako bi pruzio njoj i svojoj cerkici lagodan zivot.

Usput: ti verujes, da ce muz da te "ceka" jos godinu i po?

O bozeee... sta si ti? Hibrid, Hitlerovo potomstvo?! :eek: cula sam da postoje zene koje su totalno ne tolerantne prema drugim zenama, ali sam mislila da su mit... kad sam ovo videla sta si napisala, videla sam sve u zivotu...

Moras da budes jaka da bi prevazisla sve to. Znam da ti je tesko, ali veruj mi bice ti mnogo lakse kad ti se rodi cetkica. I dalje ce ti nedostajati naravno ali bice tu i ona uz koju ces imati potrebnu ljubav, samim tim sto ces imati dosta obaveza oko nje imaces manje vremena da mislis na to da niste zajedno.
Trenutno jeste mnogo tesko, ali misli na to da je i njemo, njemu mislim verovatno teze nego tebi jer je daleko od zene koju voli, a i bebe koju cekate. verovatno bi voleo da je sada uz tebe i da gleda kako ti raste stomak, kako se beba pomera i ostalo. Bice ti lakse kad budes mislila na to kako je i njemu mnogo tesko.
Pozz.

Hvala... izdrzacu zbog i za moju malu bebicu! :heart: a i evo bas kad si spomenula se setih juce me terao da palim kameru i da mu pokazujem stomak na istoj! :mrgreen: pozz i tebi! :cmok:

Back