Mislim da nisi procitala celu temu, inace bi znala malo vise o tome... a i svi prate vesti i sta se tamo desava... razdvojili smo se jer nam je detetov zivot bio ugrozen, a ipak ce svaki roditelj spasavati svoje dete po bilo koju cenu... a ostati tamo trudna nije bila opcija za mene... :nono:
Ako nije bila opcija, onda je odluka pravilna i nemas sta da kukas i jadikujes.
Zaista ne razumem ljude, koji zivot provode kukajuci.
Nedostaje ti muz, pa sta?! Moglo je da bude i gore, mogla si da ostanes tamo, mogla si da budes u zivotnoj opasnosti i ti i beba.
Zasto ne gleda na situaciju sa lepse strane i ne zaposlis se necim?
Ok, verovatno sam gruba ali zaista ne razumem ljude, koji kukaju. Osmeh na lice, optimizam i idemo dalje, ka boljem - to je moj moto.
znaci tebe je zivot bas milio... kad izgubis sve u zivotu i nemas nista ti drago, a samo muza koji ti je sve nije lako pricati tako... svakome je u zivotu potrebno malo vise podrske u necemu, bila ona od roditelja (to nemam), prijatelja ili ljudi sa foruma... a ovo da zivot provodim kukajuci... uh kad bi to bilo tacno ja bih vec odavno bila pokojna... joooj dodje mi sad da napisem svasta, ali sto je neko vec jednom rekao nisu svi ljudi vredni toga da cuju nase price jer ih ocigledno ne cene... da si gruba jesi, ali to si ocigledno ti i tvoja licnost, u to se ne mesam... ja nisam takva, hvala Bogu i nadam se da nikad i necu postati neko kao ti... 
drugo vidis sta se sve desava sa mlekom tamo, hrane kao u Srbiji nema ona zive od zaba, rize, zmija, kucica, svega sto gmize! Klima im je uzasna, 48 stepeni svaki dan, mnogo smoga, lekari tamo ne pricaju engleski, niko ne prica... tamo forsiraju abortus non stop, vec su pokusali da me nagovore na to, borila sam se ko lav za ovo dete, jer smo proslo izgubili...
tako da bolje ja da cekam i da se jadam... jer sam videla bas na ovoj temi da nisam sama u ovome, ima nas puno koji cekaju... i pate...
NE DAM SE! 
znas kao trudnica i buduca majka cu pre dati 1700 evra na troskove oko bebe (krevetac, sredjivanje sobe, stvari) nego za avionsku kartu... moj muz je od firme dobio stan i ne mogu ja da zivim u Hong Kongu a on u tom gradu! Ja moram da zivim gde i on, a to je u selu Qiatou, koji je totalno drugaciji od velikih gradove i evropske hrane nema! A klima koju smo i imali ti ne moze pomoci jer ne mozes nit zelis da budes po ceo dan u samo 1 sobi u stanu! Ja sam videla kakve su stvari u tom gradu u kojem sam bila, a ako tvoji drugovi su u nekom velikom gradu gde makar neko ima pojma o zdravstvu i engleskom jeziku blago se njima! Ja stojim za mojim stavom, a i glupo je da ti koja nisi bila tamo nesto pricas... prijatelji su peta stvar, svako ce da prica neku pricu, ali ja moje dete da raste pored prljavih i nevaspitanih kineza tamo u tom gradu gde smo bili ne zelim, nit bi iko normalan zeleo. Pravilnost mojih odluka stoji i stojace a sto se ti onda mesas ako ti moje kukanje ne odgovara, okreni se i kucaj svoje stavove na nekoj temi gde ljudima to sto ti pruzas ne treba ni za ziv persun...
dovoljno su me u zivotu gazili ljudi koji su trebali da mi budu roditelji, prijatelji a ti kao osoba samo dokazujes meni kakvih sve ljudi ima... neverovatno...
Kockice ne nerviraj se...uzivaj...opusteno...sve je kul...