Nedostajes mi...

mm...ljoodi se udalje kad u doogoj sobi...a kamoli na droogom kontinentu......misim, šo pre biti zajedno....kad se zdravlje popravi i ako ikako okolnosti dopooštaju....i normalno...šo bi neko mene sloošo..al imo sam iskoostva u udaljavanjima.......i opet zbližavanjima...al uz opasna dešavanja sa elementime neke tamo treće osobe..koja uopšte nije trebala da postoji i ne bi postojala....da smo bili bliže i takoto....al ovaj...ja ovo dobronamerno.....sve...

Moonjo jel imas zenu?! :think: :D hvala na dobronamernom komentu, bas ga cenim! :cmok:

imam ozbiljnu vezu..al baš......i prošli smo nešo slično, bez troodnoće i deteta..pa nije bilo drame u tom smislu........drago mi je šo se nisi naljootila na mene....jer obično naše želje i mogooćnosti... nisu baš lako ostvarive...a lako je da popooje neko ko nije ni blizu u sličnom položaju...i svako mož boode savetodavac.....tako da sloošaj ša ti najbliži, koji imaju dobre i stabilne brakove i ljoodi u koje imaš poverenja govore....roditelji, braća, sestre...itd............cmox ( :

imam ozbiljnu vezu..al baš......i prošli smo nešo slično, bez troodnoće i deteta..pa nije bilo drame u tom smislu........drago mi je šo se nisi naljootila na mene....jer obično naše želje i mogooćnosti... nisu baš lako ostvarive...a lako je da popooje neko ko nije ni blizu u sličnom položaju...i svako mož boode savetodavac.....tako da sloošaj ša ti najbliži, koji imaju dobre i stabilne brakove i ljoodi u koje imaš poverenja govore....roditelji, braća, sestre...itd............cmox ( :

Eh moonjo jedinica sam a sa roditeljima ne kontaktiram odavno... :nono: imam samo svog muza, bebirona koji lagano raste u meni i njegovu porodicu... drago mi je da si u ozbiljnoj vezi :ok: a sto bih se naljutila na tebe pobogu!? :eek: ja samo ovde pricam kako mi je... :sad2: nasa veza i brak su bili toliko brzi i haoticni da je to loodilo :mrgreen: :heart: ali imamo jos vremena da uzivamo i jedva cekam... a moja zelja je u meni trenutno i rita se pomalo, a nase mogucnosti stvara on u Kini... tu je sta je, snacicemo se i izdrzacemo :cmok: <---- kiss za tebe! :D

ijao... i zia isto zivi daleko od muza :eek:
pa jel to postalo moderno ili nesto slicno?
jeste na žalost...moj muž je arapin,i još uvek nismo dobili sve papire,koji su potrebni da bismo bili zajedno...Gabriel je već dobio državljanstvo ali ja još nisam...kod njih je procedura veoma komplikovana,i eto nama muke...sada smo mesec dana zajedno...danas se vraćamo za NS,a on u četvrtak ide za Rijad...nadamo se najboljem,da će u skorije vreme svi dokumenti biti spremni,pa onda možemo napokon stalno da budemo zajedno...a dotle eto on putuje do nas kad god može,i putujemo zajedno gde god možemo,jedino nam to ostaje za sada...:cry:

Ljubav mora biti koliko jaka da bi vam neko bas nedostajao?!
Sta cinite kad je tako?! Dal se vise zatvarate u svoja 4 zida i zelite jos vise da samujete ili izlazite i trudite se da to prevazidjete?!
Koliko udaljen treba neko za vas da bude da bi vam nedostajao?!
Dal biste bili spremni da uradite nesto ludo tad?! U sustini sta radite kad ste takvi?!
Koliko moze tugovanje da traje, kad pocinje a kad prestaje?!

Eto malo (vise) pitanja koja me stvarno zanimaju... muz mi je 11000 km daleko i iako sam u pocetku se dobro drzala odjednom me sve stiglo... ali bukvalno ko da me cigla saznanja lupila u glavu i samo sam propala... on zna kako se osecam, on je jaci od mene, a ja ne mogu da budem tako jaka koliko on trazi od mene... kad pricam sa njim drzim se, ne placem, ponekad znam i da se pravim da je sve u redu a nije, dodje mi da odem kod njega, a necu bebe radi... ipak mi je ona bitna, necu da ugrozim i njeno zdravlje a kad sam ovakva to nije dobro ni za nju... kako se pomiriti sa cinjenicama?! Kako prevazici?! :sad2:

Ja nisam imala pojma da nas koji mucimo istu muku ima ovoliki broj na forumu...
Razumem te..skroz :(
drz' se...ne daj se..proci ce i to

ijao... i zia isto zivi daleko od muza :eek:
pa jel to postalo moderno ili nesto slicno?
jeste na žalost...moj muž je arapin,i još uvek nismo dobili sve papire,koji su potrebni da bismo bili zajedno...Gabriel je već dobio državljanstvo ali ja još nisam...kod njih je procedura veoma komplikovana,i eto nama muke...sada smo mesec dana zajedno...danas se vraćamo za NS,a on u četvrtak ide za Rijad...nadamo se najboljem,da će u skorije vreme svi dokumenti biti spremni,pa onda možemo napokon stalno da budemo zajedno...a dotle eto on putuje do nas kad god može,i putujemo zajedno gde god možemo,jedino nam to ostaje za sada...:cry:

Smrc... :sad2: dolazim ja kod tebe u NS draga da budemo zajedno!!! :heart: :cmok:

Dolazim sto pre! Nista ne brinite... kad si sama, docicu preko nedelje to je najbolje... :ok:

Nesto se razmisljam za tu daljinu, pa po koliko godina su nase pradede i dede bili u ratu ili sta vec... znaci nije ih bilo godinama, nema telefona... kad su zene to izdrzale ovo nase se cini kao macji kasalj :worth: :heart: :think:

Ja nikad nisam volela da se moj muz i ja razdvajamo...Takav sam tip cak ni zbog velike love...Al ja sam bas emotivac i nista mi nije vaznije od osecanja...
Tebi je jos teze jer si trudna pa su ti ceste proomene raspolozenja, bice toga jos cak i kad se porodis on ce ti trebati...

Draga Kockice,

verujem da ti je tesko i znam koliko. Ja sam bila trudna dok je moj muz bio mobilisan za vreme bombardovanja, svaki dan sam se molila, molila, molila, jer sam se plasila....znas vec cega
Sve je Bogu hvala iza nas.
Pregrmecete videces, bice sve OK
Recept - okruzi se ljudima koje volis, ili koji umeju da te nasmeju i opuste, i povezi se on-line s muzem, cetujte, ako treba non-stop
Znaj da ce sve to brzo proci, a kad ti je najteze moli se, molitva cisti dusu i misli i vraca nam veru u zivot i radost

Nikad nisam razumela ljude, koji donose neke odluke u zivotu, od kojih jim nije dobro ali ipak nista ne menjaju.
Kad ste vec znali, da vam je tesko jednom bez drugog, zasto ste se uopste razdvajali? Bez veze.
I u Kini zive trudnice, radjaju se i odrastaju deca.

Nikad nisam razumela ljude, koji donose neke odluke u zivotu, od kojih jim nije dobro ali ipak nista ne menjaju.
Kad ste vec znali, da vam je tesko jednom bez drugog, zasto ste se uopste razdvajali? Bez veze.

Mislim da nisi procitala celu temu, inace bi znala malo vise o tome... a i svi prate vesti i sta se tamo desava... razdvojili smo se jer nam je detetov zivot bio ugrozen, a ipak ce svaki roditelj spasavati svoje dete po bilo koju cenu... a ostati tamo trudna nije bila opcija za mene... :nono:

alex moraš pažljivo sve pročitati pre nego što komentarišeš...budi prvo dobro informisana pa onda donesi zaključke..neću da pravdam Kockicu,ko pažljivo čita zna da je moralo da bude ovako,da nije bilo drugog rešenja...ili ostaje tamo sa velikim rizikom da će izgubiti bebu zbog neadekvatnog tretmana,ili došla kući,pa će pregrmeti ove mesece jedni bez drugih,i posle će biti zajedno...važno je da ona,i njoj slične žene ovde mogu da jadikuju i da izmene svoje emocije u vezi razdvojenosti...

alex moraš pažljivo sve pročitati pre nego što komentarišeš...budi prvo dobro informisana pa onda donesi zaključke..neću da pravdam Kockicu,ko pažljivo čita zna da je moralo da bude ovako,da nije bilo drugog rešenja...ili ostaje tamo sa velikim rizikom da će izgubiti bebu zbog neadekvatnog tretmana,ili došla kući,pa će pregrmeti ove mesece jedni bez drugih,i posle će biti zajedno...važno je da ona,i njoj slične žene ovde mogu da jadikuju i da izmene svoje emocije u vezi razdvojenosti...

Eh ma ok je, ima nas raznih... koliko puta li sam ovu recenicu rekla od kad sam na forumu majkooo mila :eek: a i alex vidim po porukama da je nova, pa nije upucena... a i ja da pricam svoju istoriju i istoriju trudnoce nekome ko mi je nepoznat nemam nameru :nono: oni koji trebaju da znaju znace...

Elem zia kako si mi ti danas?! Izdrzi i budi jaka... evo ja cu videti kad cu doci kod tebe, verovatno uskoro!!! Da vas malo razvedrim i da budemo skupa... CMOK :cmok: :heart:

Back