gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Cekala sam coveka sa kojim sam tada zivela kada je bio uhapsen u jednoj stranoj drzavi....
Pola godine...Ni jednog trenutka nije se dovodila u pitanje nasa veza. Culi smo se skoro svakoga dana (tamo postoje govornice) i hrabrili jedno drugo. Cak prvih mesec dana nismo znali ni koliko cemo biti razdvojeni, jer je bio tek u istrazi...Trebalo je da ostane tamo celu godinu, ali - imao je dobrog advokata i dosta srece...
Normalno je da u ponekim trenucima posumnjas da li ljubav jos traje ili ne i slicne stvari...Ali ODLUKA je najvaznija. A jedna poslovica kaze "GDE POSTOJI ZELJA, POSTOJI I NACIN". I ja se apsolutno slazem sa tim.
Pola godine...Ni jednog trenutka nije se dovodila u pitanje nasa veza. Culi smo se skoro svakoga dana (tamo postoje govornice) i hrabrili jedno drugo. Cak prvih mesec dana nismo znali ni koliko cemo biti razdvojeni, jer je bio tek u istrazi...Trebalo je da ostane tamo celu godinu, ali - imao je dobrog advokata i dosta srece...
Normalno je da u ponekim trenucima posumnjas da li ljubav jos traje ili ne i slicne stvari...Ali ODLUKA je najvaznija. A jedna poslovica kaze "GDE POSTOJI ZELJA, POSTOJI I NACIN". I ja se apsolutno slazem sa tim.
potrosili smo na tel pravo malo bogatstvo ali to mi nije nista znacilo kao sto ti kazes trebao mi je on u cijelini,da ga dotaknem i zagrlim i pruzim svu njeznost koju sam imala za njega!!!

imam web kameru i gledamo se ponekad preko nje samo je problem sto je u Kini veza veoma losa, njihov net je uzas i onda ili secka pa ne mozemo ni da se cujemo a kamoli vidimo valjano ili nas diskonektuje sa skype-a non stop i onda se samo jos vise nerviramo... 

, a bićeš i neko vreme posle porođaja, pa ti, naravno, sve to još teže pada.

dal mi verujes da sam popila sigurno 20l jogurta od kad sam dosla, zeljna jogurta ko gladna godina... elem da ne off topicujem...
znaci jos samo godinu i po treba izdrzatiii... a za 180 dana eto mi dragog u zagrljaju!!!