Nedostaje mi

Da @tab503 vrati reputacije koje se pišu.
reputacije i ovo spajanje su dve tenicke stvari koje su ljudi trazili sa starog foruma a koje nismo implementirali.
sad smo nasli resenje za spajanje postova.
kad nadjemo resenje i za reputacije i one ce biti vracene.

ali ovo pokazuje da vodimo racuna i ne zaboravljamo sta su ljudi trazili

reputacije i ovo spajanje su dve tenicke stvari koje su ljudi trazili sa starog foruma a koje nismo implementirali.

Poslednjih meseci svaka tema sa predlogom, pitanjem ili nedoumicom, otvorena u delu predviđenim za to (Pitanja o Forumu) odmah je otišla pod katanac.
Stekao se utisak da se predloži i forumaši ne uvažavaju, štaviše - ućutkuju se do te mere da je postalo neprijatno.
Ili je to samo moj utisak?!

Što se tiče nekadašnjih reputacija, ja sam izričito - protiv, kao što sam i protiv reakcija.

Objasniću zašto sam protiv jednog i drugog načina vrednovanja postova.

Reputacije:
Davalac reputacije je ograničen, ako se dobro sećam, na dodelu 15 reputacija u toku 24h.
Početnici, ili forumaši sa malim brojem postojećih reputacija, su bili skroz nezanimljivi jer njihov klik na nečiji post bio je kao dašak vetra, nije donosio nikakvu promenu u broju reputacija, te tako ni oni , bez obzira na kvalitet posta, nisu dobijali reputacije od onih koji su imali veliki broj reputacija i čiji klik na nečiji post je donosio brojčanu promenu.

Tada se tačno znalo ko koga lajkuje i ko kome 'podiže rejting' ; )
Čast izuzecima, bilo je ljudi neopterećenih sujetom koji su davali reputacije i ljudima koji nisu mogli da im uzvrate istom merom.
Nije zahvalno pisati imena, pogotovo jer je bilo davno pa se ponešto i zaboravilo, ali bih bila nepravedna ako ne bih spomenula arebis 777, Doktor Zo, Karpoš.
Zaključak: reputacije su bile dobre samo za određen broj ljudi sa velikim brojem postova (naravno, kome je stalo do broja postova i reputacija.)
Reputacija je imala prednost nad reakcijom jer je mogla da se obrazloži.

Reakcije:
Beskonačna igra bez granica koja je još dobila i sopstvenu temu :mrgreen:

Pitanje:
Kako razgraničiti ocenu dobrog posta ili podržati isto mišljenje u odnosu na kliktanje bez čitanja napisanog?

Edit:
Tek sada videh da je ovo napisano u Svaštari.
Da sam odmah primetila, ne bih se cimala pisanjem posta. :cool:

Poslednjih meseci svaka tema sa predlogom, pitanjem ili nedoumicom, otvorena u delu predviđenim za to (Pitanja o Forumu) odmah je otišla pod katanac.
Stekao se utisak da se predloži i forumaši ne uvažavaju, štaviše - ućutkuju se do te mere da je postalo neprijatno.
teme se zakljucavaju kad se odgovori na njih

Nisam baš temeljno pratila, ali ja sam primetila samo negativne komentare na spajanje.

Što se tiče nekadašnjih reputacija, ja sam izričito - protiv, kao što sam i protiv reakcija.

Objasniću zašto sam protiv jednog i drugog načina vrednovanja postova.

Reputacije:
Davalac reputacije je ograničen, ako se dobro sećam, na dodelu 15 reputacija u toku 24h.
Početnici, ili forumaši sa malim brojem postojećih reputacija, su bili skroz nezanimljivi jer njihov klik na nečiji post bio je kao dašak vetra, nije donosio nikakvu promenu u broju reputacija, te tako ni oni , bez obzira na kvalitet posta, nisu dobijali reputacije od onih koji su imali veliki broj reputacija i čiji klik na nečiji post je donosio brojčanu promenu.

Tada se tačno znalo ko koga lajkuje i ko kome 'podiže rejting' ; )
Čast izuzecima, bilo je ljudi neopterećenih sujetom koji su davali reputacije i ljudima koji nisu mogli da im uzvrate istom merom.
Nije zahvalno pisati imena, pogotovo jer je bilo davno pa se ponešto i zaboravilo, ali bih bila nepravedna ako ne bih spomenula arebis 777, Doktor Zo, Karpoš.
Zaključak: reputacije su bile dobre samo za određen broj ljudi sa velikim brojem postova (naravno, kome je stalo do broja postova i reputacija.)
Reputacija je imala prednost nad reakcijom jer je mogla da se obrazloži.

Reakcije:
Beskonačna igra bez granica koja je još dobila i sopstvenu temu :mrgreen:

Pitanje:
Kako razgraničiti ocenu dobrog posta ili podržati isto mišljenje u odnosu na kliktanje bez čitanja napisanog?

Edit:
Tek sada videh da je ovo napisano u Svaštari.
Da sam odmah primetila, ne bih se cimala pisanjem posta. :cool:
Pa navrati nam na svastaru, nedostajes :zag:
Da... arebis777:heart:

Nisam primetila da je neko trazio spajanje napisanog (mozda medju vama da nas skinete sa kicme da stavljamo manje to je uspelo) / dok su reputacije mnogi trazili nazad ( nista od toga ) / bilo je davno lako se zaboravi.

Poslednja izmena:

Back