Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.550
i sada treba da silazim u podrum
nego nedostaje mi nemanje granice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sada treba da silazim u podrum
reputacije i ovo spajanje su dve tenicke stvari koje su ljudi trazili sa starog foruma a koje nismo implementirali.Da @tab503 vrati reputacije koje se pišu.
Poslednjih meseci svaka tema sa predlogom, pitanjem ili nedoumicom, otvorena u delu predviđenim za to (Pitanja o Forumu) odmah je otišla pod katanac.reputacije i ovo spajanje su dve tenicke stvari koje su ljudi trazili sa starog foruma a koje nismo implementirali.
sad smo nasli resenje za spajanje postova.
kad nadjemo resenje i za reputacije i one ce biti vracene.
ali ovo pokazuje da vodimo racuna i ne zaboravljamo sta su ljudi trazili
teme se zakljucavaju kad se odgovori na njihPoslednjih meseci svaka tema sa predlogom, pitanjem ili nedoumicom, otvorena u delu predviđenim za to (Pitanja o Forumu) odmah je otišla pod katanac.
Stekao se utisak da se predloži i forumaši ne uvažavaju, štaviše - ućutkuju se do te mere da je postalo neprijatno.
Ili je to samo moj utisak?!
Nisam baš temeljno pratila, ali ja sam primetila samo negativne komentare na spajanje.reputacije i ovo spajanje su dve tenicke stvari koje su ljudi trazili sa starog foruma a koje nismo implementirali.
Pa navrati nam na svastaru, nedostajesPoslednjih meseci svaka tema sa predlogom, pitanjem ili nedoumicom, otvorena u delu predviđenim za to (Pitanja o Forumu) odmah je otišla pod katanac.
Stekao se utisak da se predloži i forumaši ne uvažavaju, štaviše - ućutkuju se do te mere da je postalo neprijatno.
Ili je to samo moj utisak?!
Što se tiče nekadašnjih reputacija, ja sam izričito - protiv, kao što sam i protiv reakcija.
Objasniću zašto sam protiv jednog i drugog načina vrednovanja postova.
Reputacije:
Davalac reputacije je ograničen, ako se dobro sećam, na dodelu 15 reputacija u toku 24h.
Početnici, ili forumaši sa malim brojem postojećih reputacija, su bili skroz nezanimljivi jer njihov klik na nečiji post bio je kao dašak vetra, nije donosio nikakvu promenu u broju reputacija, te tako ni oni , bez obzira na kvalitet posta, nisu dobijali reputacije od onih koji su imali veliki broj reputacija i čiji klik na nečiji post je donosio brojčanu promenu.
Tada se tačno znalo ko koga lajkuje i ko kome 'podiže rejting' ; )
Čast izuzecima, bilo je ljudi neopterećenih sujetom koji su davali reputacije i ljudima koji nisu mogli da im uzvrate istom merom.
Nije zahvalno pisati imena, pogotovo jer je bilo davno pa se ponešto i zaboravilo, ali bih bila nepravedna ako ne bih spomenula arebis 777, Doktor Zo, Karpoš.
Zaključak: reputacije su bile dobre samo za određen broj ljudi sa velikim brojem postova (naravno, kome je stalo do broja postova i reputacija.)
Reputacija je imala prednost nad reakcijom jer je mogla da se obrazloži.
Reakcije:
Beskonačna igra bez granica koja je još dobila i sopstvenu temu
Pitanje:
Kako razgraničiti ocenu dobrog posta ili podržati isto mišljenje u odnosu na kliktanje bez čitanja napisanog?
Edit:
Tek sada videh da je ovo napisano u Svaštari.
Da sam odmah primetila, ne bih se cimala pisanjem posta.![]()
A kad je bilo glasanje ?pa pazi..par njihkoji negativno pricaju nisu vecina..kao sto rekoh.to su ljudi trazili da vratimo.
sigurno ne radimo na svoju ruku .. uvodimo no sta je vec bilo i sta se trazilo.
Nisam primetila da je neko trazio spajanje napisanog (mozda medju vama da nas skinete sa kicme da stavljamo manje to je uspelo) / dok su reputacije mnogi trazili nazad ( nista od toga ) / bilo je davno lako se zaboravi.reputacije i ovo spajanje su dve tenicke stvari koje su ljudi trazili sa starog foruma a koje nismo implementirali.