Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Kod keceljčeta- JOK!apotekarka:Nisu ni žmarci uvek negativna pojava :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod keceljčeta- JOK!apotekarka:Nisu ni žmarci uvek negativna pojava :wink:
Blagodaran na savetu! :wink:apotekarka:Za sutra vam svima preporučujem sledeće:
Ručajte u kafani i uživajte :wink:
Espanol:Blagodaran na savetu! :wink:apotekarka:Za sutra vam svima preporučujem sledeće:
Ručajte u kafani i uživajte :wink:![]()
A jel se pali roštilj? Red bi bio kad je već bašta! Tu bih se rado priključio na onu žarenu makro.... što cvrči i dimi!sanja:Pozivam sve vegetarijance na zurku u basti u nedelju. Tati se pokvarila kosilica, kosicemo ekoloski, rucno.
sala breeeee.... samo nisam mogla da odolim,
uzivajte u onome sto volite!
Espanol:A jel se pali roštilj? Red bi bio kad je već bašta! Tu bih se rado priključio na onu žarenu makro.... što cvrči i dimi!sanja:Pozivam sve vegetarijance na zurku u basti u nedelju. Tati se pokvarila kosilica, kosicemo ekoloski, rucno.
uzivajte u onome sto volite!![]()
GDE I KAD je ta kosidba?sanja:Espanol:A jel se pali roštilj? Red bi bio kad je već bašta! Tu bih se rado priključio na onu žarenu makro.... što cvrči i dimi!sanja:Pozivam sve vegetarijance na zurku u basti u nedelju. Tati se pokvarila kosilica, kosicemo ekoloski, rucno.
uzivajte u onome sto volite!![]()
yok, travu cemo da pasemo... :wink:
pa naravno!!!
i budjavi sirevi naravno, to je zdravo![]()
Svaka ti cast, sacemo da vidimo,he,hestonehenge:Rerna nije potrebna![]()
![]()
![]()
![]()
(imao sam isti problem skoro jedva nadjoh grejac..)
Bataci u susamu
Potrebno je:
- 4 bataka, kasika senfa, malo mlevenog karanfilica
- so, biber, 6 kasika ulja, 2 kasike susama, 200 g mlevenog spanaca, 1/2 krastavca, 3 paradajza, 2 glavice crvenog luka, cen belog luka, 3 kasike kisele pavlake, kasicica secera
Pomesati senf sa karanfilicem, solju i biberom i 3 kasike ulja. Mesavinom premazati batake, staviti u ciniju i poklopiti. Drzati meso u frizideru oko pola sata. Aluminijumsku foliju premazati uljem, staviti je na rostilj (moze i onaj elektricni sa pijace za 10evra), poloziti batake i sa svake strane peci oko 12 minuta. U poslednjih minut dva posuti meso susamom. Blansirati spanac pola minuta, iseckati ga , iseckati krastavac, paradajz, beli i crni luk. Sve pomesati sa preostalim uljem, kiselom pavlakom i secerom, posoliti i pobiberiti.
Ja sam ovo malo modifikovao:
ostavim batake u frizu jedno pola sata, i onda ih odvojim od kostiju....
Prijatno,
Stonehenge
C, c, c... Nemoj da mi zanemoćaš od toga. Ko će posle da čuka recepte? :wink:www mira:Skoro klasika. Domaca supa sa knedlama od griza. Rinflajš sa renom. Dalje ništa.
Espanol:C, c, c... Nemoj da mi zanemoćaš od toga. Ko će posle da čuka recepte? :wink:www mira:Skoro klasika. Domaca supa sa knedlama od griza. Rinflajš sa renom. Dalje ništa.![]()
Javilo mi se da je bilo nešto tako!www mira:Espanol:C, c, c... Nemoj da mi zanemoćaš od toga. Ko će posle da čuka recepte? :wink:www mira:Skoro klasika. Domaca supa sa knedlama od griza. Rinflajš sa renom. Dalje ništa.![]()
Palacinke sam precutala. :wink:
Espanol:Javilo mi se da je bilo nešto tako!www mira:Espanol:C, c, c... Nemoj da mi zanemoćaš od toga. Ko će posle da čuka recepte? :wink:www mira:Skoro klasika. Domaca supa sa knedlama od griza. Rinflajš sa renom. Dalje ništa.![]()
Palacinke sam precutala. :wink:![]()
![]()
![]()