Nedeljni raspored serija i najave...

we re back.jpg


Andy i Robbie ponovo zajedno. Andy :heart: sa jos kracom kosicom, vratila je izgled kao u prvoj sezoni Uploada. Ali dobro kosa raste. :D

Nego izgleda po ovome da ce biti mnogo veca pauza od pocetka sezone do povratka Andy kao andjela. Mozda trecina ili cak pola sezone. :sad2:
 
Pre roka se na internetu pojavila sinoc nova epizoda The Walking Dead-a. Trebao je da pocne 28. februara, ali eto nesto da se desi i ranije. :D

Nije bilo nista o Komonveltu. Radnja je krenula u drugom pravcu i neku pricu o Megi, gde je bila, sta je radila, ko su ovi likovi sto su dosli sa njom. I sad stizu i neki novi neprijatelji Reapersi koji ih jure i zbog njih se vratila u Aleksandriju. Tih Reapersa nema u stripu. Sledeca epizoda 7. marta, preskace se sledeci vikend.
 
CBS All Access postaje Paramount+ sledeceg meseca i u cilju promocije odlucili su da prave rimejkove poznatih filmova kao serije.

Nekada popularni filmovi Fatal Attraction, The Italian Job, Love Story i Flashdance ce biti pretvoreni u serije. Bez originalnih glumaca i prilagodjeni modernim trendovima u serijama. Pa ce tako glavna junakinja Flashdance-a biti crnkinja koja pokusava da se probije u svetu baleta.

Pravice se i serija The Offer o tome kako je nastao film The Godfather.
 
Nisam rekao nista specijalno sem sto sam najavio u februarskom pregledu da ce poceti sezona.

Ne gledam ja bas sve serije koje postoje. Ne stizem cesto da gledam ni ono sto volim da gledam. Recimo Trinketse. Skinuo sam je odmah i onda e gledacu je jedan vikend na bindz, pa drugi vikend, pa tako 6 meseci. :D
 
Ali vidi , peta sezona nije kompletna :sad2:

https://www.imdb.com/title/tt4270492/episodes?season=5&ref_=tt_eps_sn_5

Mozda spoje drugu polovinu pete i seste sezone lol

Mozda je zavrseno snimanje, ali rade neku post produkciju, montaza, zvuk, efekti.

Upload je snimljen na primer od januara do marta 2019-te, a prikazan u maju 2020. trebalo im je vise od godinu dana za efekte i sve ostalo.

Nadam se da nece sad toliko da gnjave. Sad kad je Jeff rekao da ide serija, valjda je dao i neku lovu. Mada je tu i problem sto Gregg Daniels radi istovremeno i Space Force seriju. Tako da se verovatno tu preplice sa terminima. Ali sad mu je valjda jasno da je Upload zlatna koka. :D
 
Ok, ima jos novosti. :D

Black Summer odlicni prikvel Z Nationa se vraca ove godine. Rade sa prekidima od septembra, ali je Netflix objavio pre tri dana da ce ipak stici serija da se prikaze ove godine.

See odlicna Appleova serija zavrsava snimanje druge sezone u martu kao i Queen of South 5. sezone.

U aprilu se zavrsava snimanje Stargirl 2. sezone i Roswell, New Mexico 3. sezone. The Book of Boba Fett - Mandalorijanov spinof takodje zavrsava snimanje u aprilu. Kao i poslednja sezona The Expanse.

Raising Dion zavrsava snimanje u maju, ali i tu ce biti dosta efekata.

Titansi zavrsavaju snimanje u junu, a Andor nova Star Wars serija u julu.

Aaaaa bravo Greg pametnice moja. Iako je bilo najavljeno da ce Space Force da se snima istovremeno kad i Upload od januara, snimanje je odlozeno za maj kad se zavrsi snimanje Uploada u aprilu. Ok, nije idealno jer je to opet gubljenje 2-3 meseca vremena, ali bar moze da se koncentrise na miru na Upload. :D:ok:
 
Mart :D

1. mart
Debris - nova serija u X-files fazonu. Serija prati dva agenta koji istrazuju ostatke vanzemaljske letelice ciji delovi menjaju zakone fizike na zemlji. Jonathan Tucker, Riann Steele.

2, mart
The Flash - 7. sezona
New Amsterdam - 3. sezona

4. mart
Pacific Rim: The Black - posle dva filma Guillerma del Tora stize na red i anime serija kao nastavak price

5. mart
Wynonna Earp - nastavak 4. sezone prekinute prosle godine

7. mart
Good Girls - 4. sezona
Pennyworth - nastavak 2. sezone

8. mart
Bombay Begums - netflix pocinje sa indijskim serijama. Da li je ovo pocetak kraja. :D

10. mart
Dealer - netflixova francuska serija o reziseru koji pokusava da snimi lidera narko bande koji hoce da postane reper i tako upada u razne nevolje na ulici.
South ParQ: The Vaccination Special - jednosatni South park specijal posvecen QAnonu i vakcinama.

11. mart
Generation - nova hbo drama/komedija o seksualnom zivotu srednjoskolaca u danasnje vreme
Grey's Anatomy - nastavak 17. sezone
A Million Little Things i Station 19 zavrsetak sezone sa po jos 2 epizode

12. mart
The One - futuristicka krimi drama. Dokoni naucnici pronalaze nacin da preko DNK testa svakome pronadju idealnog partnera. 10 godina nakon tog otkrica milioni ljudi se testiraju u nadi da ce naci pravu ljubav. 5 likova koje prati serija je medju njima, a oni ce pored prave ljubavi otkriti i mracne tajne svojih partnera.

15. mart
Zero Chill - netflixova serija o klizanju i hokeju.

16. mart
Mayans MC - 3. sezona
Staged - 2. sezona komedije snimljene preko zooma u vreme korone. Dosta poznatih lica kao gosti Michael palin, Whoopi Goldberg, Ewan McGregor...

19. mart
Country Comfort - komedija/drama. Kantri pevacica posle problema u karijeri nalazi posao kao bebisiterka. Katharine McPhee, Eric Balfour.
The Falcon and the Winter Soldier - nova Marvelova igrana super herojska serija

22. mart
Breeders - 2. sezona

24. mart
Who Killed Sara? - netflixova nova serija, krimi drama, misterija.

25. mart
DOTA: Dragon's Blood - anime serija po video igri

26. mart
Into the Dark: Blood Moon - poslednja epizoda u sezoni. Svaka epizoda je horor filmic za sebe sa novom pricom i glumcima.
The Irregulars - vec najavljena nova serija o Sherlocku Holmesu i njegovim pomocnicima sa ulice i sa izgleda nekim supernatural momentima
Invincible - animirana ekranizacija stripa Roberta Kirkmana (The Walking Dead) o klincu ciji je cale superheroj. Glasove daju Steven Yeun, J.K. Simmons, Seth Rogen, Sandra Oh, Mark Hamill, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Djimon Hounsou... Seth Rogen pravi i igranu verziju.
La Templanza (The Vineyard) - nova kostimirana serija drama
The Mighty Ducks: Game Changers - diznijeva komedija sa Emilio Estevezom i Lauren Graham

28. mart
City on a Hill - 2. sezona
Zoey's Extraordinary Playlist - nastavak sezone

Nije veliki izbor ali ima sta da se probere od serija. Stize novi Sherlock. Bice i zanimljivih crtaca Dota, Pacific Rim i Invincible.

Stize i dosta filmova u martu Zack Snyder's Justice League, Godzilla vs. Kong, Coming 2 America, Tina - o Tini Tarner, a NatGeo ce pustiti seriju/dokumentarac o Areti Frenklin.

U martu ce biti i dodela Grammy nagrada, kao i Critics' Choice Awards.
 
Ok jos malo The Walking Dead najava. Danas je objavljeno da ce Michael James Shaw glumiti Mercera u poslednjoj sezoni.

Za one koji nisu citali strip Mercer je opaki crni ubica koji sluzi diktatorku na vlasti u Komonveltu i cuva njenog sina malog smrada. Zvuci poznato. :D

Tako da ce se verovatno jos ovih nekoliko epizodica do kraja sezone baviti sa Megi i ovim novim likovima, a onda od sledece godine ide Komonvelt i zavrsnica price.
 
Iznenadjenje kod CW-a. Poslednja sezona Supergirl krece 30. marta, a Superman and Lois idu na pauzu. Eto da skupimo jos neku serijicu za mart. :D

Da preporucim Resident Alien - ok je serija. Ranije sam napisao o cemu se radi posle prve epizode, a sada posle sest je sasvim ok. Ima sale, komedije, U poslednjoj epizodi je stigla i Linda Hamilton kao pojacanje. :D
 
Them: Covenant - nova Amazonova horor supernatural serija koja krece 9. aprila. Radnja je smestena u proslost i prati crni par koji se sa cerkom doseljava u mirni i uredjeni, belacki deo Los Andjelesa. Njihova cerkica ima supernatural osobine kojih nije jos svesna i roditelji zele da tako ostane, da bude obicno dete u dobrom delu grada. Ali stvari nisu onakve kako izgledaju na prvi pogled. Ryan Kwanten (True Blood), Alison Pill (Picard), Christopher Heyerdahl (Van Helsing)...

 
Resident Alien obnovljen za drugu sezonu. :D

Lena Haedey ce glumiti u novoj SF triler seriji Beacon 23 po romanu Hugh Howey-a. U udaljenom delu svemira lena pronalazi cuvara Beacona koji nije uveren u njene dobre namere. :D

Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day, King Arthur) ce praviti Shaka: King of the Zulu Nation seriju.

Natasha Lyonne ce da snima novu seriju dramu Poker Face. :D

DC comics pravi pilot za seriju Naimi po istoimenom stripu.
 
Odgledah i drugu sezonu Are You Afraid of the Dark.

Druga sezona nema veze sa prvom. Potpuno su novi likovi. Jedino sto je isto je da su opet u prvom planu clanovi kluba ljubitelja horora.
Ova ekipa zbog guranja nosa gde mu nije mesto naleti na staro prokletsvo i crnu magiju i onda se do kraja sezone bori za zivot protiv zlog bica po imenu Shadowman.

Muski deo ekipe moze da prodje. Mali klinac je presladak i najbolje je odglumio od svih.
Zenski deo je dobar. Baetrice Kitsos i lepotica Malia Baker.

MV5BNjJhNjI0YzEtMTU2Zi00ZTA4LWI5NTEtY2YwY2Y0MmRlZGU1XkEyXkFqcGdeQXVyOTg3MzEwNzQ@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg


Preporuka za light horor. :D
 
The Kominsky Method - treca i poslednja sezona stize 28. maja. U trecoj sezoni nece biti Alana Arkina, ali zato stize novo pojacanje i novi zaplet Kathleen Turner ce glumiti bivsu zenu Michaela Douglasa koja stize u grad da provede vreme sa njihovom cerkom.
Od stare ekipe tu ce biti Emily Osment i Nancy Travis. A stize i jos jedno pojacanje Jane Saymour.
Eto taman da odgledate prve dve sezone ako ste ih propustili. Preporuka. :D

Disney ce da pravi National Treasure seriju po filmovima sa Nicolas Cage-om.
 
April :D

1. april
Creepshow - 2. sezona. Prva sezonica je bila ok. Druga zbog korone stize sa godinu dana zakasnjenja. Svaka epizoda posebna prica. Horor serija.
Law & Order: Organized Crime - nova instalacija Law & Ordera. Sve su precistili ostao je jos organizovani kriminal. Christopher Meloni, Dylan McDermott.
Made for Love - nova serija vec najavljena ranije. Ljubomorni muz tech milijarder ugradjuje zeni cip za pracenje, a onda je juri kad pobegne od kuce. Komedija drama SF. Ray Romano, Cristin Milioti. Serija pravljena po knjizi Alisse Nutting. :)
Manifest - 3. sezona
The Moodys - 2. sezona
The United States of Al - komedija o veteranu i avgenistancu sa kojim se psrijateljio a koji se doseljava u USA. Dean Norris.
Trejler

2, april
The Serpent - nova krimi, drama, triler po istinitim dogadjajima o prevarantu i serijskom ubici iz juzne Azije u vreme hipika i njihovg otkrovenja azije u 70-tih godina proslog veka. Trejler

5. april
Hemingway - mini serija dokumentarac

6. april
Chad - nova komedija

7. april
Dolly Parton: A MusiCares Tribute - vece i koncert posvecen Dolly gde ce muzicari izvoditi njene pesme. Na celu naravno sa njenim kumcetom Miley Cyrus. Bice tu i Norah Jones i mnogi kantri muzicari. :ok:
Home Economics - nova serija o rodjacima u razlicitim ekonomskim kastama. Topher Grace.
Kung Fu - reboot serije sa David Carradinom iz 70tih. Ovog puta Olivia Lang (mora zensko da bude) ide u Kinu da trenira borilacke vestine, a onda se vraca u San Francisko da te vestine i primeni na kome treba.
Queen of the South - 5. sezona

8. april
Everything's Gonna Be Okay - 2. sezona
Rebel - nova serija - drama sa Katey Sagal
Them - stize vec najavljeni supernatural smesten u Los Angeles u proslosti gde se supernatural crnci doseljavaju u cisti belacki kraj

11. april
Fear the Walking Dead - nastavak 6. sezone prekinute prosle godine :D
The Nevers - vec najavljena nova supernatural serija od Joss Whedon-a (Buffy, Angel, Firefly)
Saints & Sinners - 5. sezona

14. april
Dad Stop Embarrassing Me! - nova komedija sa Jamie Foxx-om

15. april
Younger - poslednja sezona

16. april
Big Shot - nova serija od David E. Kelley-a. Drama, sport. John Stamos glumi temperamentnog trebera koji dobija otkaz i zaposljava se u all girls elitnoj skoli gde vodi zenski kosarkaski tim.
Van Helsing - 5. sezona :ok:

18. april
Godfather of Harlem - 2. sezona :ok:
Mare of Easttown - nova serija sa Kate Winslet. Posle 10 godina pauze Kate glumi u seriji i to ponovo sa Guy Pearce-om sa kojim je glumila i u Mildred Pierce. Radnja prati Kate koja istrazuje ubistvo u Pensilvaniji.

20. april
Cruel Summer - nova misterija, drama, triler o nestanku najpopularnije dovojke nakon cega je nasledi suparnica. Producent Jessica Biel.
Sasquatch - jos jedan dokumentarac o potrazi za mitskim bicem

22. april
Rutherford Falls - komedija. Indijanska serija. O gradicu na granici sa rezezvatom gde se stanovnici sukobljavaju oko lokalnog spomenika

23. april
Shadow and Bone - epska fantazija. Potencijalni supernatural spektakl po knjigama Li Barduga. Knjige su zasnovane na Ruskoj mitologiji. :)

28. april
The Handmaid's Tale - stize odlozena 4. sezona, a bice i 5-te sezone :)

29. april
Deadhouse Dark - horor serijica. 6 prica.
Yasuke - anime o crncu samuraju

30. april
The Mosquito Coast - Justin Theroux u adaptaciji novele njegovog rodjaka po kojoj je 80tih snimljen film sa Harrison Fordom.

Malo bogatiji mesec. Povratak nekoliko horora Van Helsing, Creepshow, Fear the Walking Dead... Them, The Nevers, Shadow and Bone - 3 nove supernatural serije. Tu su The Handmaid's Tale i Godfather of Harlem. :D

Od filmova u aprilu stizu Godzilla vs. Kong, Concrete Cowboy sa Idris Elbom, Every Breath You Take sa Casey Affleck i Michelle Monaghan.
Od tabacina stize novi Mortal Kombat. :D
A moze biti zanimljiv i Hysterical - dokumentarac o zivotu zena stand up komicarki Margaret Cho, Kathy Griffin, Iliza Shlesinger... :D
 

Back
Top