Nedeljni raspored serija i najave

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Your Honor - nova serija. Rimejk izrealske serije. Dobar pocetak sa prve dve epizode. :)

Radnja prati sudiju udovca iz New Orleansa kojeg igra Bryan Cranston (Breaking Bad). Sudija ima sina smokljana koji na godisnjicu majcine smrti napravi saobracajku u kojoj pogine klinac na motoru. Mali pobegne sa lica mesta. Sudija zeli da sve bude po PS-u i vodi sina u policiju da ga prijavi kada shvata da je klinac koji je poginuo sin sefa mafije u gradu. Nakon toga odlucuje da prikrije zlocin i u sve uvlaci svog prijatelja politicara, crnacku mafiju, policiju i nastaje ceo cirkus i splet dogadjaja u kojima sudija pokusava nekako da ispliva i sacuva glavu i sebi i sinu.

Dobro je snimljeno, dobra gluma cele ekipe i sporednjaka. Pored Bryana tu su jos Carmen Ejogo kao advokatica, Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire) kao sef mafije, Hope Davis (Wayward Pines), Sofia Black-D'Elia. Preporuka. :)

@Tzar

Koje bi serije mogao da mi preporučiš, a da su slične seriji Homeland sa dobrom dramom itd??
Znači BIA, CIA, obaveštajci i te zezancije, gledao sam malo ovu SEAL, ali ne sviđa mi se mnogo...
Znači dobra drama i obrti...
Homeland je baš bila epic Ali ni ova nije losa 👉

48791a43915de4e1ca64c581e22b0673.jpg

Poceo je The Expanse - izasle su tri epizode kao sto sam najavio. Sada bindzujem.
Pocetak je ok. Ekipa je rasturena na sve strane Holden istrazuje da li belteri imaju protomolekul.
Naomi trazi sina ubicu. Amos prebija zloce. Dok su Bobi i Alex na Marsu. Bobi trazi dilere oruzja, dok Alex pokusava da uspostavi kontakt sa zenom i sinom. :D

Alice in Borderland - da preporucim ovu japansku seriju u Netflix-ovoj produkciji. Serija je brutalna fantazija/sf/triler/akcija. Ekranizacija stripa.

Radnja prati tri drugara gejmera/neradnika, dobricu i problematicnog tipa koji prave psine u gradu u momentu kad se desava nesto kao emp napad. Dok se kriju od policije nisu svesni sta se desava u spoljasnjem svetu. Kada izadju ceka ih prazan grad, bez ljudi, bez struje, nesto kao 28 dana kasnije.

U toku noci shvataju da postoje neke lokacije gde ima svetla i odlaze tamo samo da bi shvatili da su prinudjeni da igraju brutalne igre prezivljavanja kako bi dobili vizu koja im garantuje zivot nekoliko dana. Ko ne igra ili ne zavrsi igru kao pobednik umire.

Odlicno je uradjeno, gluma je ok. Postoje dve verzije jedna na japanskom druga na engleskom. Ova na engleskom toliko perfektno i razgovetno ljudi govore da vam nece trebati titlovi, mada ih ima. Preporuka. :D

His Dark Materials obnovljen za trecu sezonu koje ce biti i poslednja, takoreci otkazan. Otkazan je i Marvel’s Helstrom.

Obnovljeni The Wilds, Virgin River, A.P. Bio, The Flight Attendant - u sta nismo ni sumnjali :D i Locke & Key zanimljivo obnovljen za trecu sezonu iako ni druga nije prikazana, a ne zna se ni kada ce.

Zavrseno snimanje trece sezone Titans-a koje sam vise puta preporucivao. Za sada se zna da ce je objaviti u toku 2021. godine. :)

Dr Pimple Popper - bilo je nekih najava da ce nova sezona poceti 21. decembra. Ipak nije bilo potvrde na imdb, pa je zato nisam stavio u pregled za decembar iako sam je najavio u novembru. Ipak danas se pojavila prva epizoda 5. sezona na netu. :D

Volim da gledam ovo, lepo je videti da ljudi resavaju neke svoje probleme i koliko je svet ispred nas. :D

The Stand - uspeli su da ga sjebu u dva koraka. Prva epizoda odlicna, sve ok, bogata produkcija.

Onda druga epizoda kao da je mentol rezirao, radnja napred nazad, flashback jedan za drugim, pa skok u buducnost, a sve kao da nedostaju tri epizode izmedju prve i druge, a u prvoj sceni naravno odmah vestica glavom i bradom. I naravno ocena na imdb 5.4.

E sad vidim ko je rezirao, rookie koji je rezirao nove mutante - film koji je kasnio 3 godine od najavljene premijere.

Tacno sam znao da nece biti bolja serija od prve. Stvarno blam za Stivena Kinga, bolje da nista nije radio.

Januar z:lol:

1. januar
Cobra Kai - 3. sezona, prelazi na Netflix

3. januar
Call Me Kat - komedija, rimejk britanske Mirande
The Great North - animirana komedija o porodici koja zivi na Aljasci. Nick Offerman, Alanis Morissette, Megan Mullally.
Last Man Standing - poslednja sezona
The Rookie - 3. sezona
The Watch - avantura, akcija, drama. Nova ekranizacija zasnovana na Discworldu Terry Pratchett-a
Nastavljaju se sezone NCIS: Los Angeles i NCIS: New Orleans.

5. januar
History of Swear Words - mini serija, dokumentarac, komedija. Istorija psovki sa Nicolas Cage-om.
Zoey's Extraordinary Playlist - 2. sezona

6. januar
Nastavljaju se sezone Chicago Fire, Chicago Med i Chicago P.D.

7. januar
Coyote - krimi, drama, Michael Chiklis kao bivsi border patrol oficir pomaze imigrantima da udju u USA
Mr. Mayor - komedija, Ted Danson postaje gradonacelnik Los Angelesa

8. januar
Dickinson - 2. sezona
Pretend It's a City - dokumentarac u reziji Martin Scorsese-a prica sa Fran Lebowitz o zivotu u New Yorku

9. januar
A Discovery of Witches - Yay, stize druga sezona. Velika preporuka za ovu supernatural seriju. z:lol:

10. januar
American Gods - 3. sezona

12. januar
Prodigal Son - 2. sezona
The Resident - 4. sezona
Two Sentence Horror Stories - 3. sezona

13. januar
Call Your Mother - komedija sa Kyra Sedgwick koja zeli da se mesa u zivote svoje dece

14. januar
Search Party - 4. sezona

14. januar
Servant - Yay, stize druga sezona Appleovog horora. Velika preporuka. z:lol:
WandaVision - Diznijeva akcija, avantura, komedija o dva marvelova super heroja koji zive mirnim zivotom u predgradju. Paul Bettany, Elizabeth Olsen i Kat Dennings.

17. januar
Batwoman - 2. sezona pocinje sa neslavnih 3,6 na imdbu

18. januar
9-1-1 - 4. sezona
9-1-1 Lone Star - 2. sezona
All American - 3. sezona

20. januar
Nancy Drew - 2. sezona. Preporuka. z:)
Riverdale - 5. sezona

21. januar
Legacies - 3. sezona. Preporuka. z:)
Walker - vec najavljena nova serija. Doduse sad kad se nisam slogirao kad sam video da Padalecki opet gura svoju zenu u seriju u kojoj glumi. Znamo kako se to zavrsilo prosli put, kad je izbacio divnu Katie Cassidy kao Ruby - najbolji lik u celoj seriji, da bi njegova zena glumila Ruby br. 2. I posle toga je Supernatural izgubio pola gledalaca, Katie otisla dalje i postala zvezda, a njegova zena nije glumila nigde 10 godina. Pa covece zar ti to ne govori nesto, neka je u kuhinji, nije za glumu. :dash:

22. januar
Fate: The Winx Saga - igrana serija po crtanoj seriji Winx Club.
Jurassic World: Camp Cretaceous - 2. sezona
Nastavlja se The Blacklist.

24. januar
Bridge and Tunnel - nova komedija, drama od Edwarda Burnsa
Charmed - 3. sezona

25. januar
Snowpiercer - 2. sezona

27. januar
Resident Alien - nova serija o vanzemaljcu koji se srusi na nasu planetu, a onda se krije kao seoski doktor. Ekranizacija stripa. Alan Tudyk u glavnoj ulozi. z:)

U februaru samo Clarice

Za sada jos uvek nezvanicno - Upload ekipa je u karantinu u Vankuveru i sprema se za pocetak snimanja za 10 dana. :ok:

Andy je otisla u ilegalu i sprema se za drugu sezonu. Dobio sam divnu stvar od nje pred praznike. Ali nisam od nje saznao, iako je obecala. Moracu da je kritikujem. Vec iz drugih, ali jednako pouzdanih izvora.

Tako da jos nije nista zvanicno, ali mozemo da se nadamo da ce biti druge sezone mozda cak i u toku ove godine. :super:
:zskace:

Izasla je cela druga sezona A Discovery of Witches. z:lol:

Metju i Dajana se kriju u Londonu u 1590-toj godini. Dok na severu traje istraga vestica, u Londonu se prave spletke u borbi za vlast. Dajana trazi nekoga ko ce da je nauci kako da koristi svoje moci, dok je Metju u kraljicinoj sluzbi i pokusava da zastiti Dajanu kako od kraljicine istrage vestica tako i od vampirskog kralja Londona.

Kostimi, scenografija i opsti smek i atmosfera su odlicni kao i u prvoj sezoni. Dajana (Teresa Palmer) lepsa nego ikad u ovim kostimima. Preporuka. z:lol:

Amazon Prime je konacno objavio vise detalja o The Lord of the Rings seriji koju snima na Novom Zelandu.
Od poznatih lica tu je lepotica Cynthia Addai-Robinson (Spartacus, Texas Rising, Arrow).

Objavljen je sinopsis koji smesta seriju u Drugo doba - koje se zavrsava Sauronovim porazom od ujedinjenih snaga vilenjaka i ljudi sto je delom prikazano na pocetku Druzine prstena.
Tako da eto serija ce biti prikvel filmovima. I kostace neverovatnih 500 miliona dolara za 5 sezona.

Ovo je sad ono o cemu sam pricao, samaranje Applea i Amazona ko ima vise para i ko ce da pravi skuplji spektakl.

Sto rece Andy onomad kod Konana nije vencana ni za jednu tehnolosku kompaniju, ali nekako mi je drago da radi za Amazon. Lepo su je prihvatili, a mislim i da imaju vise para i da ce dalje da guraju od Applea.

Upload ekipa izasla iz karantina i sada rade testove na koronu. Ne znam koja je poenta raditi test posle karantina, ali ajde strpljen spasen. Plan je da se snima do aprila, bilo je nekih reci da ce sezona imati vise epizoda ili da ce duze trajati epizode.

EW8e2mRUYAE_ZnO.jpg

Videcemo i da li ce andjeo da izgleda ovako. Pustala je dugu kosu, virgin hair - nije joj nista radila i izgledala je fenomenalno. Cak su je i scenaristi videli takvu i odusevili se. Ali je onda uspela da to upropasti pre dva meseca i ofarba se u crveno sto je sad u trendu i jos neka cuda napravi. Tako da se sad nadam da ce je osisati. z:lol:

Servant - pocela je druga sezona. Dogadjaji se nastavljaju na kraj prve. Lien je nestala kao i beba. Dok Doroti vodi istragu, ostatak ekipe se uplice kao pile u kucine da sakrije istinu od policije i sveta. Son se lomi izmedju toga da sve prikrije i napravi Doroti ludom i toga da mu nedostaje beba i da mu je zao Doroti i da hoce da joj pomogne da je nadju. Preporuka. z:)

Young Rock - komedija, biografija Dwayne Johnsona stize 16. februara. :D

Btw, Andy ima crush na Rock-a. Isprozivala ga je na svim mogucim platformama, u intervjuima, na tv-u... Na kraju je mucenik morao da joj se javi na twitteru i da kaze mahalo for the love i da joj obeca da ce snimiti duet. A postavio je snimak iz tv emisije gde ga pominje, ali je isekao deo gde kaze da je tragedija sto je ozenjen - da mu zena to ne vidi. :rotf:

Andy je nevidjeni zayebant i mozak joj radi 300 na sat. Mogao bih ceo dan da je gledam, samo da je puste na tv da prica o cemu hoce. :D

Peaky Blinders je penzionisan. To je sad novi izraz za serije koje nisu otkazane naprasno nego ce imati jos jednu zavrsnu sezonu i doci do nekog prirodnog kraja. 6. sezona ce biti poslednja.

The Kominsky Method koju sam vise puta preporucivao ce takodje biti penzionisana posle trece sezone.

Bice penzionisani i Better Call Saul, Black Lightning, Insecure, The Haves and Have Nots i Animal Kingdom.

Otkazani su High Maintenance i The Pack.

Obnovljeni Perfect Life i Queen Sugar. A Discovery of Witches obnovljen za trecu sezonu. z:lol:

Batwoman - lele boske. Gledanost pala 80%. Evo sprdnja na netu. :dash:

A i ovaj prelaz su napravili kao kopitom. Ono kao padne avion, batwoman pogine i neka crnkinja koja zivi u kombiju na tri metra od pada aviona nadje batsuit i sad je ona nova batwoman. A kao slucajno zna karate i kung fu. Koji idiot je pisao scenario. Lepo rekoh da je bolje da pandurka bude bat, em je crnkinja, em lezbejka, sta hoce vise, bila je u vezi sa bat hoce da je osveti, ima nekog smisla. Ovo nema.

Zao mi je Rachel Skarsten. Zena glumi za medalju i lezi joj uloga ko dupe na nosu. Imala je neki put od Lost Girl, preko Reign i sad kad je na nekom vrhuncu ode da radi sa onim malim smradom kojoj ni ime necu da pomenem.

Znao sam da je smrad jos od Pitch perfect 3 kad je snimala sa Andy. Radi neki lajv, a Andy joj ulazi u prikolicu, prvo se hvali koliko je ljudi gleda lajv, nabija joj na nos jer nema toliko pratilaca, a onda prica kako je Andy jedina kojoj je zabranjeno da ulazi kod nje jer krade stvari. A Andy mucenica nema leba da jede, ima smezuranu vocku i cokoladicu bananicu u dzepu. Ne samo da je 100 puta talentovanija nego i 100 puta pametnija, prevesla Konana Obrajena u sekundi, a ne tamo neku glupacu, nego mora da se suzdrzava da ne izgubi posao. Ali dodje sve na svoje, Andy je uspela, a ovu da ne vidim nikad vise. Jedino je steta sto upropasti seriju koja je imala dobar potencijal.

Flasha nisam mogao da gledam, Arrow sam prestao odavno, jedino Supergirl i Batwoman. Bat propade, a Supergirl ce imati jos jednu poslednju sezonu i to ce biti kraj za DC comics serije sto se mene tice. :sad2:

Back