Nedeljni raspored serija i najave

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa dosao je i taj dan. Danas u pola 9 uvece objavljuju nominacije za Emmy nagrade. :D

Ide live na yt, fejsu i ostalim Emmy kanalima. :ceka:

Naravno drzimo fige za Andy. Nema konkurenciju ove godine. Sve je razvalila. :ok:
Sve sem nominacije bi bila ne kradja nego pljacka.

Ali tu je politika, ko je ko u Holivudu i naravno da ce velike face i zvezde doci do nominacija iako ne da nisu zasluzili,
nego se niko vise i ne seca kada su poslednji put bili dobri.

Jen Aniston na primer. Volim ja i Jen, koja ce sigurno dobiti nominaciju, ali ta gluma ne moze da se poredi. Nebo i zemlja.

Ali eto Zemlja je okrugla, sve je moguce, mozda ce konacno i mali covek, koji je niko i nista, ali je uradio fantastican posao uspeti da se probije do nominacije i finala.

weekend.jpg
:ceka::heart:

Kakva pljacka. Znao sam. :mafijas:

Naravno Jen Aniston :dash:, obe ribe iz Killing Eve nominovane za glavnu ulogu - strasno :dash:, Zendaya - ma dajte nemojte me zajebavati :dash:, Olivia Colman za The Crown i Laura Linney za Ozark. Ajde Laura jos i boze pomozi, ali nije ni blizu.

Ove sve zajedno kad se skupe nisu ni blizu Andy.

Ovo je najveca pljacka od svih pljacki.

Ali i ostalo je bilo jbt sta je ovo. Mandalorian nominovan za najbolju seriju. Cirkus je bio.

Jedino The Kominsky Method sto je nominovan podrzavam. A ovo ostalo sve preko veze.

Poslednja izmena:
Ajde i ovo da kazem. Ako je bas morala da prodje neka Apleova serija bruka je da bas Morning Show dobije sve nominacije.

A najgora je od svih serija Apleovih koje su isle prosle godine iako je kostao 300 miliona. Izdrzao sam mozda tri epizode da pogledam i vise nisam mogao.

See je bio deset puta bolji, a Servant je ubio koliko je bio bolji.

To su 4 top zenske uloge luda Sylvia Hoeks, Nell Tiger Free, Hera Hilmar i Lauren Ambrose. Bilo koja ili sve 4 da su nominovane bilo bi posteno. Rec ne bih rekao.

Ali Jen Aniston. Jbt. :dash:

Nista. Poceli su da snimaju pa prekinuli. FX jos nije nastavio da snima nijednu seriju. A kazu da nece da cepaju sezonu i objavljuju deo po deo.

Neki snimaju nesto u tajnosti kao Netflix. Ali vecina jos ne.

Pisao sam prosle nedelje da u L.A. opet prete zatvaranjem grada, a amerikanci ne mogu u Kanadu da snimaju serije.

Tako da je dosta serija u problemu. Upload na primer se snima u Kanadi, prvu sezonu su snimali 4 meseca i treba im godinu dana za sve efekte i peglanja.
Ako bi sad poceli, serija bi stigla tek krajem sledece godine. Tako da ce biti dosta kasnjenja.

:zurka:

Konacno najbolja moguca vest 25. avgusta vracaju se Trinketsi za drugu i ujedno poslednju sezonu.

Eto prosle godine sam imao najvece moguce otkrovenje uz Trinketse - to je Kat Cunningham.

A ove godine najvece moguce otkrovenje uz Upload - Andy. Neverovatno koliko su njih dve slicne na mnogo nacina.

To je izgleda moj tip devojke. :D

Nego da se vratim na Kat. Ona cuvena recenica Trinkets brought me here. Ne pamtim kad sam morao da prekinem gledanje neke serije i da odem na internet da vidim ko peva pesmu iz serije. I onda odusevljenje da to stvarno peva devojka koja glumi pevacicu u seriji. :D

Uzivajte u King of Shadow - Kat Cunningham - Sabine u Trinketsima :ok:

Auu kad pre dodje avgust. U nekoj sam guzvi ovih dana i potpuno sam zaboravio na najavu. :D

Avgust :D

6. avgust
Tha Rain - 3. sezona
Star Trek: Lower Decks - vec najavljena nova Star Trek animirana serija :ok:

14. avgust
Ted Lasso - nova serija o amerikancu bez iskustva koji postaje trener fudbalskog kluba u Londonu. Jason Sudeikis.
3% - 4. sezona
Teenage Bounty Hunters - vec najavljena nova serija

15. avgust
Lovecraft Country - nova horor/drama od JJ Abramsa

21. avgust
Lucifer - 5. sezona
Hoops - nova animirana serija

22. avgust
Love in the Time of Corona - nova mini serija drama/romansa snimljena za vreme korone u kucama glumaca. Potrudili su se, nadam se da ce valjati.

25. avgust
Trinkets - poslednja sezona :heart::super:

Mrsavo. Da nema Star Treka i Trinketsa ne bi imalo sta da se gleda. :heart:
:D

Nova mini serija. Misterija, drama, psiholoski triler na ostrvu. Nije Harper's Island - sto bi svi hteli da vidimo. Ali ok mozda ce biti dobra. Zbog virusa serija kasni 4 meseca, ali bolje ikad nego nikad. :D

The Third Day - HBO serija sa Jude Law, Freya Allan (The Witcher), Naomie Harris i Emily Watson (Chernobyl).
Radnja je podeljena u dva dela - Leto gde Jude stize na ostrvo ciji stanovnici zele da zadrze svoj nacin zivota po svaku cenu i Zimu - gde stize Naomi koja ce da ugrozi opstanak ostrvske zajednice. Serija stize 14. septembra.

Away - nova SF, drama na Netflix-u od 4. septembra. Radnja prati ucesnicu prve misije na Mars i njenu porodicu koja ostaje na Zemlji i nove multinacionalne/rasne kolege. U glavnoj ulozi Hilary Swank, a tu je i Vivian Wu. Viv se jos drzi, kao da je juce bilo kad sam gledao The Pillow Book na Festu. :)

Lovecraft Country - dobar. Svideo mi se pocetak. Bas onako supernatural serijica za mene. Vidi se bogata produkcija JJ Abramsa. :)

Ima malo nekih delova koji me nerviraju, posto je cela prica smestena u neke 50-te, 60-te, amerika je puna zlih belaca koji maltretiraju i pucaju na crnce bez ikakvog razloga. Ali other than that nije lose.

Prica prati mladog crnca ratnog veterana koji se vraca kuci i krece u potragu za ocem koji je nestao. Sa njim krece i njegov teca i devojka iz kraja Leti - lepuskasta vrtirepka koju zna iz detinjstva. Sve je ispresecano njegovim secanjima iz rata i secanjima na likove i dogadjaje iz supernatural knjiga koje cita. Tu su naravno i pravi supernatural neprijatelji koje srecu na putu uz vec regularne belce, zle policajce i ostalu bratiju.

Ocena za pocetak je 7,9 na imdb-u. :D

Pocela seca zbog korone.

Netflix posustaje, u poslednjem momentu je otkazao dve serije za koje je procenio da je neisplativo snimati pod novim uslovima zbog korone.

The Society je otkazan kad je sve vec bilo spremno, nekoliko dana pre pocetka snimanja u septembru. Dok je za I Am Not Ok With This vec napisan scenario za drugu sezonu i cekalo se odobrenje za snimanje.

Takodje, otkazan je i Penny Dreadful: City of Angels.

Obnovljen Ted Lasso, a Netflix je obnovio Warrior Nun za drugu sezonu. :D

Septembar :D

3. septembar
A.P. Bio - 3. sezona
Raised by Wolves - vec najavljena nova SF serija :)
Young Wallander - nova krimi drama misterija smestena u Svedsku, koja prati mladog detektiva na njegovom prvom slucaju.
Radi se o adaptaciji knjiga Henning Mankell-a - serija ce biti na engleskom jeziku.

4. septembar
Away - vec najavljena nova SF/drama sa Hilary Swank i Vivian Wu.
The Boys - 2. sezona :)

6. septembar
Power Book II: Ghost - power spinoff sa Mary J. Blige i Method Man-om.

9. septembar
L.A.'s Finest - 2. sezona serijice sa Jess Albom stize posle 3 meseca odlaganja zbog korone
Woke - nova komedija o crtacu stripova u San Francisku, polu autobiografija, Lamorne Morris (New Girl) u glavnoj ulozi

11. septembar
The Duchess - nova komedija

13. septembar
Van der Valk - nova krimi drama smestena u Amsterdam

14. septembar
The Third Day - vec najavljena nova miniserija drama/sf/misterija sa Jude Law
We Are Who We Are - nova lezbo bisex miniserija sa Chloe Sevigny i Alice Braga
Wireless - nova triler serija o studentu koji prezivljava u planinama

16. septembar
Archer - 11. sezona

18. septembar
PEN15 - 2. sezona
Ratched - nova serija prikvel za film Let iznad kukavicjeg gnezda. Sarah Paulson, Sharon Stone, Ammanda Plummer, Rosanna Arquette, Vincent D'Onofrio

21. septembar
Filthy Rich - nova serija sa Kim Cattrall

24. septembar
Star Trek: Discovery - 3. sezona :)

25. septembar
Tehran - nova appleova triler drama o mosadovoj tajnoj agentici u Teheranu
Utopia - nova amazonova drama misterija o grupi ljudi koja dolazi do primerka kultnog stripa nakon cega postaju meta duboke drzave. John Cusack, Sasha Lane, Rainn Wilson. :)

27. septembar
The Comey Rule - nova serija izborima u USA 2016 koja treba da nasteti Trampu pred nove izbore
Brendan Gleeson, Peter Coyote. Holly Hunter, Jonathan Banks
Family Guy - 19. sezona
The Simpsons - 32. sezona
Fargo - 4. sezona koja je trebala da ide u aprilu stize posle 5 meseci. Radnja je smestena u 50-te proslog veka i prati sukob africko-americke i italijanske mafije. Chris Rock, Timothy Olyphant...

U oktobru Britania, The Walking Dead saga, The Outpost (serija koja se snima u Srbiji), Marvel's Helstrom, Pandora i jedna nova mini serija The Undoing od David E. Kelly sa Nicole Kidman, Hugh Grant-om i Donald Sutherland-om. :D

https://intl.startrek.com/news/star...6GJjkMF9KB432OHAFLZryhImK_HPgKvZ5AvzHhzpHz0RQ

Ma dajte zayebite vise sa ovim sranjima.

Znaci nije dovoljno sto je ST imao do sada lezbejke u serijama, a onda i gejeve u Discoveryju, nego mora i to u istoj seriji i sezoni da ima i transrodnu i non-binary sta god osobu.

Jbt, sta sam sad procitao. Nasli su glumce koji su takvi. Uzeli ih iz skole i pravo u Star Trek, ni manje ni vise.

Nekad je to bilo kao Nana Visitor, na primer, da glumis prvo na Brodveju, pa malo Zona sumraka, pa da imas jedno 38 upisa u imdb i da si odlicna glumica i super riba, pa si Star Trek materijal.

Sad se samo izjasnis drugacije i juhu eto te pravo u Star Treku.

Prvi upis u imdb da bude Star Trek. Pa oni klinci sto su glumili decu u TNG i DS9 nije im prvi upis bio Star Trek.

Nestvarno.

Jos 30 epizoda do kraja The Walking Dead-a.

10. sezona kojoj je falila jedna epizoda do kraja, dobice jos 6 epizoda.

A onda ce 11-ta sezona imati 24 epizode koje ce se razvuci na 2 godine i to ce biti kraj.

Nakon toga ce ici neke nove serije, mozda cak i Deryl i Carol spin-off.

Raised by Wolves - solidan pocetak posle tri epizode. Solidna pricica, nakon rata u buducnosti jedna zaracena strana salje androide da vode racuna o deci koja treba da obnove ljudsku vrstu na novoj planeti. U nekom momentu stize ekipa koja je pobedila u ratu i pocinje samaranje. Ispostavlja se da je jedan od androida opasan mf, skriven kao vuk u jagnjecoj kozi.
Solidan SF, moze da se gleda, a meni je i dalje Upload nenadyebiv ove godine i u SF i u opstoj kategoriji. :D

Back