Nedavno sam dobio želju...

Ne znam mnogo o tebi niti ovde ima detalja da bih mogao ista da zakljucim o tebi,
jedino ti mogu savetovati da razmislis o kupovini motocikla: da li ti je zaista potreban, npr ako ces kupiti mali motocikl kao prevozno sredstvo da ides u kupovinu ili na pecanje i slicno onda je to ok.
Ako je samo odjednom sinula zelja, onda verovatno imas neku zelju za promenom?
Ako kupis neki motor, a ne promenis zivotni stil, onda ce ti motor vecno biti u garazi, sto je bacanje novaca po mom misljenju.
Treba imati u vidu da ako bubnes s motora onda moras imati u vidu da ce oporavak biti tezak i da se mozda uopste neces moci dobro oporaviti.
Potreban da, neophodan ne. Imam auto. Ali voziti motor u letnjem periodu do posla i uputiti se u neku prirodu, to zvuči priovlačno.

Misliš da svi koji voze motore moraju da padnu kad tad?

Potreban da, neophodan ne. Imam auto. Ali voziti motor u letnjem periodu do posla i uputiti se u neku prirodu, to zvuči priovlačno.

Misliš da svi koji voze motore moraju da padnu kad tad?
Ne znam koja je statistika, ali sve koji vole motore a koje znam su pali po nekoliko puta, nije strasno ako si mlad, ali ako nisi onda moze biti, u kasnijim godinama je to jako nezgodno. Ako ces kupiti mali motocikl za pecanje i voznju u prirodu onda ok, ali velika je sansa da ces ga retko koristiti.

Ne znam koja je statistika, ali sve koji vole motore a koje znam su pali po nekoliko puta, nije strasno ako si mlad, ali ako nisi onda moze biti, u kasnijim godinama je to jako nezgodno. Ako ces kupiti mali motocikl za pecanje i voznju u prirodu onda ok, ali velika je sansa da ces ga retko koristiti.
Mlad sam, u najboljim godinama, jak zdrav, spretan, okretan...

Ne crnjači! Tačno ću se predomisliti pa se neću udati za tebe takvog! :manikir:
Pusti ga, ima on svoje On :D

Onda je to ok. Ali nabavi nesto malo za pocetak, a kasnije ces vec videti.
Ne žudim za nekim velikim brzinama, dopada mi se taj osećaj slobode koji realno možeš imati samo na motoru. Msm, sednem i u auto i odem negde dalje, ali nije to to.

Da budem iskren, malo mi je muka od traženja parking mesta po gradu. Dođem umoran s posla i onda 20 minuta tražim parking mesto... :neutral:

Ne žudim za nekim velikim brzinama, dopada mi se taj osećaj slobode koji realno možeš imati samo na motoru. Msm, sednem i u auto i odem negde dalje, ali nije to to.

Da budem iskren, malo mi je muka od traženja parking mesta po gradu. Dođem umoran s posla i onda 20 minuta tražim parking mesto... :neutral:
Da, onda kupovina motocikla ima smisla i nije puki hir,
jer sve to dosta zavisi od licnosti npr moj brat po leti takodje dosta koristi motocikl za manje stvari i nekad ode u prirodu s njim, ja sam pak pesak i ne posedujem ni jedno prevozno sredstvo niti mi nedostaje.

Back