Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 52.622
Predomislila sam se, na motoru će ipakne znam da li može i hoće da ga nosi @Konj_na_belom_princu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predomislila sam se, na motoru će ipakne znam da li može i hoće da ga nosi @Konj_na_belom_princu
Nema veze. Važno da sam sad pobedio!Do ujutru ce se predomisliti najkasnije do 7h
evo već se predomislila...sad joj ne valja konjDo ujutru ce se predomisliti najkasnije do 7h
... da kupim motocikl.
Šta nije u redu samnom?
Ma eno je s banovic strahinjom ide u las vegas se uda folirantNema veze. Važno da sam sad pobedio!
Ne mora sve da bude realno, da bi bilo dobro.Ma eno je s banovic strahinjom ide u las vegas se uda folirant
Pa, šta znam, rekoh da nije ona kriza srednjih godina...
Sve je u redu. Osamdesetih sam vozio sam Hondu VF1000R.
Računam da je imao 40, a sada ima 90.Koliko si tad imao godina ?
Računam da je imao 40, a sada ima 90.
26 godina.Koliko si tad imao godina ?
Sesdeset peta mi je. Ali hvala, mnogo je 90. U tim godinama ne trebas ni sam sebi a i teret si drugima.Računam da je imao 40, a sada ima 90.
Namerno sam postavio pitanje na podforumu 40+.Sesdeset peta mi je. Ali hvala, mnogo je 90. U tim godinama ne trebas ni sam sebi a i teret si drugima.
pa da, što manje znaš manje patišŠta hvali
Moj komšija ima 91 autom odveze sebe i ženu (87) na more, po dva-tri puta za jedno ljeto.Sesdeset peta mi je. Ali hvala, mnogo je 90. U tim godinama ne trebas ni sam sebi a i teret si drugima.
Ma boli te uvoNamerno sam postavio pitanje na podforumu 40+.
Ne znam mnogo o tebi niti ovde ima detalja da bih mogao ista da zakljucim o tebi,... da kupim motocikl.
Šta nije u redu samnom?
Ne lomi mu krilaNe znam mnogo o tebi niti ovde ima detalja da bih mogao ista da zakljucim o tebi,
jedino ti mogu savetovati da razmislis o kupovini motocikla: da li ti je zaista potreban, npr ako ces kupiti mali motocikl kao prevozno sredstvo da ides u kupovinu ili na pecanje i slicno onda je to ok.
Ako je samo odjednom sinula zelja, onda verovatno imas neku zelju za promenom?
Ako kupis neki motor, a ne promenis zivotni stil, onda ce ti motor vecno biti u garazi, sto je bacanje novaca po mom misljenju.
Eh, danas cu morati slusati narodnu muziku. Pocet' cu sa skeledzijom na Moravi.Dođi na konju po mene!