Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.545
... da kupim motocikl.
Šta nije u redu samnom?
Šta nije u redu samnom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve uredu, jedino ne znas da se pise "sa mnom"... da kupim motocikl.
Šta nije u redu samnom?
s' mnom hahahahsve uredu, jedino ne znas da se pise "sa mnom"
Ne cjepidlači, i uredu se piše u redusve uredu, jedino ne znas da se pise "sa mnom"
Ne pismen sam.sve uredu, jedino ne znas da se pise "sa mnom"
Šta hvaliNe pismen sam.
i jaaaaNe pismen sam.
Sve je to za ljude ne znam sta se uopste opterecujes...Ne pismen sam.
Pa, šta znam, rekoh da nije ona kriza srednjih godina...Sve je to za ljude ne znam sta se uopste opterecujes...
Bato, ako je takvo stanje sredicemo krizu srednjih godina, srednjim godinamaPa, šta znam, rekoh da nije ona kriza srednjih godina...
Otvorio si mi oči!Bato, ako je takvo stanje sredicemo krizu srednjih godina, srednjim godinama
Menjamo pravilo... "jednom meri i odma seci"Otvorio si mi oči!
Znači kriza srednjih godina podrazumeva neko jahanje izgleda...E ja sam resio i konja da nabavim ako predjem na selo i bilijarski sto
Mogu da otmem mladu sa venčanja na plantaži kafe onda, kao na filmu.Kriza srednjih godina, posve normalna želja
Dođi na konju po mene!Mogu da otmem mladu sa venčanja na plantaži kafe onda, kao na filmu.
Ovo mi je vrhunac večeri, osećam se kao heroj sad.Dođi na konju po mene!
ne znam da li može i hoće da ga nosi @Konj_na_belom_princuDođi na konju po mene!
Do ujutru ce se predomisliti najkasnije do 7hOvo mi je vrhunac večeri, osećam se kao heroj sad.