Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Nitko to niti ne traźiJa sam žensko. Nemam obavezu sve skapirati od prve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nitko to niti ne traźiJa sam žensko. Nemam obavezu sve skapirati od prve.
Śto je toćno jasno i zaśto sam sve u pravu?Sada mi je sve mnogo jasnije.
Jeste, sve si upravu.
Skontala sam da si mlad i jigunast. Pa rekoh pametniji popusta.Śto je toćno jasno i zaśto sam sve u pravu?
Ako ti smetaju sale na tvoj racun znaci da si nesiguran tj imas strah sta ce okolina misliti o tebi. Osoba koja je uspijela da se rijesi ,stida tj nesigurnosti je rijesila 80% problema u zivotu. 90% razloga zasto se ljudi cudno ponasaju dolazi iz stida,nesigurnosti tj straha od misljenja okoline.Pogledajte prilog 1658645Smeh je lek. Kada se smejemo opušteni smo i nismo pod stresom.
Postoje ljudi koji su uvek nasmejani i vole da se šale. Pričaju viceve i šale se i na svoj i na tuđ račun. I niko se ne ljuti-
Sa druge strane su ljuti koji ne vole da se smeju, uvek su ozbiljni, a kada se retko smeju, nikako ne dopuštaju šalu na svoj račun.
Neću da se šališ na moj račun! Što se sprdaš sa mnom?
Juče sam imala priliku da čujem za jednu takvu osobu. Nije shvatio šalu i pobesneo je. Čudi me jer je on mlad čovek i nije uvek ozbiljan.
Šta mislite o smehu, da li je on zaista lek? Da li vam smetaju šale na vaš račun, ili ste spremni da na takvu šalu odgovorite istom merom?
Foto: Pexels.com
Sa druge strane su ljuti koji ne vole da se smeju, uvek su ozbiljni,
Ко не воли да се често смеје нису увек озбиљни или љути.
---------
a kada se retko smeju, nikako ne dopuštaju šalu na svoj račun.
И ово није тачно. Понеки људи који се ретко смеју допуштају шалу на свој рачун.
Smeh je jedno, podsmeh je drugo. Ovo drugo nije zdravo.
Нисам и не желим да се сезам на рачун ко није јавна личност и не показује кретенске тенденције. Такође ми сметају и шале на мој рачун јер нисам јавна личност.
Izgovorena rec, i izbacena strela se ne mogu vise vratiti natrag...Izbegavam bilo kakve komentare, osude, i sale na tudj racun, u privatnim kontaktima.
Ne bih rekla.Ako ti smetaju sale na tvoj racun znaci da si nesiguran tj imas strah sta ce okolina misliti o tebi.
Zar se zeza i šali samo na račun javnih ličnosti?
To je nesigurnost tj strah , smeta ti samo jer ne poznajes te ljude i zbog toga si nesigurna,kod poznatih ljudi si u sigurnoj okolini i nema iznenadjenja, nema nista ljepse nego kad ti neko nepoznat pridje i pocne gluposti valjati , nesto novo je uvijek interesenatno i sam radim isto. Trebas to vjezbati da se mozes opustiti. Sa prijateljima si u svojoj komfornoj zoni i to ti ne smeta , sa nepoznatim nisi u svojoj komfornoj zoni i tu postajes nesigurna.Ne bih rekla.
Okolina kao okolina, svako će misliti nešto drugo.
Ali takve šale treba upotrebljavati samo ako si s nekim baš blizak. A tu ne spadaju kolege i poznanici.
Upravo tako, zasto ljudi vole da maze domace zivotinje, i kad ih maze totalno se opuste?To je nesigurnost tj strah , smeta ti samo jer ne poznajes te ljude i zbog toga si nesigurna,kod poznatih ljudi si u sigurnoj okolini i nema iznenadjenja, nema nista ljepse nego kad ti neko nepoznat pridje i pocne gluposti valjati , nesto novo je uvijek interesenatno i sam radim isto. Trebas to vjezbati da se mozes opustiti. Sa prijateljima si u svojoj komfornoj zoni i to ti ne smeta , sa nepoznatim nisi u svojoj komfornoj zoni i tu postajes nesigurna.
U svakom slučaju postoje otvoreniji i zatvoreniji tip ličnosti. I jedan i drugi imaju svojih dobrih i loših strana.
Ego je sam po sebi obrambeni mehanizam, kako osoba duhovno napreduje (sa se tako izrazim) ego bi trebao da se smanjuje, i onda se osoba manje sekira.Meni je odbrambeni mehanizam uvek uključen, to je tačno. Možda i grešim.
Ali ne bih rekla da je u pitanju nezrelost.
U svakom slučaju postoje otvoreniji i zatvoreniji tip ličnosti. I jedan i drugi imaju svojih dobrih i loših strana.
I nedepresivnim ljudima je ego često na max.Ego je sam po sebi obrambeni mehanizam, kako osoba duhovno napreduje (sa se tako izrazim) ego bi trebao da se smanjuje, i onda se osoba manje sekira.
Depresivnim osobama je obrambeni mehanizam/ego stalno ukljucen i tu nema napredovanja, ego ostaje na max.
Slazem se, moja poruka je bila nedovoljno jasna i precizna,I nedepresivnim ljudima je ego često na max.
Široka je kolekcija. Ambiciozni, sujetni, razdražljivi, agresivni...
Mnogo češće baš ti ljudi teško prihvataju šalu na svoj račun.
A nisam primetila ni da duhovno napreduju.
Pogledajte prilog 1658645Smeh je lek. Kada se smejemo opušteni smo i nismo pod stresom.
Postoje ljudi koji su uvek nasmejani i vole da se šale. Pričaju viceve i šale se i na svoj i na tuđ račun. I niko se ne ljuti-
Sa druge strane su ljuti koji ne vole da se smeju, uvek su ozbiljni, a kada se retko smeju, nikako ne dopuštaju šalu na svoj račun.
Neću da se šališ na moj račun! Što se sprdaš sa mnom?
Juče sam imala priliku da čujem za jednu takvu osobu. Nije shvatio šalu i pobesneo je. Čudi me jer je on mlad čovek i nije uvek ozbiljan.
Šta mislite o smehu, da li je on zaista lek? Da li vam smetaju šale na vaš račun, ili ste spremni da na takvu šalu odgovorite istom merom?
Foto: Pexels.com