Neću da se šalite na moj račun

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
6.321
TEMA.jpg
Smeh je lek. Kada se smejemo opušteni smo i nismo pod stresom.

Postoje ljudi koji su uvek nasmejani i vole da se šale. Pričaju viceve i šale se i na svoj i na tuđ račun. I niko se ne ljuti-

Sa druge strane su ljuti koji ne vole da se smeju, uvek su ozbiljni, a kada se retko smeju, nikako ne dopuštaju šalu na svoj račun.

Neću da se šališ na moj račun! Što se sprdaš sa mnom?

Juče sam imala priliku da čujem za jednu takvu osobu. Nije shvatio šalu i pobesneo je. Čudi me jer je on mlad čovek i nije uvek ozbiljan.

Šta mislite o smehu, da li je on zaista lek? Da li vam smetaju šale na vaš račun, ili ste spremni da na takvu šalu odgovorite istom merom?

Foto: Pexels.com

Volim da smejem ali da takav smeh bude spontan. Pre neki dan sam se smejala na sopstveni račun. Ređe se šalim na tuđ račun.

I mislim da smeh opušta, ali samo spontani smeh.

Postoje osobe koje se usiljeno smeju i postoje osobe koje ne vole šalu na svoj račun.

U koju grupu vi spadate?

Kod mene nije toliko do šale koliko do čoveka. Ako poznajem čoveka, i ako je blesav po mom ukusu onda sam u stanju i da istrpim nešto što mi ne prija. Ako znam da taj neko voli da bude uvredljiv radi isticanja vlastite vrednosti, onda, nakon pokušaja da uklonim takvu komunikaciju iz razgovora prelazim i ja na uvredljivu komunikaciju.

Sa druge strane su ljuti koji ne vole da se smeju, uvek su ozbiljni,

Ко не воли да се често смеје нису увек озбиљни или љути.
---------
a kada se retko smeju, nikako ne dopuštaju šalu na svoj račun.

И ово није тачно. Понеки људи који се ретко смеју допуштају шалу на свој рачун.

Pogledajte prilog 1658645Smeh je lek. Kada se smejemo opušteni smo i nismo pod stresom.

Postoje ljudi koji su uvek nasmejani i vole da se šale. Pričaju viceve i šale se i na svoj i na tuđ račun. I niko se ne ljuti-

Sa druge strane su ljuti koji ne vole da se smeju, uvek su ozbiljni, a kada se retko smeju, nikako ne dopuštaju šalu na svoj račun.

Neću da se šališ na moj račun! Što se sprdaš sa mnom?

Juče sam imala priliku da čujem za jednu takvu osobu. Nije shvatio šalu i pobesneo je. Čudi me jer je on mlad čovek i nije uvek ozbiljan.

Šta mislite o smehu, da li je on zaista lek? Da li vam smetaju šale na vaš račun, ili ste spremni da na takvu šalu odgovorite istom merom?

Foto: Pexels.com

Нисам и не желим да се сезам на рачун ко није јавна личност и не показује кретенске тенденције. Такође ми сметају и шале на мој рачун јер нисам јавна личност.

Spadam u ljude koji ne vole previše šalu, neko bi, možda, rekao da sam namćor. Do određene granice.
Sa retkima se šalim. Mora da se poklopi isti tip humora. Ako su mi bliski, nemam problem sa šalom na svoj račun. Jer je duhovita i znam da je dobronamerna.

Ono šta ne volim je grupisanje ljudi koji izaberu " žrtvu " i ne prestaju sa dosetkama, koje ne zvuče ni malo dobrodušno.

Nije.

Toćno se moźe pretpostavljati kad je crta koja se ne prelazi

Silovanim źenama se neće prićati vicevi o tome, muškarcima koji su laźno optuźeni se takođżer neće prićati vicevi o tome
Nisi u pravu. Osobe bez smisla za humor i one preosjetljive ne vide tu razliku. Oni se često vrijeđaju sa izrečenim koje nikakve veze nema s njima. Oni jednostavno u svemu traže nešto što je navodno protiv njih.

Nisi u pravu. Osobe bez smisla za humor i one preosjetljive ne vide tu razliku. Oni se često vrijeđaju sa izrečenim koje nikakve veze nema s njima. Oni jednostavno u svemu traže nešto što je navodno protiv njih.
Nije istina.

Ja se recimo volim śaliti djelomićno na svoj raćun, npr o tome da sam filozof, o tome da sam brbljav {logoreja}, o tome da sam pomalo feminiziran {ja sam povremeno u druśtvu i oponaśao onog Nemu s Eurosonga ili Josipu Lisac}

Back