Neću da sam sama

:razz:Danas za pravo čudo ne mislim o Barabi, mada, obično me to hvata uveče...tako da ima fore...;)
Živnula sam :razz: :razz: :razz: Hvala drugari, a ljub tebi (georgejune) ;)

vikend je taj kad mi se obično steški...:cry:

Nego drugari, jeste li ikad nekoga jako, jako,jako želeli? I šta se dogodilo?
Kako se borite sa sobom kad se smorite, pomislite "Ma sve sam promašio-la, sve je ništa i nebitno..."
Ili nemate takvih trenutaka...ma ne verujem, mislim da svako ima "tačku zamora materijala"-tačku pucanja...

Ista želja i dalje, ja bih neko mlado,muško čeljade da se zaljubim pa da volim, volim,volim...ali za promenu srećno :razz:
Ok znam smaram...:roll:
Ali eto takva sam...verujem u bajke!
To bi svako zeleo..mada neko zensko.;).bas si slatka..ali moje iskustvo govori..da ako si bila sa nekom barabom..to znaci da ti je prijalo..koliko god da je trajalo..i obicno ne mozes preko noci promeniti ukus za muskarce..neko ga nikad ne promeni ;)

To bi svako zeleo..mada neko zensko.;).bas si slatka..ali moje iskustvo govori..da ako si bila sa nekom barabom..to znaci da ti je prijalo..koliko god da je trajalo..i obicno ne mozes preko noci promeniti ukus za muskarce..neko ga nikad ne promeni ;)

Ček, ček...sve je to u početku obećavalo nešto drugo, barem sam ja očekivala...Valjda,raskorak između očekivanja i mogućnosti te osobe.

Baraba, aktuelna, zaista ume, zna šta žena hoće...takve možda zaista i zainteresuje devojka, ali mislim da ga pažnja kratko i drži, "sa cveta na cvet".

A ja, dok se pokrenem, dok steknem hrabrosti...taj neko,ne samo on,se gnjavka...taman kad se opustim taj neko,naravno ode dalje ili kako je skoro bilo, ne veruje mi da hoću, da može da me ima...:cry: I eto dobih epitet "Ta za.ebava" :-(

:)

Ne nemoj mi prici...

A ti bi ga na lancu, medjutim da je za to, ti ga ne bi konstatovala. Kad god se zaljubis, ispostavi se da taj neko nije za pravu, normalnu vezu. Neko koga ces da zagrslis kao cebe, sto ti kazes...
I taj neko se nikada ne bi dopao devojci koja je sposobna za vezu sa nekim s kim ce da se grli i mazi, i da ne pati, da ne boli i da ne bude povredjena...
Ali kad porastes...nadam se da ces promeniti ukus..
I nadam se da ce se i meni to desiti..a dokle da rastem?!?!?

Osećate li se usamljeno?
Kako se borite sa osećajem usamljenosti?
Pošto se ne žalim poznanicima...ima se utisak da mi sve dobro ide..
Dugoo vremena sam sama...Ne iskazujem osećanja...plašim se...

Celog života samo želim ljubavi, da iskažem šta osećam...da budem nečija, da imam nekog...ne ide
Eto, u tom mom samovanju jedna osoba mi je privukla pažnju...taman kad sam i zaboravila kakav je osećaj kad te neko muvka...prelepo, neko mi je u mislima, pred nekim zadrhtim...milina...
Al eto uspostavi se da ima nekoga :-? pobegla sam...a već mi se u kožu podvukao...napominjem, ničega nije bilo...ali priznajem nedostaje mi :-(
Ne znam šta želim da čujem..ali meni se baš steškilo...težak mi ovaj teret: kao sva sam divna, nasmejana, sve je pod kontrolom...

Eto i ja se uprawo owako osecam...skoro uwek..jbga!

Zar buducnost nije uvijek nesto nepoznato...rizik je uvijek prisutan pogresnog ili ispravnog koraka...:)

Slažem se :p
Valjda kad si u panici da opet zavoliš, onda se povučeš, zavučeš pa iz tog ćoška posmatraš svet...kao siguran si...ali nekako ti tesno i prazno...
Ok...živnula sam, prepoznajem sebe staru, samo da nije varka...pa da opet krenem da vam plačem..;-)

Osećate li se usamljeno?
Kako se borite sa osećajem usamljenosti?
Pošto se ne žalim poznanicima...ima se utisak da mi sve dobro ide..
Dugoo vremena sam sama...Ne iskazujem osećanja...plašim se...

Celog života samo želim ljubavi, da iskažem šta osećam...da budem nečija, da imam nekog...ne ide
Eto, u tom mom samovanju jedna osoba mi je privukla pažnju...taman kad sam i zaboravila kakav je osećaj kad te neko muvka...prelepo, neko mi je u mislima, pred nekim zadrhtim...milina...
Al eto uspostavi se da ima nekoga :-? pobegla sam...a već mi se u kožu podvukao...napominjem, ničega nije bilo...ali priznajem nedostaje mi :-(
Ne znam šta želim da čujem..ali meni se baš steškilo...težak mi ovaj teret: kao sva sam divna, nasmejana, sve je pod kontrolom...

Razumem te u potpunosti,osecajna dusica...Da nisi mozda rak u horoskopu?Platon prisutan,oooo,ovo me sve vise podseca na moje situacije...:cry:

Necu, ne bih ni ja da sam sama, ali, uzasno, odvratno sam sama... eto pridruzujem se Klubu, pa ako me primate... tu sam.
Ja sam dete nauke, ali verujem da necega mora biti, pa se desavaju retko neke lepe stvari, a cesto ruzne... bar je to kod mene.
A toliko bih toga jos mogla i zelela da dam, nekom... ko bi znao kako treba sa mnom... jer nije ni meni lako sa sobom, verujte...

Back