Neću da sam sama

e slatki ste, neka vam je sa srecom
nego sta je problem, coka nema decka? ja bih ti rado preporucila nekog forumasa, ali svi su zauzeti, evo vidis helenu i liona kako se nasli, a bili su dobri drugovi.

e slatki ste, neka vam je sa srecom
nego sta je problem, coka nema decka? ja bih ti rado preporucila nekog forumasa, ali svi su zauzeti, evo vidis helenu i liona kako se nasli, a bili su dobri drugovi.

haha... nishta to, shatro helena a sve trzate na lyona...:lol: helena je bila i ostace samo ortakinja lyonu zato devojke samo hrabro napred u lov na lava...:razz:

Хелена, јеси ли и ти тета Хелена?

Ja tebi kazem da..je svaki muskarac zauzet ili ozenjen promasaj...ali ne..zenama je to u redu..da budu druge i najbitnije..da on ostavi prvu..zbog njih.
Ајд питање овако: јеси ли икада био у некој вези, било каквој, после неког времена смори те та веза, свиди ти се нека друга девојка и ти прву откачиш и смуваш се са другом?

Или си још увек са оном коју си прву пољубио?
...Да јој не би нанео бол због остављања....

Ајд питање овако: јеси ли икада био у некој вези, било каквој, после неког времена смори те та веза, свиди ти се нека друга девојка и ти прву откачиш и смуваш се са другом?
Pitanje na mestu..odgovor je da..kad sam imao 20 godina..ne pamtim sa ovom svescu da li sam ikad sedeo na dve stolice..ako se smorim to je kraj price..ali da budem kukavica sa back up-om nikad.
I da dodam..nije rec o kres varijantama..vec o emocijama koje se namecu postavljacu teme.

Нисма питала да ли си ИСТОВРЕМЕНО био са две, него да ли је нека девојка почела да ти се свиђа па је била разлог што си оставио претходну девојку?

Pitanje na mestu..odgovor je da..kad sam imao 20 godina..ne pamtim sa ovom svescu da li sam ikad sedeo na dve stolice..ako se smorim to je kraj price..ali da budem kukavica sa back up-om nikad.
I da dodam..nije rec o kres varijantama..vec o emocijama koje se namecu postavljacu teme.

sad ispade ti si davno imao 20 godina, pa ako je tako shto ti mene zovesh "teto"?:evil:
p.s. ovo me hellen nalozila da reagujem, znash...;):p

Нисма питала да ли си ИСТОВРЕМЕНО био са две, него да ли је нека девојка почела да ти се свиђа па је била разлог што си оставио претходну девојку?
Najiskrenije nikad.
@helena To moze biti i pre par god..to teto je bas slatko...;)

Хелена, јеси ли и ти тета Хелена?

ma pusti, ovde ne vredi objašnjavati, ovde se živi u idealnim vezama koje se nikad ne raskidaju:roll:
ne verujem da je samo meni jasno šta pokušavaš da kažeš

Back