Neću da sam sama

Uf što bih to volela...samo to da se opustim, da se ne plašim druge strane :wink::sad:

A чега се то у ствари плашиш? Шта то може да ти уради ''друга страна''?
Да те повреди?

Ја ћу, по ко зна који пут на форуму цитирати Селимовића:
''Бој се овна, бој се говна, па кад ћеш живјети?''

Или Мику Антића:

''Важно је можда и то да знамо:
човек је жељен тек ако жели,
и ако себе целога дамо
тек тада и можемо бити цели.

Сазнаћемо, тек ако кажемо
речи искрене, истоветне,
и само онда кад и ми тражимо
моћи ће неко и нас да сретне!''

jedno racionalno razmisljanje: ova devojka prica nesto..mi sa njom razglabamo...a svi vidimo da bi ona uletela u shemu sa tim tipom...a mi shatro produbljujemo spoznaju njene licnosti, koju ni ona sama shatro nema...
que stronza!

Osećate li se usamljeno?
Kako se borite sa osećajem usamljenosti?
Pošto se ne žalim poznanicima...ima se utisak da mi sve dobro ide..
Dugoo vremena sam sama...Ne iskazujem osećanja...plašim se...

Celog života samo želim ljubavi, da iskažem šta osećam...da budem nečija, da imam nekog...ne ide
Eto, u tom mom samovanju jedna osoba mi je privukla pažnju...taman kad sam i zaboravila kakav je osećaj kad te neko muvka...prelepo, neko mi je u mislima, pred nekim zadrhtim...milina...
Al eto uspostavi se da ima nekoga :-? pobegla sam...a već mi se u kožu podvukao...napominjem, ničega nije bilo...ali priznajem nedostaje mi :-(
Ne znam šta želim da čujem..ali meni se baš steškilo...težak mi ovaj teret: kao sva sam divna, nasmejana, sve je pod kontrolom...

Budi hrabra,preuzmi inicijativu......dodji, vidi i uzmi ono sto te zanima.Najtezi je" prvi korak","drugi" je mnogo laksi.

nije...nego..hmmm...
ok...jesam grubo reagovao...ali mislim da ti tako jako zelis da se bacis u zagrljaj tom momku...i da je to vec prakticno reseno...a ovde mozda trazis podrsku u smislu pronalazenja realnog opravdanja za tako nesto...
a svi se ubacili u diskusiju kao da resavaju problem kataklizme...
u stvari, izgleda da sam danas ustao na levu nogu :lol:

Gledaj sad ovako...Beše jedan lik, ne tako davno...kao, skontali se, komunikacija nikad bolja, noćima dugi telefonski razgovori, ispoveda mi čitav svoj život, upoznavanje sa roditeljima...Ljubav kao sa filma, i šta se desi...čovek ispade dvostruki agent ;)...neću da vam pišem pojedinosti-iznerviraću se.
Prosto, nisam znala gde se nalazim, šta sam propustila...ok prođe me to, ali ostade gorak osećaj šta sad, kako poverovati opet nekom...

nije...nego..hmmm...
ok...jesam grubo reagovao...ali mislim da ti tako jako zelis da se bacis u zagrljaj tom momku...i da je to vec prakticno reseno...a ovde mozda trazis podrsku u smislu pronalazenja realnog opravdanja za tako nesto...
a svi se ubacili u diskusiju kao da resavaju problem kataklizme...
u stvari, izgleda da sam danas ustao na levu nogu :lol:

Sve to stoji...ma dugo ovo traje...ja kao pobegnem, pa tražim da mi neko drugi okupira pažnju,ali prokletinja sam ja opet tresnem o njega ;-) Hoću da neću;):)

Cekaj..sta znaci dvostruki agent..?Jel tu pao neki kres..nesto..?

Taj je slučaj za sebe,sve delovalo "Divno, eto meni malo sreće...zaljubiću se kao nikada do sada..." I eto, savim slučajno saznam "ima neka, nebitna za kres varijante" ma da...a ja sam za čuvanje u staklenoj vitrini, ja bitna..."plašio se da me ne povredi",pa tako "sačuvao me";):-( Neću da se toga prisećam.

Taj je slučaj za sebe,sve delovalo "Divno, eto meni malo sreće...zaljubiću se kao nikada do sada..." I eto, savim slučajno saznam "ima neka, nebitne za kres varijante" ma da...a ja sam za čuvanje u staklenoj vitrini, ja bitna..."plašio se da me ne povredi",pa tako "sačuvao me";):-( Neću da se toga prisećam.
Zato te i pitam za kes sheme..mislis da bi sebi dozvolio da devojka ima nekoga sa strane..?.bila bi noga u pedu..pa ne znam kakva da je..;)

Back