Neću da sam sama

Pa, nista, pozovi drugarice koje nisi dugo videla, ili i ove sadasnje, nebitno, aktiviraj i sebe i njih, kreni da stalno izlazis negde, da se kreces, muvaj se medj' ljude, upoznaces nekog ko ce ti opet zagolicati misli... ;) Samo nemoj da sedis u stanu i ides na posao samo...

A sta ce ako je drugarica bude pitala "STO ti mene zoves?", "STO si ti sad dosla kod mene?" Tako rezonuju neke devojke.

Nije poenta da li ce on tebe imati..vuk dlaku menja.;)..naci ce drugu zrtvu..mene ljubav ne boli..zaljubljenost..mozda.

Oki, slažem se...
Malko analiziram savete nekih svojih drugarica " nikad ne znaš šta će ispasti iz svega toga..nema pravila...pa šta ako ima tamo neku...."
Dođe mu nekako dobro što sam mu izmakla :p, zaljubila bih se i šta bih onda:-(
Hoću nešto dobro, mazno, umiljato...pametno..eto, sad sam ljuta:wink:

Oki drugari...Kad vam se svidi neko, šta radite..Da li ste od onih "Nema veze što ima devojku, što je "zauzet"...probaću, pa kako bude.."
Šta taj mora da ima, ili šta ne sme da ima?

Па није се ваљда над Библијом заклео да ће са том девојком остати до краја живота?
Има и он право да се предомисли и да промени девојку, зар не?

А ако је воли нећеш га интересовати и нећеш имати шансе код њега.

Значи, ништа не губиш ако му ставиш до знања да ти се свиђа...а на њему је већ да одлучи...

Kod nasih devojaka, u Uzicu, jos uvek je najvaznije da se udaju. A kad se udaju vise nije vazno da li se sa nekim druze. A pre nego sto se udaju, druze se samo sa nekim ko ima neki razlog kao da se druzi sa njima. Kao da ne mogu da se druze bez razloga, zbog druzenja. Zato volim Beograd. U Beogradu ti ne treba razlog da bi se druzio sa nekim.

Kod nasih devojaka, u Uzicu, jos uvek je najvaznije da se udaju. A kad se udaju vise nije vazno da li se sa nekim druze. A pre nego sto se udaju, druze se samo sa nekim ko ima neki razlog kao da se druzi sa njima. Kao da ne mogu da se druze bez razloga, zbog druzenja. Zato volim Beograd. U Beogradu ti ne treba razlog da bi se druzio sa nekim.

To je tako po manjim sredinama...ništa ne valjaš dok se ne udaš...Mada, te manje, nazovi "konzervativne", sredine, su mnooogo više liberalnijih shvatanja, mada to dobro kriju. Svi kao pošteni...:wink:

Pa zvuči kao u talk-show emisijama..recepti za dug i zdrav život...
Ako ćemo filozofirati...svi se foliraju kao čvrsto stoje na zemlji, da je tako ne bi imali život pun promašaja i par slučajnih pogodaka ;)

Osećate li se usamljeno?
Kako se borite sa osećajem usamljenosti?
Pošto se ne žalim poznanicima...ima se utisak da mi sve dobro ide..
Dugoo vremena sam sama...Ne iskazujem osećanja...plašim se...

Celog života samo želim ljubavi, da iskažem šta osećam...da budem nečija, da imam nekog...ne ide
Eto, u tom mom samovanju jedna osoba mi je privukla pažnju...taman kad sam i zaboravila kakav je osećaj kad te neko muvka...prelepo, neko mi je u mislima, pred nekim zadrhtim...milina...
Al eto uspostavi se da ima nekoga :-? pobegla sam...a već mi se u kožu podvukao...napominjem, ničega nije bilo...ali priznajem nedostaje mi :-(
Ne znam šta želim da čujem..ali meni se baš steškilo...težak mi ovaj teret: kao sva sam divna, nasmejana, sve je pod kontrolom...

Hm... Jedna stvar je kad je neko sam, a druga kad je usamljen. Usamljenost je surova, prinudna samoća u kojoj nemamo s kim da podelimo misli. Usamljenost je ponižavajuća jer čoveka čini izgnanikom.
Nisi odbačena jer imaš poznanike. Imaš s kim da porazgovaraš, popiješ kafu, prošetaš.
Muči te čežnja, a ne usamljenost.
Za bolest zvanu 'čežnja', nažalost, ne postoji jedinstveni recept. Izlečiva je, ali pod uslovom da sama pronađeš način kako da je utoliš.

Hmmm...optimistički zvuči...
Ne želim nikome da protuvrečim...zaista mi je drago da se javljate, dajete sugestije...:)
Nekako, možda mi se čini, nije sve pod mojom voljom, akcijom...jednostavno kao da mi se ne da...poznato?

Uf što bih to volela...samo to da se opustim, da se ne plašim druge strane :wink::sad:

Iz ličnog iskustva: postoje ljudi s te "druge strane" koji umeju da pomognu u razbijanju strahova. Opuste te a da i ne znaš. Ali opet sve dolazi iz tvoje glave; zapravo - iz srca. Dok god se premišljaš da li da iskažeš osećanja, još uvek funkcionišeš razumom. I to nije ono "pravo". "Pravo" je kad srce preuzme ulogu. Osetićeš taj trenutak onda kada budeš imala neodoljivu potrebu da izrekneš najtananije misli, bez ikakve zadrške.

Па није се ваљда над Библијом заклео да ће са том девојком остати до краја живота?
Има и он право да се предомисли и да промени девојку, зар не?

А ако је воли нећеш га интересовати и нећеш имати шансе код њега.

Значи, ништа не губиш ако му ставиш до знања да ти се свиђа...а на њему је већ да одлучи...

znači, hellen opet savetuje blud i nemoral:mrgreen:
Julian sigurno nije još pročitao ovo:lol:

Oki drugari...Kad vam se svidi neko, šta radite..Da li ste od onih "Nema veze što ima devojku, što je "zauzet"...probaću, pa kako bude.."
Šta taj mora da ima, ili šta ne sme da ima?

ontopic: život je jedan, probaj sve, nema kajanja. Ako misliš da je vredan, probaj i suoči se sa posledicama, kakve god one bile!Ne znaš šta te čeka dok ne pokušaš.

Osećate li se usamljeno?
Kako se borite sa osećajem usamljenosti?
Pošto se ne žalim poznanicima...ima se utisak da mi sve dobro ide..
Dugoo vremena sam sama...Ne iskazujem osećanja...plašim se...

Celog života samo želim ljubavi, da iskažem šta osećam...da budem nečija, da imam nekog...ne ide
Eto, u tom mom samovanju jedna osoba mi je privukla pažnju...taman kad sam i zaboravila kakav je osećaj kad te neko muvka...prelepo, neko mi je u mislima, pred nekim zadrhtim...milina...
Al eto uspostavi se da ima nekoga :-? pobegla sam...a već mi se u kožu podvukao...napominjem, ničega nije bilo...ali priznajem nedostaje mi :-(
Ne znam šta želim da čujem..ali meni se baš steškilo...težak mi ovaj teret: kao sva sam divna, nasmejana, sve je pod kontrolom...

steškilo? :) sinja qqavice! Šta te briga što "ima nekoga" (ukoliko nije u braku, naravno ;)

Ne znam, ja to sa tim m-ž odnosima kao sa španskim serijama . kad ih ne gledaš, ne mo'š se socijalizuješ ko čovek i lako i ispadneš glup u društvu, jel to? :lol:

Ne treba da sama semi postavljaš blokove i to tvoje ja BIH, ALI
mojne ALI, ,...ako nešto hoćeš - go for it!

Inače, zaljubljenost je jako lepo osećanje :) Ja ga negujem, pa makar....trajalo i tri dana, kao u poslednje vreme :D Nije loše da ti malo serotonin projurca venama (ovo sad ko narodnjak :lol: ) , kakve veze nema ako "nije ničega bilo", čovek se lepo oseća kad je zaljubljen...:) I to je OK!

Back